sjd írta:Tekintve, hogy a fél társaság dolgozik 24-én, kísérleti jelleggel lehet, hogy érdemes lenne egy igényfelmérést indítani 31-ére, talán most már nem csak két ember jelentkezne, mit szóltok hozzá?
A kezdetekben feltett több időpontos jelentkezést figyelembe véve, én nem tartom túl jó ötletnek. Így is sok a bizonytalan,/ pld. én nem értem valakinek hogy jön össze 69% esély a jövetelre:)/ az viszont igaz, hogy ez a ledolgozós hétvége kicsit betett a szervezésnek.
Nem törhetek pálcát senki döntése felett, de aki megteheti és előzőekben jelentkezett, majd lemondta a munka miatt, jó lenne, ha meg tudná oldani azt a napját az éves szabadságból.
Egyrészt, ha valóban jönni akar, akkor ennyit érdemes áldozni, másrészt a többiekkel szemben is korrekt.
Mondom még egyszer nyilván mindenkinek saját döntése, hogy megoldható ilyen formában neki vagy nem.
Nekem is ledolgozós, nem akartam rajta alakítani, mert így is képlékeny az egész rendezés megtartása, ezért a fenti megoldással éltem. Így max. ha extrém dolog nem jön közbe, akkor lesz NEM számomra.