Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
-
- Llegenda del Barça
crist a milan kergeti. nem tudom, h miért nem kerülnek képbe az ilyen gyerekek nálunk? cris pl elég kellemesen "megoldotta" a margit csatársorát a kollégájával, asszem a cacapa nevű feka gyerekkel. aztán lehet, h már lezsíroztak vmi állat hátvédet a laportáék, csak nagyon jól titkolják. bárcsak...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
Cris télleg jó lehetne, de őt kinézte (asszem) a Milan, vagy a Juve.laci18 írta:Szerintem Alves [auto_cenzúra], én is szívesebben látnám Heitingát. Anton egy tehetség ami van nekünk is. ő nem kell. Larsson megy, Ezqu menjen és Henry jöjjön. Maxi maradhat cserecsatárnak ha a többiek kidőlnek.
Középső védő meg minden féleképp jöjjön sztem Gallas/Chris(brazil,Lyon)/Heinze(de ő elérhetetlen).
milyen érdekes, hogy a Barcánál ilyen kaliberű és köztudottan jól teljesítő játékosok, főleg védők, nem is jönnek szóba.

-
- Director del Fútbol
Ezquerróról annyit, hogy sajnos bejött az, amit páran mondtunk a leigazolásakor: nem elég jó, alig játszik, a Bilbaonak pedig nagyon nagy szüksége lenne rá...
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Mondjuk az is igaz hogy Van Bommel nagy tapasztalattal rendelkezik nemzetközi porondon ( PSV ). Csak eddig nem sokat alkotott. Pedig még nyáron arról is írtak hogy ő lehet a megváltó a Barcában. Sztem most két megváltó van: -------Ronaldinho and Messi-------
-
- Entrenador del Barça
Gallasról már hónapokkal ezelött szó volt,Heitingáról nem tudok.Ki lenne jó a Van Bommel helyett,Iniesta?Lehet,hogy gyengén játszott mostanában(VB),de összekapja magát majd!S T U P I D S H A R K írta:Van Bommel nem kell kedőbe. Cserepadra jó. Szép álmok de Gallas és Heitinga csak úgy jött ( mármint az ötlet ), vagy már szó volt a z érkezésükről?
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én speciel egy olyan hírt olvastam régebben hogy tetszik a Barca játéka neki de nem tudná elképzelni hogy ne a cselzibe fejezné be a pályafutását. Bár ez még jelentheti azt hogy egyszer majd jön de nem tartom valószínűnek.
Ma nézegettem valami focival foglalkozó magazint, Lampardal volt benne riport, katalán barátnője van (tudtuk), azt mondta mikor nézik a barca meccseket, Ronaldinho meg szivatja a népet, a csaj mindig megkérdezi, hogy ő mért nem tud ilyet 
Azt is nyilatkozta, hogy számára a Barca a legkedvesebb külföldi csapat, de már vagy 15 éve, tetszik neki a játékuk......... meg még azt mondta, hogy nem tartja elképzelhetetlennek, hogy egyszer ott játszon.....................
Namost, ha bármi alapja is lenne az Eto-Chelsea híreknek, elgondolkodtam, és talán a vezetőségben is...........
Eto elmenne cselzibe, cserébe jönne Lampard, + megvennénk Henryt.
ááááá
nem lenne jó.
ide csak ez a ferdinand gyerek kéne (még csak 20 éves, és az angol U21 állandó tagja), meg Henry, és 1-2 évig szerintem nincs gond.
Csak jólenne, ha motta egy picit kevesebbet lenne sérült, én őt nagyon sokra tartom.
Közepe: Xavi - Motta - Deco : tökéletes.

