Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.18. 09:43:51

norc9 írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a stadion túrára és múzeum látogatásra egybe tudom megvenni a jegyet (asszem egymás után történik)? Egy belépő tartalmazza a kettőt ugye? Valamint, ha nem neten rendelem, akkor a múzeum pénztáránál, vagy a stadion jegypénztárában tudom megvenni? A múzeum a stadionban, vagy a stadion előtti részen található?
Köszi a segítséget előre is!
Kicsit bonyolult lesz a válasz. Igen a stadiontúra és a múzeumlátogatás egyben van. 1 éve 22 euró volt a belépő, de azt tudni kell, hogy meccsnapon a stadionba csak úgy lehet bemenni, hogy csak a lelátóra leülsz, körbenézel. A sajtó részben, öltözőkben stb. akkor nem lehet bemenni. Persze akkor a jegy is olcsóbb. Tehát ne meccsnapon menjél.

Fölösleges a neten megrendelni, mert van egy csomó pénztár, ahol pikk-pakk sorra kerül az ember. Az mondjuk hirtelen jó kérdés, hogy melyik pénztárban? A stadionhoz és annak közvetlen környezetébe kapukon keresztül engednek be. A főkapuba, ha bemész, akkor mész egyenesen és rögtön ott van bal kéz felől a Múzeum és a bolt. Tőle jobbra pedig árulják akkor ezeket a jegyeket. Hogy ott meccsjegyeket is lehet-e venni, azt nem tudom.

A múzeum összeépült a stadionnal. Ahogy följebb írtam, a stadionon kívül van a bejárat, de az ember azon keresztül tud besétálni a stadionba.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
lalisebo
Barça C

2013.09.18. 09:20:52

Szia.

Mint azt már tudjuk, igen.

Ha valaki menne arra, akkor jó, ha tudja, hogy még a edző központ is az 1es zónába tartozik. A T3as villamos vegallomasanal van, aminek a neve Consell Comarcel center. Ott kicsit bàmeszkodva észre lehet venni a pálya lámpáit. Kb 5 perc séta.
Rinike írta:Sziasztok!

Nézegettem a barcelónai metró térképet és nem egyértelmű a zónák elhelyezkedése.
A Camp Nou, a strand (La Barcelonata) és Tibidabo elég nagy távolságra vannak egymástól és messzebb a centeről, ezek az 1-es zónába tartoznak?

Előre is köszönöm a választ!
Rinike
Barça C

2013.09.10. 22:43:39

Sziasztok!

Nézegettem a barcelónai metró térképet és nem egyértelmű a zónák elhelyezkedése.
A Camp Nou, a strand (La Barcelonata) és Tibidabo elég nagy távolságra vannak egymástól és messzebb a centeről, ezek az 1-es zónába tartoznak?

Előre is köszönöm a választ!
norc9
Barça C

2013.09.10. 10:32:10

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a stadion túrára és múzeum látogatásra egybe tudom megvenni a jegyet (asszem egymás után történik)? Egy belépő tartalmazza a kettőt ugye? Valamint, ha nem neten rendelem, akkor a múzeum pénztáránál, vagy a stadion jegypénztárában tudom megvenni? A múzeum a stadionban, vagy a stadion előtti részen található?
Köszi a segítséget előre is!
wizbeckh
Barça C

2013.09.09. 19:31:18

sziasztok októberben mennék Barcelona-espanyol meccsre hova érdemes ülni a stadionba melyik részére 3,4 cat ? és ugye van még jegy rá?:D milyen szállást ajánlotok? előre is köszi a válaszokat:)
tiborpapp
Barça B

2013.09.09. 17:33:08

Ki szeretnénk menni egy barcelonai hazai meccsere valami kis csapat ellen és bennünket a legolcsóbb jegy érdekelne. Ha nem veszem meg előre a jegyet, érdekelne hogy akkor a mérkőzés napján a helyszínen megtudom-e vásárolni, (valószínűleg lesz-e szabad jegy) illetve hogy mekkora az esélye hogy a legolcsóbb jegyek lesznek-e még?
Koszi
jenooo
Madridista

2013.09.05. 14:08:15

VargaAron írta:Hali!

