Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
B. Tamás írta:Elnézést kérünk tőletek, de folyamatosan dolgozunk a felmerülő hibák kijavításán!
Óha, észleltem a hibát az előző hozzászólásra, javítottam a rendes, 23 órás kezdésre, ám valamiért nem a helyes időpontot jeleníti meg.Deus írta:ZBarca írta:Nekem a Következő meccseknél ez van kiírva: FC Barcelona x Atlético Madrid
28. (14:00)
A többit meg normálisan kiírja. Ez vajon csak az én gépemen vagy így, vagy másnak is van hasonló baja?
Nálam is ezt írja ki... És oda is van írva, hogy meg van erősítve az időpont.
Nah, én meg megszívtam, mert az biztos, hogy nem fogom tudni megnézni a meccset, mert 2ig dolgozok, és onnan haza kb 1 óra az út.
Nem értem, hogy miért 2kor kezdik? Ázsiaiak miatt?
ZBarca írta:Nekem a Következő meccseknél ez van kiírva: FC Barcelona x Atlético Madrid
28. (14:00)
A többit meg normálisan kiírja. Ez vajon csak az én gépemen vagy így, vagy másnak is van hasonló baja?
Tim írta:Természetesen nem,mert mi lenne akkor a critical error fanokkal?
Nem is értette a fickó hogy miért ragaszkodunk a napi egy random errorhoz.
Ha valaki úgy tapasztalja hogy nem tud belépni az nem a véletlen műveMeglett ritkítva a user database,ha érted hogy értem..
integető szmájli
Természetesen nem,mert mi lenne akkor a critical error fanokkal?Gareth Tello írta: Búcsút inthetünk a critical errornak?
Ó, remek, köszönjük.Slither írta:A holnapi este folyamán (10-11 óra után) fórum karbantartás (upgrade) miatt a fórum ki lesz kapcsolva. Remélhetőleg ez megoldja majd a hosszú ideje meglevő problémákat, illetve pár új funkcionalitást is beleiktatunk az új fórummotorral.
Hálátlan banda! Ha tudnátok mennyi munkám volt velesoadroli írta:Ez is csak a marketing részeGareth Tello írta: Az előbb viszont móka volt a javából: a fórum ajánlónál (lent a jobb oldalon) akármelyik topikra kattintottam, mindig a Neymar-topikba kerültem.
Ez is csak a marketing részeGareth Tello írta: Az előbb viszont móka volt a javából: a fórum ajánlónál (lent a jobb oldalon) akármelyik topikra kattintottam, mindig a Neymar-topikba kerültem.
Deus írta:phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Deus írta:phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Valószínűleg rosszul fordították, mertRobcsyy írta:...
skysports írta:With two games to go in the Spanish season Malaga are in the Europa League qualifying positions but will be barred unless UEFA's one-year ban is also overturned by CAS.
http://m.hvg.hu/sport/20130522_Eltorolt ... eteset#rssB. Tamás írta:Csak a második évet törölték el, a következő évit nem. Legalábbis az UEFA így döntött május 20-a körül, ha jól tudom, a Nemzetközi Sportdöntőbíróság még hoz majd egy ítéletet június elején, de jelenleg így áll a helyzet.Robcsyy írta:A Malaga büntetését törölték, ha kiharcolják akkor indulhatnak az EL-ben!
Csak a második évet törölték el, a következő évit nem. Legalábbis az UEFA így döntött május 20-a körül, ha jól tudom, a Nemzetközi Sportdöntőbíróság még hoz majd egy ítéletet június elején, de jelenleg így áll a helyzet.Robcsyy írta:A Malaga büntetését törölték, ha kiharcolják akkor indulhatnak az EL-ben!