Azt is nyilatkozta, hogy számára a Barca a legkedvesebb külföldi csapat, de már vagy 15 éve, tetszik neki a játékuk......... meg még azt mondta, hogy nem tartja elképzelhetetlennek, hogy egyszer ott játszon.....................
Namost, ha bármi alapja is lenne az Eto-Chelsea híreknek, elgondolkodtam, és talán a vezetőségben is...........
Eto elmenne cselzibe, cserébe jönne Lampard, + megvennénk Henryt.
ááááá
nem lenne jó.
ide csak ez a ferdinand gyerek kéne (még csak 20 éves, és az angol U21 állandó tagja), meg Henry, és 1-2 évig szerintem nincs gond.
Csak jólenne, ha motta egy picit kevesebbet lenne sérült, én őt nagyon sokra tartom.
Közepe: Xavi - Motta - Deco : tökéletes.
-
- Entrenador del Barça
Valdes-Puyol-Gallas-Marquez-Sylvinho-Van Bommel-Xavi-Deco-Henry(Messi)-Eto'o-Ronaldinho
Tudom,hogy érdekes Puyolt visszatenni jobbra,de ő lenne az ideális oda.Persze ehez kellene az is,hogy a Gallas(ha jön),akkor tudjon beilleszkedni,és a Marquez legyen magabiztos.
Tudom,hogy érdekes Puyolt visszatenni jobbra,de ő lenne az ideális oda.Persze ehez kellene az is,hogy a Gallas(ha jön),akkor tudjon beilleszkedni,és a Marquez legyen magabiztos.

- laci18
- Jugador d'estrella
Nos, szeruóintem ez jobb mint amit Machine írt:
-------------------VV----------
--Heitinga---Puyi----Gallas-----Syl
--------Xavi-----Marquez-------
------------Deco------------
----Henry----Eto'o------Ronnie
(Messi még fiatal és sztem elég ha csak csere. Rafa pedig sokkal jobb mint Edmilson. Gallas helyett Heinze lenne a legjobb megoldás de az súlyos pénzek és nem akartam "álmokat" írni ebbe a kezdő 11-be, mert akkor nem VV lenne a kapus...sorolhatnám. )
-------------------VV----------
--Heitinga---Puyi----Gallas-----Syl
--------Xavi-----Marquez-------
------------Deco------------
----Henry----Eto'o------Ronnie
(Messi még fiatal és sztem elég ha csak csere. Rafa pedig sokkal jobb mint Edmilson. Gallas helyett Heinze lenne a legjobb megoldás de az súlyos pénzek és nem akartam "álmokat" írni ebbe a kezdő 11-be, mert akkor nem VV lenne a kapus...sorolhatnám. )
- laci18
- Jugador d'estrella
Szerintem Alves [auto_cenzúra], én is szívesebben látnám Heitingát. Anton egy tehetség ami van nekünk is. ő nem kell. Larsson megy, Ezqu menjen és Henry jöjjön. Maxi maradhat cserecsatárnak ha a többiek kidőlnek.
Középső védő meg minden féleképp jöjjön sztem Gallas/Chris(brazil,Lyon)/Heinze(de ő elérhetetlen).
xerintem ez lenne a jo megoldás.!
belletti..........puyol..........marquez............gio
............................bommel......xavi.........................
........messi..........................................ronie..............
.........................etoó................henry...................
belletti..........puyol..........marquez............gio
............................bommel......xavi.........................
........messi..........................................ronie..............
.........................etoó................henry...................
PUYOL SZETCSINAL MINDENKIT-HE-
- Rajmó
- Capitá del Barça
Nem tom ti hogy vagytok te szerintem ez az Alves gyerek ha jön csak a padra jöjjön. Sokat kalandozik elöl és(amit én láttam meccseit) nem igazán az a védekező típus...
Viszon Ferdinandnak és Henrynak én is nagyon örülnék
Viszon Ferdinandnak és Henrynak én is nagyon örülnék