Az októberi Barca-Realra keresek két (lehetőleg egymás mellé szóló) jegyet. Van valakinek valami tippje, hogy lenne érdemes utánajárnom a dolognak? Quaestoron már lassan két napja kértem ajánlatot, de nem válaszoltak :cry:
Nekem ugyanez lenne a kérdésem. :D
Én is kértem egyébként ajánlatot, de szerintem az nagyon drága lenne. :| Ha gondolod, privátban megbeszélhetjük és akkor elküldeném emailben, amit nekem válaszoltak. :)
VargaAron
Jugador d'estrella

2013.09.04. 15:25:58

Hali!

Az októberi Barca-Realra keresek két (lehetőleg egymás mellé szóló) jegyet. Van valakinek valami tippje, hogy lenne érdemes utánajárnom a dolognak? Quaestoron már lassan két napja kértem ajánlatot, de nem válaszoltak :cry:
pitta19
Jugador d'estrella

2013.09.02. 00:37:38

Aki mostanában készül meccsre és biztosra akar menni jegy ügyben, a Quaestoron lehet foglalni szeptember 30-ig akciósan:

http://www.quaestor.hu/hu/utazas/sportu ... newsletter" target="_blank
lalisebo
Barça C

2013.08.26. 08:32:51

Szeptember 11-17 között utazom ki Barcelónába, Barcelona-Sevilla meccsre egyedül.
Keresek olyan személyeket, akik ebben az időszakban kint lesznek, és lenne kedvük közös programokat csinálni.
Ha valakinek tetszik az ötlet, írjon üzenetet :)
Szia.
Mi 13-19 között leszünk kint. Mi is sok mindet tervezünk, város nézés, stadion látogatás, edző központnal aláírás vadaszat es meccs nézés.
Esetleg össze futhatunk.
Üdv Lajos
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.08.23. 19:47:12

Szeptember 11-17 között utazom ki Barcelónába, Barcelona-Sevilla meccsre egyedül.
Keresek olyan személyeket, akik ebben az időszakban kint lesznek, és lenne kedvük közös programokat csinálni.
Pont tervezgetek egy őszi utat Barcelonába, csak a Barcás ismerősök közül még nem találtam rá vevőt, szóval lehet hogy érdekelne az ötlet. :wink:
Rinike
Barça C

2013.08.23. 17:21:16

Sziasztok!

shevy
Capitá del Barça

2013.08.21. 21:36:52

Mihu írta:
shevy írta:Hali, a 419-es szektor mennyire rossz? Látom,hogy nagyon fent van, de aki volt már arra irhatna véleményt. 30eFT a jegy Sevilla ellen oda.
Egy szóval: TÖKÉLETESEN... Én a 457esben ültem egyszer, és ha válthatnék bérletet, simán oda kérném. Tökéletesen lehet látni mindent. Állítom, hogy az 5. szintről is tökéletesen lehet látni mindent. Olyan a stadion kialakítása, hogy bármilyen magasságból tökéletes élményt nyújt a mérkőzés.
Ok, köszi, akkor megveszem a jegyet :lol:
Mihu
Director del Fútbol

2013.08.21. 21:14:39

shevy írta:Hali, a 419-es szektor mennyire rossz? Látom,hogy nagyon fent van, de aki volt már arra irhatna véleményt. 30eFT a jegy Sevilla ellen oda.
Egy szóval: TÖKÉLETESEN... Én a 457esben ültem egyszer, és ha válthatnék bérletet, simán oda kérném. Tökéletesen lehet látni mindent. Állítom, hogy az 5. szintről is tökéletesen lehet látni mindent. Olyan a stadion kialakítása, hogy bármilyen magasságból tökéletes élményt nyújt a mérkőzés.
Kép
shevy
Capitá del Barça

