Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De te ezt nem értheted. Jók vagyunk, összeállt a csapat. Gera felépül, Király mackóját kimossák, meg egyébként is rossz passzban vannak a hollandok. Győzelemre vagyunk ítélve.visca el barca írta:az elmult 4 meccsen 19 golt kaptunk tőlük, ugy, hogy talán 1 vagy 2 mecsen is csak a töltelék játszott tőlük
Mindenre, mindenkire, mindenért, de megteheti, mert ő az egyetlen és utánozhatatlan Dzsudzsák Balázs.recrea írta:Balázs amúgy mire/kire/miért van megsértődve és beszél nagyon magas lóról a kamerába?!
Na most:
Észtország-Hollandia 2-2
Magyarország-Észtország 5-1, tehát
Hollandia-Magyarország
4-0recrea írta:Balázs amúgy mire/kire/miért van megsértődve és beszél nagyon magas lóról a kamerába?!
Na most:
Észtország-Hollandia 2-2
Magyarország-Észtország 5-1, tehát
Hollandia-Magyarország
Ha jók vagyunk.visca el barca írta:és akkor holnaptól ismét indulhat a néphülyitésistenem, annyira várom már a poszotkat az NSO-n, hogy hol tudjuk megfogni a hollandokat, meg küzdeni kell blahblahblah
Kíváncsi vagyok, hány elnökségi tag előtt térdel Sanyi bá, mert máshol már biztosan nem lenne kapitány. Nem akartam meghallani azokat a hangokat, akik szerint alkalmatlan erre a posztra, de igazuk volt.Vakmacska írta:Ha kikapnánk, azt is megmagyarázná és maradna a helyén
ez mekkora nyilatkozat!!! vicces!!! át kéne tenni ezt a humor topicba... sajnos...Alcantara írta:Íme egy tökéletesnek gondolt magyarázat arra, hogy lehet valaki a magyar bajnokság válogatott játékosa, ha technikailag ilyen szinten van:
http://www.topfoci.hu/index.php?heading" target="_blank ... e_id=74038
Ha Böde lett volna a csapat legnagyobb baja tegnap, akkor nem egy szétalázás miatt kesergnénk, a senkiházi Szalai évek óta konstans f*st nyújt amint kiteszi a lábát Németországból, értékelhetetlen hulladék meccsről, meccsre, SOHA TÖBBET NEM SZABADNA PÁLYÁRA LÉPNIE a válogatottban. A felmerülő képességbeli hibáknál (ami Böde esetében sajnos szembetűnő) sokkal felháborítóbb amit ő és Zsuzsika művelnek a nemzeti mezben !!!mvik írta:üdv. hát ilyen eredményre még a meccs előtt nem gondoltam volna, h ennyire simán kikapni egy ilyen kutyaütő csapattól komolyan mondom nem hiszem el (olyan mérges voltam, hogy dühömben majdnem szétrúgtam a tv-t). nem értem egyébként h mért kellett a Bödét játszatni a Szalai mellett mert egy kalap kaki volt egy épkézláb labdát nem tudott rendesen lekészíteni, egy párharcot sem nyert meg a védőjével szemben, oké értem én h magas és jól fejel, de könyörgöm ahhoz beadások is kellettek volna. a Korcsmár teljesítményét nem is minősítem mert annyira gyenge volt, tőle nem ezt vártam volna. Szalai mögé egy technikásabb játékos kellett volna, jelen esetben Szabics, aki legalább képes összjátékra a társakkal. Dzsudzsi is időnként helyet cserélhetett volna Komanal mert ott múltkor is jól játszott Vladimir. na meg a másik, hogyha meccs előtt nagyon azt nyilatkozták h győzni mennek bukarestbe akkor mi a fenének bunkerfocira berendezkedő kezdővel állunk fel és rakjuk le a kispadra az egyik legjobb játékszervezőnket. a belsővédő kettősből hiányzott az összeszokottság meg a kellő rutin. több játékosnak kéne külföldi bajnokságba igazolni (gondolok itt a holland, belga bajnokságra és a bundesligára, itt is olyan csapatokra ahol állandó játéklehetőséget kapnának), mert a magyar bajnokság nem elég jó ahhoz h minőségi támadójátékunk legyen. ez a véleményem.