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Alves, Ferdinand, Henry jöjjön. Maxi sztem ne menjen el. Bár mondjuk ha jön Henry már ennyi lehetőséget se kap miint most. Á. Akkor inkább menjen el. Viszont Ezquerro és Oleguer mindenképpen menjen el. Nem ide valók.
Jobb hátvédnek szívesen látnám Heitingát az Ajaxból.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Henry, Ferdinand, Alves, és meg is leszünk nyáron. Ámen.
Távozók: Giuly, Maxi/Ezquerro, Larsson
Távozók: Giuly, Maxi/Ezquerro, Larsson
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
hát, én remélem hogy jön Anton, meg Alvés, de sztem cserecsatár nem muszáj, hiszen ott van a tehetséges Cristian, Larsson helyér meg remélem Maxi-t fogja tenni Rijkaard, hiszen ha jövőre se fog játszani akkor sztem mindenképpen el kéne mennie...
Henry-t meg még mindig feleslegesenk tartom
Henry-t meg még mindig feleslegesenk tartom
- Tincho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Morientes szerintem sem jönne Barcelonába a riválishoz, viszont Henry tuti igazolás lenne, Wiltord pedig már nem mai csirke, igaz, alig lépte túl a 30-at, de tényleg fiatalokban gondolkodik a csapat, akkor se davids, se Wiltord nem fér a csapatba. Én mondjuk nem Davidsot hoznám vissza, hanem a Valenciából Baraját, mert ő elég jól szedi a lasztikat a középpályán és még a szabadrúgásoknál is mindig ő lő, ha nincs más lövő.
Es errol a Tevez gyerekrol mi a velemenyetek???
Bar az argentinoknak nincs szerencsejuk a Barcaval...gondolok itt Saviolara v eppen Maxira... De nekem tetszik a jateka es cserecsatarnak inkabb vennek vmi fiatal sikerre ehes jatekost mint 1 oregebb playat...
De amugy jojjon Anri es meg van oldva...
Ja es ez a Deco Robben csere vmi oltas vagy mi???
Bar az argentinoknak nincs szerencsejuk a Barcaval...gondolok itt Saviolara v eppen Maxira... De nekem tetszik a jateka es cserecsatarnak inkabb vennek vmi fiatal sikerre ehes jatekost mint 1 oregebb playat...
De amugy jojjon Anri es meg van oldva...
Ja es ez a Deco Robben csere vmi oltas vagy mi???
GO BARCA !!!!
HARD TECHNO POWA !!!
HARD TECHNO POWA !!!
- Subinho
- Director del Fútbol
henry 29
del piero 30
cissé 25
morientes 29
wiltord 31
oliveira 26
forlan 27
mccarty 29
nuno gomes 29
tényleg wiltord a legöregebb, de larssonnnál fiatalabb. ő szélen is bevethető és mivel 31 nem sértődne meg a padtól!
del piero ugyanígy. mezőnyben nagyon jó, rugdossa a gólokat és nem lenne neki gond a pad.
cissé nem annyira jó, de cserecsatárnak megfelel.
morientes nagyon jó és a csere nem hinném, h baj lenne, csak a real miatt nem jönne...
oliveira és forlan is jók és elfogadnák ők is a helyzetet, mert a Barcában játszhatnak!
McCarty és Nuno Gomes meg csak végszükség esetén!
mindenképp Henry lenne a legjobb...de Ő egyenlőre nem biztos...
del piero 30
cissé 25
morientes 29
wiltord 31
oliveira 26
forlan 27
mccarty 29
nuno gomes 29
tényleg wiltord a legöregebb, de larssonnnál fiatalabb. ő szélen is bevethető és mivel 31 nem sértődne meg a padtól!
del piero ugyanígy. mezőnyben nagyon jó, rugdossa a gólokat és nem lenne neki gond a pad.
cissé nem annyira jó, de cserecsatárnak megfelel.
morientes nagyon jó és a csere nem hinném, h baj lenne, csak a real miatt nem jönne...
oliveira és forlan is jók és elfogadnák ők is a helyzetet, mert a Barcában játszhatnak!
McCarty és Nuno Gomes meg csak végszükség esetén!
mindenképp Henry lenne a legjobb...de Ő egyenlőre nem biztos...
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
habar en nem szeretem a juvet, de szerintem del piero egy fantasztikus jatekos, egyszeruen engem mindig lenyugoz...de nem hiszem h jonnee.... amugy is nagyon sokan utaljak ot...
Csatarnak szerintem johet Torrres(en maniakus vagyok a gyerekkel kapcsolatban )vagy Henry, mert egyre valoszinubb h a bl-re se ernek ki, mert 5.ek csak a jobb golkulonbseguknek koszonhetoen....
Tehat Henry erkezese nagyon valoszinu...de semmikepp ne ugy jojjon a francia h tavozik eto'o !!!
A kozeppalyara nem artana szerintem makelele szintu vedekezo kozeppalyas...Davids milyen jo volt
es igy nezne ki a kozeppalya...
----deco----davids----xavi... szerintem ez a vilag egyik legerosebbje lenne ha nem a legerosebb, de davidsra semmi esely...nekem tetszet didier zokora jateka az afrika nemzetek kupalyan(elefant), de szerintem edmilson is egyre jobban teljesit.... A legjobban en mottanak orvendenek, de ra hosszu tavon nem lehet szamitani mert egyfolytaban serult....akkor pedig ez lenne
deco---motta---xavi ez igy nagyon profi lenne... A vedelembe nem tudok mit mondani, mindenkepp kell erosites... chivu profi lenne, gallas se megvetendo es gonzalo is profi jatekos, anton ferdinandot nem ismerem.
Na elnezest a terjedelemert... de hat oly reg nem ment a forum
Csatarnak szerintem johet Torrres(en maniakus vagyok a gyerekkel kapcsolatban )vagy Henry, mert egyre valoszinubb h a bl-re se ernek ki, mert 5.ek csak a jobb golkulonbseguknek koszonhetoen....
Tehat Henry erkezese nagyon valoszinu...de semmikepp ne ugy jojjon a francia h tavozik eto'o !!!
A kozeppalyara nem artana szerintem makelele szintu vedekezo kozeppalyas...Davids milyen jo volt

