2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Barcaman14 írta:.......
Szerencsére igen.Capon írta:Azt hiszem egyszeri alkalom volt.TT írta:valaki tudja honnan lehet rendelni olyan mezt ami most volt a gamperen? Magyarországra küldenek ebből a készletből egyáltalán, vagy csak egyszeri alkalom volt?
Azt hiszem egyszeri alkalom volt.TT írta:valaki tudja honnan lehet rendelni olyan mezt ami most volt a gamperen? Magyarországra küldenek ebből a készletből egyáltalán, vagy csak egyszeri alkalom volt?
Ezek szerint te is a színe miatt vacillálsz rajta...krosz31 írta: maga a cipő nagyon jó,mármint minőségileg,ez a legdrágább teremcipője a nike-nak viszont most akciós és pont kell egy teremcipő csak hát a színe egy kicsit extrém...
Annó még gimiben volt egy osztálytársam, aki stoplist vett tesi órákra, mert abból volt olyan színű, ami neki tetszettkrosz31 írta:sziasztok,szeretnék venni egy teremcipőt, és érdekelne a véleményetek erről
http://store.nike.com/us/en_us/pd/nike5 ... gid-795056
sokan azt mondják ,hogy homár cipő...szerintetek is?
maga a cipő nagyon jó,mármint minőségileg,ez a legdrágább teremcipője a nike-nak viszont most akciós és pont kell egy teremcipő csak hát a színe egy kicsit extrém...Capon írta:Atya ég kiégett a szemem...krosz31 írta:sziasztok,szeretnék venni egy teremcipőt, és érdekelne a véleményetek erről
sokan azt mondják ,hogy homár cipő...szerintetek is?én a sokak táborát erősítem
De végül is te hordanád, ha neked tetszik akkor hajrá.
Atya ég kiégett a szemem...krosz31 írta:sziasztok,szeretnék venni egy teremcipőt, és érdekelne a véleményetek erről
sokan azt mondják ,hogy homár cipő...szerintetek is?
úgy vennél csukát, hogy mások milyen véleményt formálnak róla? **** le de gyorsan, azt vedd ami tetszik meg ami szerinted megfelel a te igényeidnek. mellesleg ha igazán vélemény kell a cipőről, én aszondom jó, de ezt a színt nem venném fel, vagy csakazértis felvenném hangulatomtól független, szóval semerre nem jutottál ezzel a hozzászólásommalkrosz31 írta:és érdekelne a véleményetek erről
ez már régebb óta jelen van az oldalon sajnos... dolgoznak rajt (amenniyre tudom) légy türelmesZBarca írta:Lenne egy kérdésem:
Nektek milyen ritkán szokott az oldal kiírni (EuroBarca) ilyet: Critical error
Ha megpróbálok betölteni egy oldalt, a betöltés kicsit lelassul és csak ezt a szöveget írja ki, meg még rövid apróbetűs írást. Ez nem mindig van így, van mikor betölti és van, amikor nem. Szóval, aki tudja, ilyenkor mit kell tenni, hogy megjavuljon, kérem írja meg! Én újra szoktam az oldalt tölteni vagy megállítom a betöltés és újra rányomok arra a szövegre.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mielőtt utoljára beirtam volna az utolsó kivánt felhasználónevet és jelszavat, többször is próbáltam másikat (ugyanis nem tudom pontosan melyik volt az) lehet ezért? Többször próbáltam bejelentkezni egymás után?visca el barca írta:nálam minden böngészővel megy az oldal.
Persze.ha már böngésző..
Áá, hagyjad. Ez csak a fórum megújulásának a része! Ideje forradalmasítani a hírportálokat. Pár hét és Index, Origo meg NSO is ilyen lesz.Lionel85 írta:Segítséget kérek!
A napokban a Google Chrome-ban divattá vált, ha megnyitok egy cikket - többek közt itt a honlapon is -, akkor a szöveg belelóg a képbe. Ha más böngészővel nyitom meg (Mozilla vagy IE), akkor nincs gond, viszont a Chrome a szívemhez nőtt és nem szeretnék váltani. Ha valaki tudna valami megoldást, megköszönném. Nemrég frissítettem 30.0.1568.2 verzióra.
ÉN is ezt használom legszívesebben, de egyre több a gond vele egy ideje. Igaz, a te problémáddal még nem találkoztam, de sok mással sajnos igen. Pár hónapja pl a tecső videók, online filmek, stb szaggatnak, lassan tölti be a site-okat, akkor is előfordul, h csak az oldal felét hajlandó elismerni és még néhány hasonló finomság. Néhányszor már frissült a böngészőm, de valahogy a hibákat nem hogy nem orvosolták, de még talán több lett csak belőleLionel85 írta:Chrome