2013.08.21. 21:05:08

Hali, a 419-es szektor mennyire rossz? Látom,hogy nagyon fent van, de aki volt már arra irhatna véleményt. 30eFT a jegy Sevilla ellen oda.
pitta19
Jugador d'estrella

2013.08.12. 12:56:02

lalisebo írta:Sziasztok.
A Real Sociedad mecsre mennénk ki. Honnan érdemes jegyet venni, rendelni? Amit az oldal ajánl, ott nincs csak a Santos és a A.Madrid meccsekre jegy.
A hivatalos oldalon találtam jegyeket, de érdekelne, hogy azt kipostázzák Mo.-ra is, vagy scak ott lehet felvenni Barcelonaban?
És hová érdemesebb jegyet venni? a közepe drága a kispadok mögött. Nem tudom hova kellene venni.
Ha egy -két nappal a meccs előtt érkeztek Barcelonába, akkor úgyis elmentek egy stadiontúrára, és ott helyben megveszed a jegyed a meccsre. Biztos lesz jegy, mert a Sociedad nem olyan kaliberű csapat, hogy elkapkodnák a belépőket.
Én így voltam Zaragoza és Granada ellen is.
kerecs0112
Barça C

2013.08.12. 11:23:14

Hello!
A hivatalos fcb oldalról vásárolt jegyet hol lehet átvenni, vagy hogyan működik?
lalisebo
Barça C

2013.07.31. 20:44:40

Valaki vette már igénybe a Barcelona Szállás-t?
lalisebo
Barça C

2013.07.29. 20:14:53

Sziasztok.
A Real Sociedad mecsre mennénk ki. Honnan érdemes jegyet venni, rendelni? Amit az oldal ajánl, ott nincs csak a Santos és a A.Madrid meccsekre jegy.
A hivatalos oldalon találtam jegyeket, de érdekelne, hogy azt kipostázzák Mo.-ra is, vagy scak ott lehet felvenni Barcelonaban?
És hová érdemesebb jegyet venni? a közepe drága a kispadok mögött. Nem tudom hova kellene venni.
Mihu
Director del Fútbol

2013.07.24. 12:23:53

Baros írta:Sziasztok!

Épp foglaltam volna le egy meccsre a jegyet, megadtam bankkártya számot, adatok és ezt az ablakot dobta fel és nem engedett továbblépni.

Conversion error occurred.

Bankkártyám: Mastercard, nem dombornyomott.

Véleményetek? Vajon a kártyával van a gond?:S
Ticketmaster, vagy a Barca hivatalos oldala? Mert az utóbbi nem szereti a magyar bankkártyát, csak akkor, ha az dombornyomott. A ticketmaster ugyan olyan hivatalos értékesítő, és pontosan ugyan olyan áron lehet jegyhez jutni, mint a hivatalos honlapon. Próbáld meg azt.
Kép
fistful
Barça C

2013.07.24. 11:32:51

S.O.S.! Olyan embert keresek, aki akár saját maga, vagy akár rendelkezik olyan ismerőssel aki tag a Barcelona hivatalos honlapján (member), ugyanis a tervezett időpontra már meg van a repülőjegy a szállással együtt, csak a meccsjegy nincs. Az időpont Október 27.i El CLassico. Azért keresek valakit, hogy ha lehetséges vegye meg nekünk a jegyet természetesen + bónuszt kapna az illető ezért. Hivatalosan nem lehet venni jegyet külsősnek, csak tagoknak, nemrég hívtam a Barcelona ticket office-t, azt mondták valószínű elfog fogyni az összes addig, amíg kinyitnák külsősöknek. Hatalmas érvágás lenne, ha ott lennénk Barcelonában, és nem látjuk a meccset élőben! Ezért szükségem van valakire! Előre is köszönöm!
Baros
Barça C

2013.07.23. 20:21:21

Sziasztok!