----deco----davids----xavi... szerintem ez a vilag egyik legerosebbje lenne ha nem a legerosebb, de davidsra semmi esely...nekem tetszet didier zokora jateka az afrika nemzetek kupalyan(elefant), de szerintem edmilson is egyre jobban teljesit.... A legjobban en mottanak orvendenek, de ra hosszu tavon nem lehet szamitani mert egyfolytaban serult....akkor pedig ez lenne
deco---motta---xavi ez igy nagyon profi lenne... A vedelembe nem tudok mit mondani, mindenkepp kell erosites... chivu profi lenne, gallas se megvetendo es gonzalo is profi jatekos, anton ferdinandot nem ismerem.
Na elnezest a terjedelemert... de hat oly reg nem ment a forum

Tiziano Crudeli fan 

-
- Director del Fútbol
Morientes sosem jönne a Barcába, legalábbis ő szerintem nem olyan szaralak, mint páldául Figo.
Wiltorddal semmivel sem érnénk többet, mint Forlánnal, sőt! Ráadásul korban is igen nagy különbség van kettejük között, ha már itt tartunk, mivel a többség itt állandóan fiatalokat akar a csapatba.
Wiltorddal semmivel sem érnénk többet, mint Forlánnal, sőt! Ráadásul korban is igen nagy különbség van kettejük között, ha már itt tartunk, mivel a többség itt állandóan fiatalokat akar a csapatba.
- Subinho
- Director del Fútbol
ne ilyen milito, forlan gyerekekkel képzeljétek már el az erősítést a nyáron. olyan ember kell aki már bizonyított, nem csak 1 jó szezonja volt. milito az utóbbi pár meccsen lőtt gólokat, forlannak meg kijött a lépés tavaly a hajrában, de emlékezzetek a MU-ban hónapokig még gólt sem tudott lőni!!!
morientes ismeri a spanyol ligát és BL gólkirály volt! cissé gyors, francia vállogatott, az auxerrel gólkirály és jönne el a poolból! wiltord is bizonyított már nem keveset és cserecsatárnak larsson helyett jó lenne! de akár del piero is beállhatna a csapatba, mert ő is lődözi a gólokat, mezőnyben jól mozog, jó szabadrugásai vannak. oliveira is felépül márciusra és meglátjuk mit játszik a betisben, mert ő sem gyenge csákó. libertadores gólkirály és a betisben is első számú gólfelelős volt!
nagyjából ennyi, ha nem jönne össze henry, de sztem össze fog jönni!!!
morientes ismeri a spanyol ligát és BL gólkirály volt! cissé gyors, francia vállogatott, az auxerrel gólkirály és jönne el a poolból! wiltord is bizonyított már nem keveset és cserecsatárnak larsson helyett jó lenne! de akár del piero is beállhatna a csapatba, mert ő is lődözi a gólokat, mezőnyben jól mozog, jó szabadrugásai vannak. oliveira is felépül márciusra és meglátjuk mit játszik a betisben, mert ő sem gyenge csákó. libertadores gólkirály és a betisben is első számú gólfelelős volt!
nagyjából ennyi, ha nem jönne össze henry, de sztem össze fog jönni!!!