Élő közvetítések
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Neymar még ilyenkor se kezdő?
Vicc. Mikor lesz az? Majd a kupában?hagyjuk már,57M egy padozó játékosért,tipikus barca...
Vicc. Mikor lesz az? Majd a kupában?hagyjuk már,57M egy padozó játékosért,tipikus barca...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ez az alexis tetszik, nem jön neki össze minden, de nagyon sokat próbálkozik, nem beszari. ugyanígy fabregas is, jól mozog ott középen. pedronak volt egy látványos hátrafutása, egyébként semmi. neymar jöhet is majd helyette.
a malaganak semmi esélye, ilyenkor rúgnak egy gólt majd pontrúgásból, szóval jó lenne ha sikerülne már betalálnunk.
a malaganak semmi esélye, ilyenkor rúgnak egy gólt majd pontrúgásból, szóval jó lenne ha sikerülne már betalálnunk.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- JOseppe
- Jugador d'estrella
Nincs aki meghúzzon egy váratlant (mint annó Leo), Alexiséknél megy a szokásos visszapassz.
Kellene Neymar feltétlenül a 2 félidőre. 

Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
- lui1698
- Llegenda del Barça
Kiéget.bojankrkic27 írta:Iniesta miért játszik mostanában (szerintem) gyengén?
Alexis viszont formában van...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Kash
- Entrenador del Barça
Vicces ez a kezdő 11 a Barcánál, még csak akkor vágtam volna eret ha Iniesta a támadósorba áll, ott is a bal oldalra.
Szokás szerint, Pedro jobb mint Neymar...Okay
Adriano játéka 1x tetszett, amikor gólpaszt adott Messinek a szuper kupa döntőn a Mardid ellen, Montoyat jobban csípem.

Szokás szerint, Pedro jobb mint Neymar...Okay

Adriano játéka 1x tetszett, amikor gólpaszt adott Messinek a szuper kupa döntőn a Mardid ellen, Montoyat jobban csípem.

Iniesta úgy döntött, hogy kicsit oktatja ezt a sportágat a másik 21 pályán lévőnek, hihetetlen a pali, képességekre bőven ott van Zidane magasságában, pedig a formája több mint botrányos egyelőre (természetesen magához képest)..
-
- Jugador d'estrella
Iniesta miért játszik mostanában (szerintem) gyengén?
Erre előad egy kis szalont. De továbbra is tartom, hogy lényegesen többet várok tőle.
Erre előad egy kis szalont. De továbbra is tartom, hogy lényegesen többet várok tőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bojankrkic27 2013.08.25. 21:28:22-kor.
Szokásosan töketlenek vagyunk elöl Messi nélkül, senki nem fordul első szándékból kapura, mindenki keresi az újabb passzt, tologatunk, totyorgunk.
egyetértek.pedróka nem izgat fel
montoya meg igen is játsszon, mert most is balhátvéd játszik ott... de adjuk el a nyáron 3 rúd szalámiért, nekem mind1
Egyszerűen kínzás megint azt nézni, hogy Pedro és Alexis fontos szituban még a labdát sem tudják átvenni, és elesnek a saját lábukban. Ezalatt meg Neymar ott ül a padon.
Az megint megint vicc, hogy Adriano játszik jobbhátvédet már megint, mikor ott van Montoya, akit egy ilyen meccsen nem értem miért nem lehet játszatni.
Legalább Song játszik.
Egyébként birka gyengék vagyunk, megy megint a apsszolgatás, ha meg egy kiugratás van, akkor Pedro van ott, aki nem tudja átvenni.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem ez a véleményem és mi van akkor? baj?Maxi írta:visca el barca írta:hajrá gyerekek, hintsünk vagy 3-4 gólt!
Ez a baj, hogy a fórum fele így áll hozzá és ha ez nincs meg "[auto_cenzúra] a csapat".
A másik meg minek vettük meg Neymart, ha nem is kezd hülyeség...
Hogy a fiatalokról ne is beszéljünk...Itt van a világ egyik legjobb kerete és a második(!) bajnokin a fiatalok játszanak, nevetségesek vagytok
azt, hogy rossz a csapat soha nem mondom egy vereség után. max leirom h nem tetszett ez és ez. uhogy most épp rossz embert támadtál be

neymar meg igen is játsszon, az egyik legnagyobb tehetség, amiota megvettük azt várom h lássam játszani, türelmetlen vagyok, pedróka nem izgat fel

montoya meg igen is játsszon, mert most is balhátvéd játszik ott... de adjuk el a nyáron 3 rúd szalámiért, nekem mind1

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
visca el barca írta:hajrá gyerekek, hintsünk vagy 3-4 gólt!
Ez a baj, hogy a fórum fele így áll hozzá és ha ez nincs meg "[auto_cenzúra] a csapat".
A másik meg minek vettük meg Neymart, ha nem is kezd hülyeség...
Hogy a fiatalokról ne is beszéljünk...Itt van a világ egyik legjobb kerete és a második(!) bajnokin a fiatalok játszanak, nevetségesek vagytok
Forca Barca
Montoya sérült?
Nyomatni kellene már egyre többet, nem értem hova jegeljük.
Nyomatni kellene már egyre többet, nem értem hova jegeljük.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hajrá gyerekek, hintsünk vagy 3-4 gólt!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- miihii
- KHAL
Hamarosan kezdődik a Malaga elleni meccs.
Messi nélkül is nyerni kell, reméjük ezt minél látványosabb formában teszik a gyerekek
Na VAMOS!
Messi nélkül is nyerni kell, reméjük ezt minél látványosabb formában teszik a gyerekek

Na VAMOS!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
20-15 a szabálytalanságok száma. elég sok.
nem szoktunk ennyit szabálytalankodni.
Xavi alternatívája Song
nem szoktunk ennyit szabálytalankodni.
Xavi alternatívája Song

Szerintem iszonyat vakon van Mallenco, egy féléves eltiltást nekem megérne a törött orra. Plusz az undorító stílusa.
- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Az Atm-et vertük tavaly úgy, hogy lejött Messi és emberhátrányban fordítottunk? Adjuk el, jöhet Depay! 

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Viszont Mascherano nagyon nagy tanár ma isjangamen írta:Fabregassal és Alvessel együtt.maister6000cm3 írta:Ne haragudjon meg senki, de Iniesta ma látványosan sz*r... Xavival kézenfogva.

Holnapi Mundo Deportivo főcím.Zolee23 írta:Messit lecserélték, kivették a féket a csapatból.
Fabregassal és Alvessel együtt.maister6000cm3 írta:Ne haragudjon meg senki, de Iniesta ma látványosan sz*r... Xavival kézenfogva.
Villa egyet villant a meccs elején, és azóta el is tűnt. Szerencsére.
De ez a játékból is adódik. Az első félidőt végig bekkelték.
Most próbálnak támadni, de ezáltal kinyíltak, és nekünk is több területünk lett.
Számomra Fabre ma megint egy csalódás eddig. Folyamatosan rossz döntéseket hoz, elpasszolja a labdákat, nem vállal be lövéseket, mikor ott a helyzet előtte...
De ez a játékból is adódik. Az első félidőt végig bekkelték.
Most próbálnak támadni, de ezáltal kinyíltak, és nekünk is több területünk lett.
Számomra Fabre ma megint egy csalódás eddig. Folyamatosan rossz döntéseket hoz, elpasszolja a labdákat, nem vállal be lövéseket, mikor ott a helyzet előtte...
ég és föld az első és a második félidő. Csak így tovább!