Épp foglaltam volna le egy meccsre a jegyet, megadtam bankkártya számot, adatok és ezt az ablakot dobta fel és nem engedett továbblépni.

Conversion error occurred.

Bankkártyám: Mastercard, nem dombornyomott.

Véleményetek? Vajon a kártyával van a gond?:S
phobia
Barça C

2013.07.21. 23:02:56

egykerdes írta:Sziasztok! Egy másik topicból ideirányítottak, h itt lehet hasznos infókhoz jutnom a meccsek tekintetében. Szerencsére tényleg olvastam itt jó tapasztalatokat. Azt eldöntöttem, h ticketmaster.es-en fogok rendelni jegyet, és majd kint egy Caixa banknál csak kinyomtatom. De akkor ez tényleg működik, ugye? A másik, h magyar pénztárcámmal valszeg csak a felső karéjba fogok tudni venni. Ott milyen árban vannak nagyjából? Érdemes oda egyáltalán, látunk valamit a meccsből? Az ominózus meccs a Barca-Levante szezonnyitó lesz. Gondolom, bár az ellenfél miatt nem túl kiemelt meccs, de mégiscsak idénnyitó, szóval közel telt ház várható.

Köszönöm az esetleges válaszokat, jó szezont, sikerekben gazdag évet a Barcának! sziasztok
a vásárlás ahogy leírtad gond nélkül műdökni fog nem para :))

nem csak felső karéjba tudsz venni okos áron jegyet, bár első meccsre biztos sokan mennek ki...de én szöglethez közel is elég jó árban kaptam jegyet nem volt jelentősen több mint a felső helyek lentről elég távolinak tűntek a legfelső szektorok kis apró emberek a sötétségbe fennt ha ez segít valamennyire :D probálj lefelé orientálodni megéri az a plusz 10 euro kb de ha más nem jön össze fennt is biztos óriási élmény :wink:

én itt kaptam jó áron jegyet ami 10 uroval volt több mint a legfelsők, a kép nem adja vissza ami valójában ott van de azért megmutatom :

http://www.kephost.com/view3.php?filena ... hfr63e.jpg

sok sikert :wink:
egykerdes
Barça C

2013.07.20. 20:46:56

Sziasztok! Egy másik topicból ideirányítottak, h itt lehet hasznos infókhoz jutnom a meccsek tekintetében. Szerencsére tényleg olvastam itt jó tapasztalatokat. Azt eldöntöttem, h ticketmaster.es-en fogok rendelni jegyet, és majd kint egy Caixa banknál csak kinyomtatom. De akkor ez tényleg működik, ugye? A másik, h magyar pénztárcámmal valszeg csak a felső karéjba fogok tudni venni. Ott milyen árban vannak nagyjából? Érdemes oda egyáltalán, látunk valamit a meccsből? Az ominózus meccs a Barca-Levante szezonnyitó lesz. Gondolom, bár az ellenfél miatt nem túl kiemelt meccs, de mégiscsak idénnyitó, szóval közel telt ház várható.

Köszönöm az esetleges válaszokat, jó szezont, sikerekben gazdag évet a Barcának! sziasztok
phobia
Barça C

2013.07.16. 07:33:37

fistful írta:más valaki még esetleg? :)
Ez az utazási irodás dolog ez inkább felejtős téma mi ticketmasteren vettük meg a jegyeket ha jól emlékszem 70 euro körül, találkoztunk kinnt magyarokkal akik 'nem féltek' utazási irodán keresztül venni jegyet és 40-50 eurot rápakoltak nekik ez azért szép mert még rá is volt írva a jegyre, hogy 70-80 eu és kifizetek érte 120-130 at már nem tudom pontosan... szóval legegyszerübb ha még itthon leüzleteled okosba a bankkártyáddal és akkor biztos hogy a legjobb áron veszed ! :wink:

írtam privát üzenetet szállás ügyben is !
Válasz küldése