Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony, reméljük addigra a pólósport ismét a régi fényében fog tündökölni, bár egyelőre nem nagyon látom ki lesz a jövő Kásája, vagy éppen Kiss Gergője,de sok víz lefog folyni addig még a Dunán, úgyhogy lehet reménykedni!Bob_Marley írta:Azért ez elég nagy sportdiplomáciai siker, nagyon örülök neki, hogy megkaptuk, s óriási presztízs.
Azért ez elég nagy sportdiplomáciai siker, nagyon örülök neki, hogy megkaptuk, s óriási presztízs.
Lehet megtalálták mit kell keresni.miihii írta:
De tényleg nagyon érdekes, h egyszerre ennyi nagyágyú bukik meg, ilyenre ritkán van példa tömegesen.
A lassabb borítás a védekező teniszezőnek kedvez jobban, ennyiben azt hiszem maradhatunk!ozsimiki írta:
a lassabb borítás jobban kedvezett Djokonak mint Murraynek. Lásd az utóbbi évek Garrosai. Egyszerűen tré volt Djokovic, Murray meg hozta a robotos teniszét, aminél többet is tudna ha a meccsek 90%ban lenne töke támadni. (mert bőven tud olyan teniszt is,csak nagyon kevésszer meri/szorul rá.
szóval sok esetben igaz,h Murraynek kedvezett a lassabb fű, viszont pont Djoko ellen szerintem nem. többi mondandóddal egyetértek.
Öröm az ürömben, h nyilván Bolt tiszta, ez megnyugtató hírvisca el barca írta:mondjuk ugy h gay is+ ugye asafa, meg a női 100, de inkább 200 királynője veronica campbell is.
pont most szórnak ki mindenkit bolt mellől... biztos véletlen...
a lassabb borítás jobban kedvezett Djokonak mint Murraynek. Lásd az utóbbi évek Garrosai. Egyszerűen tré volt Djokovic, Murray meg hozta a robotos teniszét, aminél többet is tudna ha a meccsek 90%ban lenne töke támadni. (mert bőven tud olyan teniszt is,csak nagyon kevésszer meri/szorul rá.Primitive írta: Néhány szó a döntőről:
Nem szeretem Murrayt, ellenben Djokoviccsal, viszont gratulálok Neki! A lassú borítás Neki kedvezett, maradjunk ennyiben. Néha olyan lapátolások voltak a skót részéről, néha már azt hittem, hogy eltévedtem, és kajakot nézek. Ezzel ellentétben Djokovic hibát hibára halmozott. Így GS-t nem lehet nyerni, ez teljesen nyílvánvaló. Számomra nézhetetlen meccs volt, és ehhez mindkét fél bőven hozzátett. Amennyiben Djoko nyert volna ilyen játékkal, abban az esetben is ez lenne a véleményem.
"Haver" mindenhol erről van szó, a kommentátorok, szakértők is erről beszélnek. Murray játékához "igazított" fűről pedig, a digisport studiójában ülő teniszedző, szakértő beszélt, a nevét nem tudom neki, de már tavaly is itt volt.csababarca írta:hogy mit sikerult csinalni?piton írta:Pont most akartam írni én is, h Murray 2-0ra megy a döntőben.
Sikerült úgy alakítani a füvet Wimbledonban, h az pont kedvezzen Murray-nak, ilyen lassú füves pályát még nem is láttam...
![]()
kis komolysagot kernek, nehogy mar erre legyen fogva a dolog.
De azert erdekelne,hogy hogy sikerult ugy alakitani a fuvet, hogy ne szegeny djokovicnak kedvezzem?
hogy mit sikerult csinalni?piton írta:Pont most akartam írni én is, h Murray 2-0ra megy a döntőben.
Sikerült úgy alakítani a füvet Wimbledonban, h az pont kedvezzen Murray-nak, ilyen lassú füves pályát még nem is láttam...