kristop írta:az a baj, hogy ebben a csapatban most nem látok akkora arcokat, mint az előző idényben luis alberto, deulofeu vagy rafinha. mondjuk abból a szempontból nem baj, hogy nem kell év végén azon aggódni mit csináljunk a másodosztályba sok, de hozzánk kevés emberekkel.
akik szerintem innen vihetik valamire (első csapatunk) az grimaldo, bagnack, samper, plusz talán ié. de ők még atomfiatalok, van idejük. jelenleg egyikük se határozza meg annyira a játék képét és nem fogja megnyerni nekünk a meccseket. ezért érzem kicsit gyengének a csapatot.
akik említésre méltóak még
joan roman: már tavaly vártam tőle az áttörést, de csak idén lett alapkezdő, nem rossz
nieto: pozitív csalódás az új fiú, gyors, ügyes, de ő is csak a nem rossz kategória
espinosa: látszik a tehetség rajta mindig, de nekem hiányzik valami belőle
dongou: én még nem láttam tőle olyat, amiért akkora tehetségnek tartják
remélem az a játékos, akire várok az pont az a denis suarez lesz, akit most szereztünk meg.
egyébként lehet hülyén hangzik pont most, mert egy gyönyörű szóló után megszerezte a végén a győztes gólt, de nálam espinosa tipikusan az a játékos, akiről mindenki mondja milyen jó, látod, hogy jó megoldásai vannak, aztán egyszercsak eladja a csapat, vagy majd elmegy innen és mindenki kivágja a hisztit, hogy nem használjuk ki a tehetségeinket, de végül a svájci elsőosztályban vagy a championshipben végzi, esetleg a spanyol másodosztályban.
Én ezzel azért nem értek egyet. Romanról én nem nyilvánítanák véleményt, annyit nem láttam játszani. Dongou viszont egyértelműen nagy reménység. Kicsit elhamarkodottan ítélhetek, de látok benne annyit mint mondjuk Rafinhaban a saját posztján. remek fizikai adottságokkal rendelkeznek, folyamatosan benne van a gól. Tavaly is rendre kiválóan szállt be.
Espinosaval nagyjából egyetértek, nem hiszem, hogy meg fog ragadni a felnőtt csapatban, viszont a B-team egyértelmű húzóembere. Viszont Busiról is hasonlókat mondtunk, most pedig a posztján bőven az elithez tartozik.
Bagnack nekem az előszezonig ismeretlen volt, de a nyáron minden meccsen megállta a helyét, Ráadásul annak ellenére, hogy csak most került fel a Juvenilből máris kezdőtagságot harcolt ki magának és Tata sem véletlenül hívja fel folyamatosan a felnőttekhez edzeni.
Nieto-ról pedig szerintem bőven korai kijelenteni, hogy "csak nem rossz kategória".
Egyelőre tényleg úgy néz ki hogy gyengült a csapat, de itt van például Denis Suarez, akiért csak nem véletlenül adtunk ennyi pénzt. Ráadásul Nolito, Thiago, JDS távozása után is ez volt mégis megállták a kicsik a helyüket, ha tavaly nem szúrjuk el annyira a hajrát szerintem optt lehettünk volna az 5.-6. helyen.
Engem annyi érdekel az eredmény szempontjából, hogy maradjunk bent és előzzük meg a Castillat. Persze jó lenne az első 10-ben végezni.