Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen igazad van. Sport.es a forrásCooltiszo írta:Nem most állapították meg a vérszegénységet, már kezelték erre, pont emiatt kapott eddig korlátozott játékperceket és emiatt sincs még megfelelő fizikai kondícióban. Ha jól tudom, akkor ez a műtét egyik következménye, de semmi vészesről nincs szó, csak nem kell csodálkozni ha most még pár meccsig csak kevesebbet fog játszani mint mondjuk a többi konf. kupás játékos. Aggodalomra egyelőre nincs ok.
Most én is ledöbbentem, nagy sokk lenne, ha ezért nem tudna kiteljesedni!palesz77 írta:Wtf?? Valaki légyszi világosítsa fel tudatlan elmém, de ez a dolog így egyik percről a másikra alakul ki? Mert ha nem, akkor nem értem, hogy az orvosi vizsgálatok alatt ez hogy nem tűnt fel? Bocsi ha nagy ökörséget mondtam, de ezen most kicsit ledöbbentem. Remélem semmi komoly, és játszhat Ázsiában is..ab1daL írta:Neymarnál vérszegénységet állapítottak meg, kezeléseket fog kapni, és alacsonyabb tempóban edz majd. Még nem tudni, Ázsiában játszhat-e.
Wtf?? Valaki légyszi világosítsa fel tudatlan elmém, de ez a dolog így egyik percről a másikra alakul ki? Mert ha nem, akkor nem értem, hogy az orvosi vizsgálatok alatt ez hogy nem tűnt fel? Bocsi ha nagy ökörséget mondtam, de ezen most kicsit ledöbbentem. Remélem semmi komoly, és játszhat Ázsiában is..ab1daL írta:Neymarnál vérszegénységet állapítottak meg, kezeléseket fog kapni, és alacsonyabb tempóban edz majd. Még nem tudni, Ázsiában játszhat-e.
Szerintem hasonlót akart Neymar:palesz77 írta:http://www.youtube.com/watch?v=RfOnb7FrQEkSuperMessi írta:
Én sajnos nem tudtam megnézni a meccset, de állítólag lőtt egy keresztlécet is. Az úgy tűnik kimaradt ebből a videóból.
Tessék, itt van. Tegnap fel se tűnt, hogy a lecet lőtte meg, kár érte.
http://www.youtube.com/watch?v=RfOnb7FrQEkSuperMessi írta:
Én sajnos nem tudtam megnézni a meccset, de állítólag lőtt egy keresztlécet is. Az úgy tűnik kimaradt ebből a videóból.
Én sajnos nem tudtam megnézni a meccset, de állítólag lőtt egy keresztlécet is. Az úgy tűnik kimaradt ebből a videóból.Bobán írta:http://www.youtube.com/watch?v=vVqknbBs0jw
Egyetértek veled, ennek a vitának, hogy Neymart nem kellet volna megvenni, csak annyit fűzhetek, akkor lesz gond, ha a huszadik meccsén sem talál be. Na akkor van nagy baj! De addig is élvezzük a játékát és amúgy is, tegnap adott két gólpasszt, ha jól számoltam!davidvillabest írta:Szépen játszott az első meccsén itthon a Nou Camp-ban de azért egy gol is jöhetett volna na nembaj leközelebb
Azért mert nem érzed az iróniát, nem mi vagyunk a hibások.blaugrana99 írta:Hogy lett hirtelen ennyi fanyalgó? A 2.meccsét játszotta nálunk,mégis mit vártatok tőle gólzáport.Szegény srác azt se tudta hogy hol van.Nem kell nézni a meccset és akkor nem fogtok fanyalogni. Igenis jó igazolás volt.
Messi is egyik nyáron felszedett egy csomó izmot még sem lassult bele. Az a 4 kiló izom el fog oszlani a testén, karok lábak stb nem lesz vele gond.én persze nem értek a biomechanikához, de azért az is nyilvánvaló, hogy 4kg + súlyt cipelni is kell!! ha nő a súlya és az nem a futógyorsaságot hozó izmokból van nyilván lassulni fog, az pedig nem biztos, hogy jó. ő most nem tank-ként, hanem gazella-ként hagyja ott a védőit.
én persze nem értek a biomechanikához, de azért az is nyilvánvaló, hogy 4kg + súlyt cipelni is kell!! ha nő a súlya és az nem a futógyorsaságot hozó izmokból van nyilván lassulni fog, az pedig nem biztos, hogy jó. ő most nem tank-ként, hanem gazella-ként hagyja ott a védőit.Barcaman1993 írta:Azért azt a pár kilót nem néhány hét alatt fogja fölszedni.Deus írta:Ám valaki tudja, hogy hány kg izmot szedett fel? Mert a meccsen nem láttam semmi változást rajta... :/Azért csak gondoljunk bele. Nem tudom, hogy mekkora az elvárt plusz izomtömeg, de tegyük fel, hogy 4 kg. Azt a 4 kg-ot szó szerint föl kell híznia. Sőt, annál többet, mert 4 kg + súly egyáltalán nem egyenlő + 4 kg izommal. Szóval azt fölszedni is szép idő, nem hogy "beledolgozni" a testébe. Jó pár hónapot kell várni a látható fejlődéshez.
nem fanyalog senkiblaugrana99 írta:Hogy lett hirtelen ennyi fanyalgó? A 2.meccsét játszotta nálunk,mégis mit vártatok tőle gólzáport.Szegény srác azt se tudta hogy hol van.Nem kell nézni a meccset és akkor nem fogtok fanyalogni. Igenis jó igazolás volt.
Nagyon remélem, hogy ironikus vagy papa!visca el barca írta:2 meccs 0 gól. azt hiszem ez mindent elmond róla, igaza volt azoknak akik fikázták, belátom h európa nem való neki. el kell adni vmelyik olajosnak.
ÚÚÚÚÚÚ.milyen hozzászólásokat fogsz kapni...xDvisca el barca írta:2 meccs 0 gól. azt hiszem ez mindent elmond róla, igaza volt azoknak akik fikázták, belátom h európa nem való neki. el kell adni vmelyik olajosnak.
Azért azt a pár kilót nem néhány hét alatt fogja fölszedni.Deus írta:Ám valaki tudja, hogy hány kg izmot szedett fel? Mert a meccsen nem láttam semmi változást rajta... :/