Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Láttam azt a videót amikor Ronci ölelgeti azt a srácotDeus írta:Sztem nemInitom írta:Csak szerintem hasonlít Ronaldo Quinnre a Dexterből?![]()
Viszont alig egy hónapja láttam egy srácot, aki 90% -ban Quinn voltegy pillanatra meg is tévesztett engem. Haja stimmelt, az arc csontozata stimmelt, szem, száj, orr, fül stimmelt... De mégis valamiben más volt.
Sztem nemInitom írta:Csak szerintem hasonlít Ronaldo Quinnre a Dexterből?
Én anno néztem az első évadot, aztán valahogy nem fogott meg az egész, ezért kaszáltam.sjd írta:Valaki egyébként gyűri még a Continuumot? Azt rebesgetik, jó lett végül a második évad, lehet, h visszatérnék, ha hallok még pozitív véleményt.
Egész jó lett az elsőhöz képest,több akció kevesebb CSI-féle nyomozgatás.Valaki egyébként gyűri még a Continuumot? Azt rebesgetik, jó lett végül a második évad, lehet, h visszatérnék, ha hallok még pozitív véleményt.
geridoss írta: Idézte, hogy S08E06, innentől kezdve már a te hibád, hogy tovább olvastad.
Azt hiszem ez nagyjából le is tisztázza, hogy ki követett el hibát és kinek kéne alkalmazkodnia.Fórumszabályzat írta:Amennyiben egy könyv, film, sorozat, vagy bármilyen mű egy-egy részletével kapcsolatban van kérdésed, vagy közölni valód, mindenképpen használj sárga, vagy fehér színt, ezzel meghagyva a megismerés örömét a többi felhasználónak. Ellenkező esetben a hsz-od könnyen törlésre kerülhet.
Igen, csak ha nem akarja lelőni magának a poént, hogy ki fog szerepelni a 8. évadban még (ki nem hal meg), akkor nyilván nem fogja az imdb-n nézegetni...Valamint tényleg nem értem, mit lőtt le ezzel az írással? Hogy leírt két nevet, (IMDB-n is meg lehet nézni, hogy ki szerepel a részekben, ez annyira nem nagy spoiler).
Nekem így kapásból a Flashforward jutott eszembe, de sajnos abból csak 1 évad van, mert az okos amcsik nem hoztak elég nézettséget, így elkaszálták a sorozatot. pedig szerintem baromi jól indult és sok potenciál volt a történetben.hello,valaki tudna mondani a lost-eltüntek c.sorozathoz hasonlo sorozatokat?
Idézte, hogy S08E06, innentől kezdve már a te hibád, hogy tovább olvastad. Amúgy meg... Ő leírta, hogy mit csinált Zach, illetve mi van Quinnel?Stalkyard írta: Talán az, hogy pl. én még csak most fejeztem be a 3. évadot, és marhára nem tudom, egyáltalán mi baj lehet Quinn-el, Zach-et meg azt sem tudom, hogy kicsoda...
Az is ugyanúgy spoiler, mert például simán kinyírhatták volna a karakterüket az előző évadokban, de így már az is kiderült, hogy nem. Vannak íratlan szabályok, amiket páran magasról le****, pedig egyáltalán nem kerülne plusz fáradtságba sárgázni a kommentet, vagy legalább bazi nagy piros betűkkel kiírni elé, hogy SPOILER. Én teljes mértékben meg tudom érteni a felháborodást, nekem is sikerült nem egyszer belefutnom hasonló helyzetbe. És a szomorú, hogy még nekik áll feljebb, és ők kezdeményeznek vitát, amikor csak 1 plusz kattintást kellene elvégezniük ahhoz, hogy másokra tapintattal legyenek, és ne rontsák el az élményt. Nem értem, komolyan...Sanama írta:Ezek szerint tudtad, hogy a Dexterről olvasol majd, szóval továbbra sem értjük. Oda volt írva, krosz idézte, hogy 6.rész, akkor utána miért olvasod tovább?!Talán azért, mert a Sorozatok topikban nem csak a Dexterről írnak, hanem másról is? Think Azért jövök fel, hogy más sorozatokról is olvassak véleményt, meg általában, sorozatokról beszélgessek... Abban az esetben megérteném, ha külön Dexter topik lenne, de nem az!
