Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem semmi esélyünk megszerezni Courtois-t, nem fogja eladni nekünk a Chelsea.Chino írta:Én Courtois-t egyelőre jobb, "rutinosabb" kapusnak tartom, de már csak az ára és Mou miatt is Ter Stegen-t preferálnám.
Első számú kapusnak semmi kép, de nagyon kevés pénzért és Pinto helyett nem lenne rossz választás, persze csak akkor, ha tűri a padot.zola8787 írta:Sajna sem ter Stegen-t, sem Courtois-t nem figyeltem eddig, de mindenki isteníti őket, akkor csak jó lesz bármelyikőjük jön. Egyet nem akarok, hogy ez a sz.ros "mi neveltük" téma ne jöjjön fel, és vissza ne hozzuk Reinát.
Ráadásul szerintem jobb kapus. Szóval többet tett le az asztalra, plusz neki van nemzetközi ntapasztalat. Őszinte legyek én például nagyobb tehetségnek tartom, mint mondjuk De Geat.Lionel85 írta:Courtois-nak annyi előnye van a némettel szemben, hogy ismeri a spanyol bajnokságot. Jól véd az Atléticóban, közelebb is van a vezetőséghez, mint ter Stegen. Reina már esélytelen a Napoli miatt, így én is a Courtois-t támogatók táborába lépek.
tévedsz, igen is esélyes, hiszen csak kölcsönben van. a liverpoolhoz nem fog már visszamenni, így lényegében fillérekért elhozható. és ismerjük a filléreskedő rosellt...Lionel85 írta:Reina már esélytelen a Napoli miatt
Csaba, Te kiket igazoltál volna?csababarca írta:főleg nem az idei nyár döbbenetes bénasága után.
Gareth Tello írta:Courtois-t én is jobb kapusnak tartom, mint Ter Stegent, de a németnek is nagyon örülnék.
Most nem lesz szabad fukarkodni, az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolása előtt állunk.
Tényleg, köszi. Érdekes, hogy két Gabriel is van a keretben.sjd írta:Gabriel Barbosa Almeidáról van szó, aki egy 17 éves csatár.
http://www.barcablaugranes.com/fc-barce" target="_blank ... youngsters
Ne hozd rám a szívbajt.Barcaman14 írta:Aztán március környékén bejelenti Valdés, hogy itt szeretné befejezni a pályafutását...
Gabriel Barbosa Almeidáról van szó, aki egy 17 éves csatár.Gareth Tello írta:A főoldali cikkben említett játékosok:
- Gabriel: 20 éves, 196 centi magas kapus
A téli szünetig előreláthatólag egyik sem fog felépülni, a januári átigazolási szezonban pedig ismét átadólistára kerülnek.Vakmacska írta:Na, kiváncsi leszek, hogy Cunci és Affelay kapnak-e majd lehetőséget Tata-tól.
Sanchez már a felkészülési meccseken mutatta, hogy jó szezonja lesz. Pedro pedig szerintem tök jó eddig. Neymar ráijesztett.Elől pedig ha Neymar beválik, meglesznek Messivel, de Sanchez ha idén sem robbant, és Pedro is hozza az elmúlt 2 éves teljesítményét, akkor kell majd valaki előre is.