Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.07.29. 19:41:50

Hosszú Katinka világbajnok 200m vegyesen !!!

Nagy gratula ! =D>
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.07.19. 18:39:46

Bob_Marley írta:
Azért ez elég nagy sportdiplomáciai siker, nagyon örülök neki, hogy megkaptuk, s óriási presztízs.
Bizony, reméljük addigra a pólósport ismét a régi fényében fog tündökölni, bár egyelőre nem nagyon látom ki lesz a jövő Kásája, vagy éppen Kiss Gergője,de sok víz lefog folyni addig még a Dunán, úgyhogy lehet reménykedni!
Azt azért tegyük hozzá, hogy mi és Dél Korea volt az egyedüli aki pályázott a 2019-es és 2021-es VB-re (ők az előbbit, mi az utóbbit kaptuk) úgyhogy azért nem kell elájulni ezesetben sem a sportdiplomáciánktól.. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.07.19. 18:34:18

Azért ez elég nagy sportdiplomáciai siker, nagyon örülök neki, hogy megkaptuk, s óriási presztízs.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.07.19. 16:04:37

Végre valami!
http://sporthirado.hu/cikk-egyeb-budape ... vb_t-75907

Egyébként vasárnap kezdődik a vizes-VB.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.07.15. 23:37:04

miihii írta:
De tényleg nagyon érdekes, h egyszerre ennyi nagyágyú bukik meg, ilyenre ritkán van példa tömegesen.
Lehet megtalálták mit kell keresni. :-k
Primitive
Entrenador del Barça

2013.07.15. 23:30:26

ozsimiki írta:
a lassabb borítás jobban kedvezett Djokonak mint Murraynek. Lásd az utóbbi évek Garrosai. Egyszerűen tré volt Djokovic, Murray meg hozta a robotos teniszét, aminél többet is tudna ha a meccsek 90%ban lenne töke támadni. (mert bőven tud olyan teniszt is,csak nagyon kevésszer meri/szorul rá.

szóval sok esetben igaz,h Murraynek kedvezett a lassabb fű, viszont pont Djoko ellen szerintem nem. többi mondandóddal egyetértek.
A lassabb borítás a védekező teniszezőnek kedvez jobban, ennyiben azt hiszem maradhatunk! :wink: És a döntőben nem Murray volt a támadó fél, az más kérdés, hogy Djoko hiába támadobb, vagy hiba lett belőle, vagy Murray visszalapátolta, bemakkolta, hasonlók.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.07.15. 22:57:06

Édes mind1, olyan mint a cangázásnál, mindenki tömi,de nem emiatt nyeri vki magát halálra. Bolt se a cuccnak köszönheti. Többi hiába cuccol,mégse veri meg. Cangánál ugyanez, mivel mindenki szedi,így is, úgy is az nyer,aki jobb.

akkor van gáz,amikor a felét elmeszelik ezzel,másik felét nem. bizonyos sportágakban legyinteni kellene,és hagyni az egészet,mert így baromi nagy képmutatásba fullad kb az egész atlétika,meg bicikli sport. úszás is, ilyesmik. hagyják rájuk,gyerekek számára úgy is elrettentő példa lesz,ha ezek majd szépen sorra betegszenek le 30-40évesen...addig legalább (ha már ŐK ÍGY DÖNTÖTTEK AZ ÉLETÜKRŐL) élvezhetnénk a versenygéseiket. mert ennek így sok értelme nincs,h mindenki tudja, mindenki doppingol,de azért néha-néha kicseszünk ezzel,meg azzal,h hát ezt nem lehet...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2013.07.15. 13:23:06

[quote="miihii"][/quote]

Néha kell az ilyen tisztogatás. Bolt persze nem fog lebukni, túl fontos jelenleg ő a sportágnak. Esetleg évek múlva, amikor valaki átveszi a helyét.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2013.07.15. 09:46:15

visca el barca írta:mondjuk ugy h gay is :D + ugye asafa, meg a női 100, de inkább 200 királynője veronica campbell is.

pont most szórnak ki mindenkit bolt mellől... biztos véletlen... :D
Öröm az ürömben, h nyilván Bolt tiszta, ez megnyugtató hír :mrgreen:

De tényleg nagyon érdekes, h egyszerre ennyi nagyágyú bukik meg, ilyenre ritkán van példa tömegesen.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.15. 00:44:20

mondjuk ugy h gay is :D + ugye asafa, meg a női 100, de inkább 200 királynője veronica campbell is.

pont most szórnak ki mindenkit bolt mellől... biztos véletlen... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.07.14. 18:52:29

Tyson Gay doppingolt. Mármint mindenki nyomatja a cuccost, de az amerikai le is bukott, kihagyja a moszkvai vébét.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
recrea
Llegenda del Barça

2013.07.14. 17:26:06

Nézi valaki a Tourt?

