Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért sztem csak győzelemmel behúznák a bajnokságot...csabi1216 írta:Tetszik, amit látok, de ez egy gyenge csapat, megkockáztatom, hogy az Mb1 ben sem lenne dobogós.
Azért szép lassan átmentünk sétálgatásba rendesen.shutterisland írta:ezért kritizáltam a gdansk elleni meccset.
tudom, hogy akkor nem voltak itt a kulcsemberek, de azért megpróbálhattunk volna focizni ott is.
hát nem sokkal élvezetesebb ?
Köszi.alex27 írta:18-án.csabi1216 írta:Mikor játszunk majd értelmes csapat ellen, amiből valamit már le lehet vonni?
Fele olyan erős az ellenfél kb, a barca meg legjobb kezdőjével van kint, illetve nem is megy a hentelés.shutterisland írta:ezért kritizáltam a gdansk elleni meccset.
tudom, hogy akkor nem voltak itt a kulcsemberek, de azért megpróbálhattunk volna focizni ott is.
hát nem sokkal élvezetesebb ?
18-án.csabi1216 írta:Mikor játszunk majd értelmes csapat ellen, amiből valamit már le lehet vonni?
Mert Pedro mennyit edzett idén? Már nem azért.barca99 írta:Nem lehet, hogy Martino szakmai, és nem szurkolói szemmel néz a keretre?Tényleg furcsa, hogy egy új embernek harcolni kell a helyéért, főleg, hogy még edzések is alig vannak mögötte. Komolyan, mint a gyerekek, csillogó szemmel várjátok a Messi - Neymar párost, és ez felülír bármit. Nyilván kíváncsi rájuk mindenki, de eljön annak is az ideje.