Másrészt, semmi spoiler nem volt benne, amit krosz31 írt. Vagy már két nevet sem lehet leírni? Azt se tudod ki az a Zach, akkor meg nem mindegy?
Bár feleslegesen jártatom a számat, nektek már az előzetes is lelövi a poént.
Én abszolút megértem, hogy az emberek nagy részének nehezére esik felfogni a spoilerezés alapszabályait (tavaly már volt egy sikertelen köröm, hogy a társaság fejébe verjem, hogy az adott epizód és a következő rész előzetesének spoilere az két külön dolog, GoT könyves spoilereivel ugyanez), ettől függetlenül szerintem teljesen jogos elvárás, hogy mindenki fejtse ki ezt a mentális erőfeszítést. Szóval nagyon nem nekem vagy bárkinek kéne teljes hírzárlatot tartani, mert egyeseknek meghaladja az értelmi képességeit ez.TT írta:soha nem fogom fel... amíg nem nézitek meg azt az egy-egy részt, amiről folyton kering itt a téma, miért jöttök fel és olvastok? magatoknak keresitek a "bajt", hogy aztán reklamálhassatok. vagy várjátok a spoilermentes "hű dejó rész volt" szöveget, hogy könnyebben nekivágjatok?
Akármennyire is hihetetlen, vannak olyan emberek a világon, akik nincsenek naprakész szinten a Dexterrel. Akár azért, mert a legfrissebb epizódot nem nézték még meg, akár azért, mert évadokkal vannak lemaradva (én pl. kifejezetten örültem, amikor a 6. évad végét rakosgatták ki sig-be itt egyesek, miközben én az 5.-nél tartottam még), vagy mert még el sem kezdték nézni a sorozatot, de tervben van.krosz31 írta:mi abban a spoiler ,hogy nincs gond quinnel meg zachel...ha nézitek a dextert tudhatjátok ,hogy miként vezetik fel a fő szálat/szálakat...ti sem gondolhatjátok ,hogy cél nélkül lennének az új szereplők...
Ezek szerint tudtad, hogy a Dexterről olvasol majd, szóval továbbra sem értjük. Oda volt írva, krosz idézte, hogy 6.rész, akkor utána miért olvasod tovább?!Talán azért, mert a Sorozatok topikban nem csak a Dexterről írnak, hanem másról is? Think Azért jövök fel, hogy más sorozatokról is olvassak véleményt, meg általában, sorozatokról beszélgessek... Abban az esetben megérteném, ha külön Dexter topik lenne, de nem az!
Talán az, hogy pl. én még csak most fejeztem be a 3. évadot, és marhára nem tudom, egyáltalán mi baj lehet Quinn-el, Zach-et meg azt sem tudom, hogy kicsoda... Tömören ennyi. Észrevehetnéd már, hogy ez nem csak Dexter topik, mert állandóan ez van, mikor egy neves sorozat fut éppen, legyen az GoT, vagy Dex... Szanaszét spoilerez egy kisebb réteg mindent, jelölés nélkül, és utána az a válasz, hogy de hát minek jövök egyáltalán a topikba, ha nem láttam... Hát a többi 25000 sorozat miatt, ami még létezik mondjuk.krosz31 írta:mi abban a spoiler ,hogy nincs gond quinnel meg zachel...ha nézitek a dextert tudhatjátok ,hogy miként vezetik fel a fő szálat/szálakat...ti sem gondolhatjátok ,hogy cél nélkül lennének az új szereplők...
most az én témámat újra felhozva, te nem olvastad volna el, ha valaki úgy spoilerez, hogy Dexter 8x03? te gondoltál volna arra, hogy ELÍRJA A RÉSZ CÍMÉT?soha nem fogom fel... amíg nem nézitek meg azt az egy-egy részt, amiről folyton kering itt a téma, miért jöttök fel és olvastok? magatoknak keresitek a "bajt", hogy aztán reklamálhassatok. vagy várjátok a spoilermentes "hű dejó rész volt" szöveget, hogy könnyebben nekivágjatok?