Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Mért, szerinted mikor fog beilleszkedni a csapatba, ha melegíti a kispadot? vagy majd a BL-ben a nagyobb csapatok ellen rakjuk elsőnek kezdőbe? Most kéne a kisebb csapatok ellen hogy szokja a ritmust...S.Agüero írta:Már vártam a hasonló szintű kommenteket...Messithebest írta:sok értelme volt megvenni Neymart, ha nem kezd sosem...![]()
Nyugi már emberek, kezdő lesz, csak kell egy kis idő neki. Atma ellen szerintem kezdeni fog.
Én is, de van bennük igazság. Mikor fogja tudni felvenni a ritmust? Kupameccsen másodosztályú csapatok ellen?S.Agüero írta:Már vártam a hasonló szintű kommenteket...Messithebest írta:sok értelme volt megvenni Neymart, ha nem kezd sosem...![]()
Pedig én is ezen a véleményen vagyok.S.Agüero írta:Már vártam a hasonló szintű kommenteket...Messithebest írta:sok értelme volt megvenni Neymart, ha nem kezd sosem...![]()
Nyugi már emberek, kezdő lesz, csak kell egy kis idő neki. Atma ellen szerintem kezdeni fog.
Már vártam a hasonló szintű kommenteket...Messithebest írta:sok értelme volt megvenni Neymart, ha nem kezd sosem...
Azzal hogy a cserepadot koptatja még nem fog gyorsabban beépülni, adni kellene neki is esélyt hogy kibontakozon, egyértelműen több játék percekre lenne szüksége neki is.Mezner2 írta:[
Nincs még 2 hónapja, hogy itt van a srác, ne beszéljünk már ökörségeket... Alig edzett egyelőre a csapattal, idő kell neki..
akkor cseréljék le 60 perc után. de annak semmi értelme, hogy majd megint bejön ha vezetünk 5 góllal (:D) és a tötyörgős fociba csöppen...Mezner2 írta:Nincs még 2 hónapja, hogy itt van a srác, ne beszéljünk már ökörségeket... Alig edzett egyelőre a csapattal, idő kell neki..JOseppe írta:Én is óriási butaságnak tartom hogy Neymar nem kap több játékpercet Tatától.Neymar sokkal komplettebb és egyben technikásabb játékos mint Pedró, igaz hogy a spanyol rúgott két gólt a legutóbb, de kettejük között akkor is óriási különbséget érzek tudásban.
Csak nehogy egy újabb Ibra sztory legyen ebből is, mint annó ami Pep estében is történt, vagyis magyarul nem szimpatizálnak egymással a felek.
Nincs még 2 hónapja, hogy itt van a srác, ne beszéljünk már ökörségeket... Alig edzett egyelőre a csapattal, idő kell neki..JOseppe írta:Én is óriási butaságnak tartom hogy Neymar nem kap több játékpercet Tatától.Neymar sokkal komplettebb és egyben technikásabb játékos mint Pedró, igaz hogy a spanyol rúgott két gólt a legutóbb, de kettejük között akkor is óriási különbséget érzek tudásban.
Csak nehogy egy újabb Ibra sztory legyen ebből is, mint annó ami Pep estében is történt, vagyis magyarul nem szimpatizálnak egymással a felek.
Montoya megint nem kerettag.visca el barca írta:neymar megint nem kezd...kicsit unalmas már h mindig ua. a kezdő. nem olyan acélos ez a malaga h egy montoya, vagy sergi robi nem kezdhetne...
Azért ezt még korai kijelenteni szerintem.Gareth Tello írta:Valdés - Adriano, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Song, Iniesta - Alexis, Fabregas, Pedro.
Nekem egyre inkább kezd úgy tűnni, hogy Tata sem bízik jobban a fiatalokban, mint Tito...
!