2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszönöm szépen a választ!diagonal írta: Ha tippelnem kellene azt mondanám lesz a helyszínen is bőven jegy meccs napján is mert egy Celtic ellen nem lesz teltház, szerintem több ezer jegy lesz a pénztárakban meccsnapon is, de így a biztosabb talán előre.
Vegyétek meg előre neten vagy a Barca hivatalos oldalán vagy itt:Frank Rijkaard írta:Segítséget szeretnék kérni azoktól, akik voltak már kint meccsen Barcelonában. 4-en mennénk a Celtic elleni hazai BL, vagy a Villarreal elleni hazai bajnoki mérkőzésre december középén.
Az utazást magunknak intézzük, minden rendben van már az egyetlen kérdés a jegy rendelés. Hogy éri meg legjobban? Neten előre rendelünk jegyet, vagy helyszínen, stb?
Előre is köszönöm a segítséget!
Kijöhet persze, csak ez már azért elég olcsó tényleg, konkrétan nem sok haszna marad az irodának így első ránézésre. A két jegy abba a szektorba, most megnéztem, két ilyen meccsre durván lesz 155-160 €. A repjegy az időben foglalva most ősszel-télen egész olcsó Ryanairrel ( de néha Wizzairrel is ). 50-100€ között lesz kb. valahol. Szállás nem tudom milyen lehet, de gondolom valami olcsóbb, legyen 40 €/éjszaka. Akkor így az egész megállhat 400 €-ból mondjuk, szóval keres valamit az iroda is, meg nekik valószínűleg van kedvezmény a szállásra, lehet a jegyet ők tagságival veszik, sőt biztos is, az is olcsóbb úgy egy kicsivel + nyílván repjegyre is vannak spec. kondícióik főleg ha bejáratott az egész és évek óta csinálják. De még így is meglepően kevés haszon, szóval ha nem kamu akkor nem rossz ajánlat tekintve hogy Magyarországon az irodák minimum 50%-ot akarnak keresni ezeken a "fociutakon", néha 100%-ot. Nézz meg egy Questort pl. milyen árakkal operál.benjo014 írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Egyáltalán nem vagyok járatos ilyen témában, úgyhogy annyit szeretnék, hogy ez a hirdetés hiteles lehet? És valóban kijön 490 euróból szerintetek?
http://barcanoticias.blog.hu/2013/10/30" target="_blank ... ez_tenyleg
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha 1-2 nappal meccs előtt nézed akkor akad ha nem is sok szektorban, de néhányban akár 3 hely is egymás mellé ( azért mert a bérletesek helye akik nem jönnek ki bekerül a rendszerbe és általában utolsó napokban mondják vissza a helyüket tömegesen ).Barca96 írta:Nézegetem a Barcelona oldalát, és lehetetlen 3 egymás melletti helyet foglalni.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire tartják be az ülésrendet szektoron belül? van mód valahogy egymás mellé kerülni?
non-season ticket holding membersMihu írta:Aki szeretne menne az El Clasicora, az 10:00kor legyen gépnél...![]()
http://www.fcbarcelona.com/club/detail/" target="_blank ... m-thursday
Valakinek sikerült venni? Én sajnos aznap délután láttam meg a Barca weboldalon, hogy délelőtt volt jegyárusítás és hogy 2 óra alatt elfogyott minden jegy. Hiába, naponta be kellene nézni oda vagy ide:-)Mihu írta:Aki szeretne menne az El Clasicora, az 10:00kor legyen gépnél...![]()
http://www.fcbarcelona.com/club/detail/" target="_blank ... m-thursday
Nagyon nagy az esélye, szinte biztosan lesz nemhogy egy, de akár több ezer jegy az olcsó szektorokba a meccs napján is. Kiscsapatok ellen nem telik meg a Nou Camp, elmúlt szezonban is ez volt a helyzet. Meccs előtti 2-3 napban tömegesen kerülnek be jegyek a rendszerbe mert sok bérletes visszamondja a helyét adott meccsre és az ő helyüket értékesítik, ilyenkor hirtelen megszaporodnak az üres helyek ticketmasteren ha megnézed.tiborpapp írta:Ki szeretnénk menni egy barcelonai hazai meccsere valami kis csapat ellen és bennünket a legolcsóbb jegy érdekelne. Ha nem veszem meg előre a jegyet, érdekelne hogy akkor a mérkőzés napján a helyszínen megtudom-e vásárolni, (valószínűleg lesz-e szabad jegy) illetve hogy mekkora az esélye hogy a legolcsóbb jegyek lesznek-e még?
Koszi
Kicsit bonyolult lesz a válasz. Igen a stadiontúra és a múzeumlátogatás egyben van. 1 éve 22 euró volt a belépő, de azt tudni kell, hogy meccsnapon a stadionba csak úgy lehet bemenni, hogy csak a lelátóra leülsz, körbenézel. A sajtó részben, öltözőkben stb. akkor nem lehet bemenni. Persze akkor a jegy is olcsóbb. Tehát ne meccsnapon menjél.norc9 írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a stadion túrára és múzeum látogatásra egybe tudom megvenni a jegyet (asszem egymás után történik)? Egy belépő tartalmazza a kettőt ugye? Valamint, ha nem neten rendelem, akkor a múzeum pénztáránál, vagy a stadion jegypénztárában tudom megvenni? A múzeum a stadionban, vagy a stadion előtti részen található?
Köszi a segítséget előre is!
Rinike írta:Sziasztok!
Nézegettem a barcelónai metró térképet és nem egyértelmű a zónák elhelyezkedése.
A Camp Nou, a strand (La Barcelonata) és Tibidabo elég nagy távolságra vannak egymástól és messzebb a centeről, ezek az 1-es zónába tartoznak?
Előre is köszönöm a választ!
Nekem ugyanez lenne a kérdésem.VargaAron írta:Hali!
Az októberi Barca-Realra keresek két (lehetőleg egymás mellé szóló) jegyet. Van valakinek valami tippje, hogy lenne érdemes utánajárnom a dolognak? Quaestoron már lassan két napja kértem ajánlatot, de nem válaszoltak
Szia.Rinike írta:Sziasztok!
Szeptember 11-17 között utazom ki Barcelónába, Barcelona-Sevilla meccsre egyedül.
Keresek olyan személyeket, akik ebben az időszakban kint lesznek, és lenne kedvük közös programokat csinálni.
Ha valakinek tetszik az ötlet, írjon üzenetet
Pont tervezgetek egy őszi utat Barcelonába, csak a Barcás ismerősök közül még nem találtam rá vevőt, szóval lehet hogy érdekelne az ötlet.Rinike írta:Sziasztok!
Szeptember 11-17 között utazom ki Barcelónába, Barcelona-Sevilla meccsre egyedül.
Keresek olyan személyeket, akik ebben az időszakban kint lesznek, és lenne kedvük közös programokat csinálni.
Ha valakinek tetszik az ötlet, írjon üzenetet