Na, itt a nagy videózások közepette találtam egy ilyet (GT biztosan örül neki):
http://www.youtube.com/watch?v=WIEvza2bzVU" target="_blank
Nézegetem a kezdőt és vannak itt érdekes dolgok.

Montoya-Cacares-Fontás-Abidal védelem.

Máig értetlenül állok Cacares eladása és annak ára előtt. Középen Gudjohnsen-Touré-Sanchez.

Gudi játékát nagyon szerettem az utolsó évében (08-09), igazi beugró ember volt. Nem volt egy Xavi-Iniesta szint (akkor még hasonló sem volt

), de meglepően hasznosan játszott, bármikor bátran be lehetett cserélni. Sanchez ugye tegnap nyomta ellenünk a riválisnál. Aztán a támadósor szintén érdekes. Az éppen a köztudatba berobbanó Pedro. Újoncként 20 gól fölött termelt, na az nem gyenge. Azt a Pedrot, de főleg az 1 évvel későbbit nagyon hiányolom a csapatból. Bojant sosem szerettem, rá nem szeretnék kitérni. És végül ott van Gai Assulin. Elképesztő tehetségnek indult, meglehetősen hasonló mozgáskoordinációval, mint Ronaldinho. Sajnos nem váltotta meg a világot, de hatalmas potenciál volt benne.
Elnézve ezt a csapatot, azért elég komolyan voltak a fiatalok jelen a csapatban, bár igaz felkészülési meccs volt. Annyiban viszont érdekes, hogy ilyen mennyiségű tehetség azóta sem volt a fiatalok közt. Nem is kerülnek a nagy csapat közelébe. Bár az is igaz, hogy a lehetőséget sem igazán kapják meg.