Chino írta:Amúgy csak nekem tűnt fel tegnap, hogy Cr játéka Bale lecserélése után feljavult? Lehet hogy véletlen vagy csak rosszul érzékeltem, de nekem nagyon úgy tűnt?
Az eddigi meccseken a Modric, Khedira/Casemiro, Isco kozeppalya volt, jobb oldalt pedig Di Maria, aki szinte az egesz meccseket vegig robotolta, rengeteget segitett be a vedekezesbe (foleg akkor, amikor Khedira jatszott).
Ezen a meccsen viszont Khedira/Casemiro helyett Illarra kezdett, es a sokat robotolo DM helyett is az a Bale, aki eronletileg meg nagyon nincs rendben.
Az elso 20 percben Illarra es Modric nagyon nem ereztek egymast, emiatt pedig a kozeppalyankon nagyon siman atszaladtak. Azzal, hogy nem volt eros a kozeppalya, nem csak hogy atszaladtak rajtunk es mehettek direktbe a vedelem ellen, hanem a tamado harmas is joval kevesebb labdat kapott.
A 61. percben Illarra helyett Khedira, Bale helyett pedig Di Maria jott be.
Khediraval valamennyire stabilizalodott a kozeppalya, Modricnak es Isconak kevesebbet kellett a vedekezessel foglalkozniuk, Ronaldo pedig joval tobb labdat kapott, mint elotte.