2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem nagyon értem, hogy nem tudunk egy viszonylag jó védőt találni. Elég sokan örülnének a 3. számú középhátvéd titulusnak, sőt a 4.-nek is.Barcaman1993 írta:Mascherano hibái tényleg aggasztóak. Már tavaly se volt az igazi. Csak az a helyzet, hogy jelenleg 1 védőt sem találunk, nem hogy 2-őt... Egyébként én sem érzem Maschet életbiztosításnak.vaseger írta:Nem volt felesleges a meccs. Mert pl. megmutatta, hogy Mascherano nem igazi megoldás középhátvédnek. Az első 1-2 meccs után még egész jól tolta /de lehet már akkor is olyan értelemben, hogy középpályástól ez nem is rossz/ aztán vagy elhitte, hogy ez megy neki és nem feszült meg annyira, vagy másért, de szinte mindig voltak hibái, s gyakorlatilag alig hozott le meccset sárga nékül. Az a nagy büdos helyzet, hogy a 3 szűrőnk közül Busi a legjobb (ott is), de nem őt játszatják, ami felerészben érthető.
Nincs mese, kell 1 (2?) megbízható hátvéd, aki tud helyezkedni, érzi a lescsapdát és tud fejelni. Szerintem, ha nem olyan kreatív labdakihozatalban, azt azért elviseljük valahogy, kisebb baj ez.
Mascherano hibái tényleg aggasztóak. Már tavaly se volt az igazi. Csak az a helyzet, hogy jelenleg 1 védőt sem találunk, nem hogy 2-őt... Egyébként én sem érzem Maschet életbiztosításnak.vaseger írta:Nem volt felesleges a meccs. Mert pl. megmutatta, hogy Mascherano nem igazi megoldás középhátvédnek. Az első 1-2 meccs után még egész jól tolta /de lehet már akkor is olyan értelemben, hogy középpályástól ez nem is rossz/ aztán vagy elhitte, hogy ez megy neki és nem feszült meg annyira, vagy másért, de szinte mindig voltak hibái, s gyakorlatilag alig hozott le meccset sárga nékül. Az a nagy büdos helyzet, hogy a 3 szűrőnk közül Busi a legjobb (ott is), de nem őt játszatják, ami felerészben érthető.
Nincs mese, kell 1 (2?) megbízható hátvéd, aki tud helyezkedni, érzi a lescsapdát és tud fejelni. Szerintem, ha nem olyan kreatív labdakihozatalban, azt azért elviseljük valahogy, kisebb baj ez.
Ez a meccs már régóta le lett zsírozva, lemondani meg ciki szerintem.corol írta:Tök fölösleges meccs volt ez, egy felkészületlen, tartalékos Barca, az idénykezdet ellenére ereje teljében lévő Bayern-nel.
Örüljünk, hogy megúsztuk 2-vel én 5-6-ra számítottam.
Hogy lehet ilyen f..sz a menedzsment, hogy ismerve a rendelkezésre álló játékosokat, bevállal egy ilyen "önbizalom növelő" égést.
jangamen írta:Bestbarca írta: hagyjuk a személyeskedést...
.....
nem fogok én itt vitázni...Azzal aki ebből a meccsből bármi következtetést von le,minek...![]()
![]()
![]()
![]()
sokan nem tudják értelmezni amit írok, ez általános jelenség, valószínűleg azért lehet, mert túl választékosan fogalmazok.
Bestbarca írta: hagyjuk a személyeskedést...
.....
nem fogok én itt vitázni...Azzal aki ebből a meccsből bármi következtetést von le,minek...
Off: kicsit szerintem szedd össze magad,és hagyjuk a személyeskedést...A stílus pedig az igen reális képet lefestő hozzászólásodnak szólt...Enyhén megfogalmazva...De hagyjuk nem fogok én itt vitázni...Azzal aki ebből a meccsből bármi következtetést von le,minek...jangamen írta:Ne izgasd fel magad, árt a bőrnekBestbarca írta:Jéhhh...Hát mekkora problémaArról nem is beszélve, hogy minél inkább erőlteted a "majdénmegmondom" stílusod, annál kevésbé érdekel amit írsz.
Ne izgasd fel magad, árt a bőrnekBestbarca írta:Jéhhh...Hát mekkora probléma
No igen. Ők meg annyira nullák voltak, hogy megemlíteni is elfelejtettem mindkettőt. Amúgy az ismeretlen B gárda a második félidőben fényévekkel jobb teljesítményt nyújt, mint a félig A - félig B az elsőben. Erre próbáltam meg célozni.Barcaman1993 írta:Megjegyzem Alexis mintha a pályán sem lett volna, Tello a lövését leszámítva dettó
Azért nem hasonlítanám össze a 2-őt. Ég és föld. Egyrészt akkor sérült volt. Másrészt te írtad: B csapat. nem lehet tőle elvárni, hogy 2-3 embert kicselezzen és beverje. Főleg, hogy fele annyit van nálunk a labda, mint a legutóbbi találkozáskor. Megjegyzem Alexis mintha a pályán sem lett volna, Tello a lövését leszámítva dettó. Messi sem csinált semmit, de nem volt ezzel egyedül.jangamen írta:Leo ugyanúgy képtelen bármit villanni, mint a legutóbbi találkozásukkor. Ez a baj, nem az, hogy a B tagok nem vágnak fejenként ötöt.
persze, aki itt bármit, pláne csodát várt, az álomvilágban élt, én nem voltam köztük. A baj az elméleteddel az, hogy Mascherano talán a meccs leggyengébbje, Leo ugyanúgy képtelen bármit villanni, mint a legutóbbi találkozásukkor. Ez a baj, nem az, hogy a B tagok nem vágnak fejenként ötöt.Bestbarca írta:Jézusom mik mennek itt...Ott folytatják ahol abba hagyták...Kik?A B keret?A védekezésünk továbbra is vicc?Hát ki hitte volna hogy a B védelem [auto_cenzúra]...Az első felkészülési meccsen...Sztem nagyon is jól megállja a helyét a csapat a kerethez képest...Egész jól mozog pár ember...Adriano pl...De Barthra is,okés forgatja Ribery,de ő szinte mindenkit...Amúgy sok mentése volt...Körülményekhez képest egész jól vagyunk...Azért csak a világ legjobb 7-8 játékosa hiányzik...Helyettük meg az ifik játszanak...
És volt egy nagy helyzete is.Alcantara írta:Nem rosszabb, mint az elődje odaát! Sőt!visca el barca írta:aki nézi az elejétől, sergi roberto hogy tolja?