Igen, a hivatalos honlapon még a juvenil keretben szerepel, valószínűleg még a B-ben sem játszott, vagy semmiképpen sem sokat.Chino írta:Nekem egy kicsit furának tűnik, hogy Tata mennyire számol Bagnack-kal. Azért csak egy alig 18 éves játékosról beszélünk, aki még térképről is alig látta a felnőtt csapatot. Én személy szerint egyszer sem láttam játszani, vagy most került fel a Juvenilbeől? Valaki tud róla valamit? Nem arra lennék kíváncsi, hogy milyen a bőre színe vagy hányas cipőt hord, hanem milyen stílusú játékos. Gyors, jól fejel, labdaboiztos? Talán van itt valaki aki már látta néhányszor, mert Pep és Tito érában még nem is hallottam róla, a Tata által vezényelt edzéseken pedig mindig ott van, és az utazókeretekbe is rendszeresen bekerül.
A Gamperen nekem annyi jött le róla, h 20-30 méterre is jó ütemben és nagyon pontosan passzol, ill. egyáltalán nem volt megilletődve, elég magabiztosnak tűnt. Amikor meg Pintohoz került a labda, úgy futott le a sarok felé, mintha csak Abidalt láttam volna.
Aztán hogy védővel szemben mit tud, majd csak kiderül, de nekem abszolút pozitív az első benyomásom róla, persze 25 perc alapján ez még nem jelent sokat.