Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Kicsit bonyolult lesz a válasz. Igen a stadiontúra és a múzeumlátogatás egyben van. 1 éve 22 euró volt a belépő, de azt tudni kell, hogy meccsnapon a stadionba csak úgy lehet bemenni, hogy csak a lelátóra leülsz, körbenézel. A sajtó részben, öltözőkben stb. akkor nem lehet bemenni. Persze akkor a jegy is olcsóbb. Tehát ne meccsnapon menjél.norc9 írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a stadion túrára és múzeum látogatásra egybe tudom megvenni a jegyet (asszem egymás után történik)? Egy belépő tartalmazza a kettőt ugye? Valamint, ha nem neten rendelem, akkor a múzeum pénztáránál, vagy a stadion jegypénztárában tudom megvenni? A múzeum a stadionban, vagy a stadion előtti részen található?
Köszi a segítséget előre is!
Rinike írta:Sziasztok!
Nézegettem a barcelónai metró térképet és nem egyértelmű a zónák elhelyezkedése.
A Camp Nou, a strand (La Barcelonata) és Tibidabo elég nagy távolságra vannak egymástól és messzebb a centeről, ezek az 1-es zónába tartoznak?
Előre is köszönöm a választ!
Nekem ugyanez lenne a kérdésem.VargaAron írta:Hali!
Az októberi Barca-Realra keresek két (lehetőleg egymás mellé szóló) jegyet. Van valakinek valami tippje, hogy lenne érdemes utánajárnom a dolognak? Quaestoron már lassan két napja kértem ajánlatot, de nem válaszoltak
Szia.Rinike írta:Sziasztok!
Szeptember 11-17 között utazom ki Barcelónába, Barcelona-Sevilla meccsre egyedül.
Keresek olyan személyeket, akik ebben az időszakban kint lesznek, és lenne kedvük közös programokat csinálni.
Ha valakinek tetszik az ötlet, írjon üzenetet
Pont tervezgetek egy őszi utat Barcelonába, csak a Barcás ismerősök közül még nem találtam rá vevőt, szóval lehet hogy érdekelne az ötlet.Rinike írta:Sziasztok!
Szeptember 11-17 között utazom ki Barcelónába, Barcelona-Sevilla meccsre egyedül.
Keresek olyan személyeket, akik ebben az időszakban kint lesznek, és lenne kedvük közös programokat csinálni.
Ha valakinek tetszik az ötlet, írjon üzenetet
Ok, köszi, akkor megveszem a jegyetMihu írta:Egy szóval: TÖKÉLETESEN... Én a 457esben ültem egyszer, és ha válthatnék bérletet, simán oda kérném. Tökéletesen lehet látni mindent. Állítom, hogy az 5. szintről is tökéletesen lehet látni mindent. Olyan a stadion kialakítása, hogy bármilyen magasságból tökéletes élményt nyújt a mérkőzés.shevy írta:Hali, a 419-es szektor mennyire rossz? Látom,hogy nagyon fent van, de aki volt már arra irhatna véleményt. 30eFT a jegy Sevilla ellen oda.
Egy szóval: TÖKÉLETESEN... Én a 457esben ültem egyszer, és ha válthatnék bérletet, simán oda kérném. Tökéletesen lehet látni mindent. Állítom, hogy az 5. szintről is tökéletesen lehet látni mindent. Olyan a stadion kialakítása, hogy bármilyen magasságból tökéletes élményt nyújt a mérkőzés.shevy írta:Hali, a 419-es szektor mennyire rossz? Látom,hogy nagyon fent van, de aki volt már arra irhatna véleményt. 30eFT a jegy Sevilla ellen oda.

Ha egy -két nappal a meccs előtt érkeztek Barcelonába, akkor úgyis elmentek egy stadiontúrára, és ott helyben megveszed a jegyed a meccsre. Biztos lesz jegy, mert a Sociedad nem olyan kaliberű csapat, hogy elkapkodnák a belépőket.lalisebo írta:Sziasztok.
A Real Sociedad mecsre mennénk ki. Honnan érdemes jegyet venni, rendelni? Amit az oldal ajánl, ott nincs csak a Santos és a A.Madrid meccsekre jegy.
A hivatalos oldalon találtam jegyeket, de érdekelne, hogy azt kipostázzák Mo.-ra is, vagy scak ott lehet felvenni Barcelonaban?
És hová érdemesebb jegyet venni? a közepe drága a kispadok mögött. Nem tudom hova kellene venni.
Ticketmaster, vagy a Barca hivatalos oldala? Mert az utóbbi nem szereti a magyar bankkártyát, csak akkor, ha az dombornyomott. A ticketmaster ugyan olyan hivatalos értékesítő, és pontosan ugyan olyan áron lehet jegyhez jutni, mint a hivatalos honlapon. Próbáld meg azt.Baros írta:Sziasztok!
Épp foglaltam volna le egy meccsre a jegyet, megadtam bankkártya számot, adatok és ezt az ablakot dobta fel és nem engedett továbblépni.
Conversion error occurred.
Bankkártyám: Mastercard, nem dombornyomott.
Véleményetek? Vajon a kártyával van a gond?:S

a vásárlás ahogy leírtad gond nélkül műdökni fog nem paraegykerdes írta:Sziasztok! Egy másik topicból ideirányítottak, h itt lehet hasznos infókhoz jutnom a meccsek tekintetében. Szerencsére tényleg olvastam itt jó tapasztalatokat. Azt eldöntöttem, h ticketmaster.es-en fogok rendelni jegyet, és majd kint egy Caixa banknál csak kinyomtatom. De akkor ez tényleg működik, ugye? A másik, h magyar pénztárcámmal valszeg csak a felső karéjba fogok tudni venni. Ott milyen árban vannak nagyjából? Érdemes oda egyáltalán, látunk valamit a meccsből? Az ominózus meccs a Barca-Levante szezonnyitó lesz. Gondolom, bár az ellenfél miatt nem túl kiemelt meccs, de mégiscsak idénnyitó, szóval közel telt ház várható.
Köszönöm az esetleges válaszokat, jó szezont, sikerekben gazdag évet a Barcának! sziasztok
Ez az utazási irodás dolog ez inkább felejtős téma mi ticketmasteren vettük meg a jegyeket ha jól emlékszem 70 euro körül, találkoztunk kinnt magyarokkal akik 'nem féltek' utazási irodán keresztül venni jegyet és 40-50 eurot rápakoltak nekik ez azért szép mert még rá is volt írva a jegyre, hogy 70-80 eu és kifizetek érte 120-130 at már nem tudom pontosan... szóval legegyszerübb ha még itthon leüzleteled okosba a bankkártyáddal és akkor biztos hogy a legjobb áron veszed !fistful írta:más valaki még esetleg?