Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is lesz egy karaktercsavar még a végére, brutális nyitó rész volt a szünet utánkanty írta:Én sem néztem soha a Star Trekket, de hatalmas sztorit kanyarított a két tag.barca99 írta:
Egyébként sosem érdekelt, így nem is néztem a Star Treket, engem kifejezetten idegesített az a rész.![]()
![]()
Van logika abban, amit írsz. Viszont én valamilyen szinten csalódnék a sorozatban, ha Walt tovább süllyedne. Nem azért, mert mesebeli befejezésre vágyok, csak egyszerűen még egy karaktercsavar kell legyen, legalábbis nagyon remélem.
Én is úgy vagyok amúgy, mint Zolee még megnéztem volna 2-3 részt.
Az viszont biztos, hogy még egyszer az egész sorozatot ledarálom majd.
Pontatlanul fogalmaztam. Csalódnék, ha végig süllyedne Walt és legalább a vége nem lenne valamilyen kis mértékben is pozitív. A géppisztoly méreg kombó nem feltétlenül azt jelenti, hogy süllyedni fog, persze jelentheti is.visca el barca írta:
pedig tök egyértelmű h fog még süllyedni, elvégre magához vette a kis mérgét, m60-as géppisztollyal rohangál és marha morcosnak néz ki.
én nem tudnám még1x végignézni, sztem klasszikus egyszernézős, annak viszont perfect
Nem lett volna egyszerűbb ezt írni az előbb, az erőltetett poén helyett? Kösz a segítséget, viszont így próbáltam többször is, ezért nem értem hogy miért nem fehéren látható a szöveg.MQuC írta:Zolee23! Vágom, azért dícsértem meg a próbálkozásod![]()
Egyébként mikor kiválasztasz egy színt, bedob két Color feliratot kapcsos zárójelbe és a kettő közé kell irni a szöveget.
kanty írta: Viszont én valamilyen szinten csalódnék a sorozatban, ha Walt tovább süllyedne. Nem azért, mert mesebeli befejezésre vágyok, csak egyszerűen még egy karaktercsavar kell legyen, legalábbis nagyon remélem.
Én is úgy vagyok amúgy, mint Zolee még megnéztem volna 2-3 részt.
Az viszont biztos, hogy még egyszer az egész sorozatot ledarálom majd.
Én sem néztem soha a Star Trekket, de hatalmas sztorit kanyarított a két tag.barca99 írta:
Egyébként sosem érdekelt, így nem is néztem a Star Treket, engem kifejezetten idegesített az a rész.![]()
Szerintem már nem igazán lesz pozitív karakter WW-ból, főleg a börtönös és Mike-os részek után. Végignézve a sorozaton elindult a lejtőn, és csak csúszik lefelé, meglepne, ha ebből pozitívan jönne ki.kanty írta:Breaking Bad S05e09
A flashforwardból ítélve szerintem biztos nem így lesz, aztán majd kiderül.kanty írta:Breaking Bad S05e09
A zárás mégiscsak olyan kéne legyen, ahol WW jóarc.
Tudom, ha figyelmesen elolvasod, azt írtam, a megfelelő feliratot várom!visca el barca írta:
csak szét kellene nézned, már van felirat!
http://data.hu/get/6824585/BrBa.S05E09A ... B-P3ti.rar
(ASAP releasere készült)
bitch!Stalkyard írta:Nah, kint is van a friss, ropogós Breaking Bad!Már csak a megfelelő feliratot várom, remélem estére meglesz az is!
BITCH!