Ma is odaültem, h lesz egy jó verseny, erre Froome gondolt egyet és állva hagyta Contadort (meg a mezőnyt). A spanyolnak szurkolok, de esélye sincs idén. A brit iszonyat erős, vagy inkább bátor...kedden az időfutamon végleg el is dőlhet.

Mióta sorra buknak be a nagyok, kissé elvesztette a varázsát az egész sportág, senki nem tudja komolyan venni, nincs akkora respektje.

Fél off: Gay megbukott a teszten...megy a levesbe.
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.07.11. 11:41:52

Primitive írta: Néhány szó a döntőről:

Nem szeretem Murrayt, ellenben Djokoviccsal, viszont gratulálok Neki! A lassú borítás Neki kedvezett, maradjunk ennyiben. Néha olyan lapátolások voltak a skót részéről, néha már azt hittem, hogy eltévedtem, és kajakot nézek. Ezzel ellentétben Djokovic hibát hibára halmozott. Így GS-t nem lehet nyerni, ez teljesen nyílvánvaló. Számomra nézhetetlen meccs volt, és ehhez mindkét fél bőven hozzátett. Amennyiben Djoko nyert volna ilyen játékkal, abban az esetben is ez lenne a véleményem.
a lassabb borítás jobban kedvezett Djokonak mint Murraynek. Lásd az utóbbi évek Garrosai. Egyszerűen tré volt Djokovic, Murray meg hozta a robotos teniszét, aminél többet is tudna ha a meccsek 90%ban lenne töke támadni. (mert bőven tud olyan teniszt is,csak nagyon kevésszer meri/szorul rá.

szóval sok esetben igaz,h Murraynek kedvezett a lassabb fű, viszont pont Djoko ellen szerintem nem. többi mondandóddal egyetértek.
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.07.10. 10:06:15

KépKép
Primitive
Entrenador del Barça

2013.07.09. 13:35:08

Így 2 nappal a döntő után talán kissé objektívabban tudom leírni a véleményemet az egész wimbledoni GS-ről, és magáról a döntőről! :roll: :oops:

Minden szentnek maga felé hajlik a keze, tartja a mondás. Itt sem volt ez másként. 80 év után nyert Wimbledont egy britt játékos. Örüljenek neki! :lol: Az számomra kicsit fájó, hogy ennyire sikerült Murray alá dolgozni. (persze ettől még meg kellett nyerni, de azért volt egy kis hátszél) Új fajta fűvel operáltak, ennek meg is lett az eredménye: legalább 10+ sérülés; lassú, csúszós pálya; viszont legalább nem kopott ki annyira! =D> =D>

Amióta követem a teniszt, ilyet még nem tapasztaltam. Gyakorlatilag az esélyesek úgy hullottak ki, mint a legyek, mind a férfi, mind a női mezőnyben. :roll: Mindent elmond erről, hogy a női tornát egy, legalább 15 kg felesleggel rendelkező francia nő nyerte meg... Számomra ez kissé megbotránkoztató, mégis csak élsportról beszélünk. (ráadásul úgy nyert tornát, hogy nem játszott TOP10-es játékossal.. :roll: :roll: )

Az még mindig kérdéses számomra, hogy Djokovic cipőjét miért cseréltették le az elődöntő előtt. Az meg már kb. röhej kategória volt, hogy Federer cipőjét azért "vonták be", mert a talpa piros volt. :lol: :lol: ( Wimbledonban fehérben kell játszani, de 10%-ban a felszerelés tartalmazhat más színt is, kétlem, hogy az 1 pár csuka talpa 10% felett lett volna. :lol: :oops: )

Néhány szó a döntőről:

Nem szeretem Murrayt, ellenben Djokoviccsal, viszont gratulálok Neki! A lassú borítás Neki kedvezett, maradjunk ennyiben. Néha olyan lapátolások voltak a skót részéről, néha már azt hittem, hogy eltévedtem, és kajakot nézek. Ezzel ellentétben Djokovic hibát hibára halmozott. Így GS-t nem lehet nyerni, ez teljesen nyílvánvaló. Számomra nézhetetlen meccs volt, és ehhez mindkét fél bőven hozzátett. Amennyiben Djoko nyert volna ilyen játékkal, abban az esetben is ez lenne a véleményem.

A torna legszínvonalasabb meccse egyértelműen a Djoko-Delpo meccs volt. Mindkét fél hatalmasat játszott, küzdött. Élmény volt nézni minden labdamanetet.

Összességében szerintem egy ultragáz torna volt... (és nem azért mert nem a kedvencem nyert) A szervezők szerintem eléggé elbaltázták a tornát, ezzel az újítással. Ami évekig jól ment azon miért kell változtatni? OH, WAIT....

Remélem, hogy jövőre kevesebb sérülés lesz, és nem egy korcsolyapályán kell majd bizonyítani, hogy ki is a legjobb. :oops: :-$ :-$

Mégegyszer gratulálok Andy-nek, de kívánom, hogy élete utolsó GS-e legyen ez! :lol: :twisted: :twisted:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.07.07. 19:19:36

Abban egyetértek,hogy a fű legyen gyorsabb. Legyenek bőven különbségek a GS-k közt.

