Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de hogy lehetett engedni, hogy ő rúgja? Terryt előbb odaállítottam volna az 5. tizenegyeshez, mint a belgát...Sanama írta: Lukaku gyerek szegény...
azon teljesen rajta volt Neuer.kapufa
Igen.breywol írta:Kérdés következik.
Ha tegyük fel első helyen végzünk a csoportunkban, akkor olyan csapatokkal játszhatunk csak, akik 2. helyen végeztek a csoportjukban és nem spanyol csapatok?
Sokakkal együtt azt hittem ezt csak Messi nyerhetiferninho írta: amit előre tudott mindenki, hogy Ribéry nyeri a díjat.....
messideco írta:
Ronaldonak meg emberi tartásáról, becsületéről ismét kiváló képet kaptunk a tegnapi nap során...
de akinél egy ilyen díjátadó, ami még csak nem is az Aranylabda fontosabb, mint a fent említett dolog.... meg sztem természetes, hogy ha a csapatának meccse van, akik ugye fizetik, akkor neki ott a helye és nem a meccs előtt tíz perccel, 18:50kor bohóckodni a színpadon egy full másik országban és végignézni azt, amit előre tudott mindenki, hogy Ribéry nyeri a díjat.....ferni írta:19:00 órától a Real Madridnak barátságos mérkőzése van a Deportivo La Corunával, hogy segítsék őket, mert elég nagy gebaszban vannak és az összes belépő a Deport illeti... most ha nem lenne egy CR biztosan kevesebben mennének.
CR kezd is.
Mivel hívta fel magára a figyelmet Roncsi?messideco írta:Ronaldonak meg emberi tartásáról, becsületéről ismét kiváló képet kaptunk a tegnapi nap során...