Nálam így nézne ki: Melbourne közepesen gyors kemény pálya, Garros: lassú salak, Wimbledon: gyors fű, Us Open: gyors kemény.
Kép
piton
Capitá del Barça

2013.07.07. 18:36:51

Természetesen megérdemelte Murray, ő volt most a legjobb ezen a borításon. Csak kár, h már itt is ennyire lelassítják a játékot. Amíg Murray aktív lesz addig ez valszeg így is marad.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.07.07. 18:29:39

Megvan! :)

Piton, csak az a gond,h ez a borítás a top 4-5ből 2-3nak jobban fekszik mint magának Murraynek. Így teljesen megérdemelten nyert,főleg,h a döntőben olyat győzött le,aki a lassabb borításon jobb elvileg nála. Értem,én,h Federernek ez nem kedvezett,de ez nem von le semmit Murray érdemeiből most. Főleg,h azért a svájcinak nem szabadott volna azon a meccsen kikapni,borításra azért nem fogható az a fajta meglepetés, max ha esetleg Murray,vagy Djoko ellen kap ki.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.07.07. 18:27:39

Így is van! Szép volt, Murray!

Komoly volt a vége. :D
piton
Capitá del Barça

2013.07.07. 18:04:21

Djokovic a 3. szettben is elveszti a break előnyét, hihetetlen. Ennyi break-et is rég láttam már Wimbledonban, ez is csak azt mutatja, h milyen lassú a pálya. Mint ha salakon lennénk.

Ozsi: Engem nem annyira Djoko miatt izgat ez, hanem inkább Federer miatt, neki egyértelműen a gyors pályák fekszenek, főleg miután már túl van pályája zenitjén. Djokonak is jó ez, viszont annyi a bibi bála, h ő sokat csúszkál ezen a felületen.

húúú közben milyen izgalmak a "végén"! ha ez a vége :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.07.07. 18:02:24

Piton! Ezzel csak az a baj,h ha lassabb a borítás,azaz közelít a salakhoz,akkor Djoko abban a világ 2.legjobbja, Nadal után. Murray pedig még a legjobb 4-5ben sincs benne. Lásd az utóbbi Garrosait.
Kép
piton
Capitá del Barça

2013.07.07. 17:53:39

csababarca írta:
piton írta:Pont most akartam írni én is, h Murray 2-0ra megy a döntőben.
Sikerült úgy alakítani a füvet Wimbledonban, h az pont kedvezzen Murray-nak, ilyen lassú füves pályát még nem is láttam...
hogy mit sikerult csinalni? :D
kis komolysagot kernek, nehogy mar erre legyen fogva a dolog.
De azert erdekelne,hogy hogy sikerult ugy alakitani a fuvet, hogy ne szegeny djokovicnak kedvezzem?
"Haver" mindenhol erről van szó, a kommentátorok, szakértők is erről beszélnek. Murray játékához "igazított" fűről pedig, a digisport studiójában ülő teniszedző, szakértő beszélt, a nevét nem tudom neki, de már tavaly is itt volt. :D
Nem csak Djokot érinti ez rosszul, hanem pl. Federert aki ilyen korán már vagy 6 éve nem esett ki GS-en, plusz, ha gyorsabb a fű akkor lehet el se jut a döntőig Murray, mert egy Verdasco, vagy a lengyel csodagyerek elcsapja őt. Más kérdés, h Djoko se biztos h túléli akkor Del Potro rohamait a másik elődöntőben.

A másik, h rengeteget csúszkálnak a játékosok, többet mint a korábbi idényekben. (csak zárójelben, h pl Murray-t nem sokat láttam elcsúszni, talán egyszer)
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.07.07. 17:41:33

piton írta:Pont most akartam írni én is, h Murray 2-0ra megy a döntőben.
Sikerült úgy alakítani a füvet Wimbledonban, h az pont kedvezzen Murray-nak, ilyen lassú füves pályát még nem is láttam...
hogy mit sikerult csinalni? :D
kis komolysagot kernek, nehogy mar erre legyen fogva a dolog.
De azert erdekelne,hogy hogy sikerult ugy alakitani a fuvet, hogy ne szegeny djokovicnak kedvezzem?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
piton
Capitá del Barça

2013.07.07. 17:29:01

Pont most akartam írni én is, h Murray 2-0ra megy a döntőben.

Én Djokonak drukkolok, támadnia kell, nincs más választása, de innen már nagyon nehéz lesz.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.07.07. 17:25:47

Kezd alakulni a 7vége...a mutogatós nem makkolt dobogót, Murray pedig 2-0ra vezet a szetteket tekintve Djokovic ellen! Úgy,h a 2.szettben 4-1re is vezetett a szerb.

Nem a kedvencem a skót sem,de a szerbnél azért jobban csípem :D figyelni kell,és 3ban behúzni,mert bármikor extázisba tud kerülni a világelső.
Kép
Válasz küldése