Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Biztos he nem ezért,de mind1...eszter21 írta:Nem azért játszik mostanában rosszabul, mert nem tudnajól játszani, hanem mert fáj a bokája és fáradt is. Így nem erőlteti annyira a játékot. Szerintem ez érthető...Charlie írta:Ronaldinho 1 [auto_cenzúra] most...ezt mindenki látja,kivéve Eszter!Zsolti írta:Ronnie télleg rosszul játszott,és már idén nem először.
Sajnálatos hogy ilyet kell mondanom de télleg ratyi,hátha a Valencia ellen varázsol vmit ÚJRA!
C.
eszter21 írta:Nem azért játszik mostanában rosszabul, mert nem tudnajól játszani, hanem mert fáj a bokája és fáradt is. Így nem erőlteti annyira a játékot. Szerintem ez érthető...Charlie írta:Ronaldinho 1 [auto_cenzúra] most...ezt mindenki látja,kivéve Eszter!Zsolti írta:Ronnie télleg rosszul játszott,és már idén nem először.
Sajnálatos hogy ilyet kell mondanom de télleg ratyi,hátha a Valencia ellen varázsol vmit ÚJRA!
C.
Nem azért játszik mostanában rosszabul, mert nem tudnajól játszani, hanem mert fáj a bokája és fáradt is. Így nem erőlteti annyira a játékot. Szerintem ez érthető...Charlie írta:Ronaldinho 1 [auto_cenzúra] most...ezt mindenki látja,kivéve Eszter!Zsolti írta:Ronnie télleg rosszul játszott,és már idén nem először.
C.
Jaja,a fontosabb meccsekre szerencsére hozni szokta az igazi tudását.Charlie írta:Ronaldinho 1 [auto_cenzúra] most...ezt mindenki látja,kivéve Eszter!Zsolti írta:Ronnie télleg rosszul játszott,és már idén nem először.
C.
Ronaldinho 1 [auto_cenzúra] most...ezt mindenki látja,kivéve Eszter!Zsolti írta:Ronnie télleg rosszul játszott,és már idén nem először.
A kedvemért vond vissza! Légyszi...redlions írta:A 702.ben sem fogom!!!eszter21 írta:De követelem, hogy vond vissza a 699. hozzászólásodat!redlions írta: Azt nem!![]()
![]()
![]()
Ez az én véleményem!
A 702.ben sem fogom!!!eszter21 írta:De követelem, hogy vond vissza a 699. hozzászólásodat!redlions írta:Azt nem!eszter21 írta: Akkor vond vissza, h rosszul játszott!!
Azt nem!eszter21 írta:Akkor vond vissza, h rosszul játszott!!redlions írta:Na jó!eszter21 írta: Sokan nem tudnák utána csinálni
Na jó!eszter21 írta: Sokan nem tudnák utána csinálni
Sokan nem tudnák utána csinálniredlions írta:Hogy nem szakadt bele a nagy erőlködésbe...eszter21 írta:Azzal, hogy szépen kirúgta a labdát? Szerintem nagyon kreatív volt...redlions írta: Sokat érek vele...
Hogy nem szakadt bele a nagy erőlködésbe...eszter21 írta:Azzal, hogy szépen kirúgta a labdát? Szerintem nagyon kreatív volt...redlions írta:Sokat érek vele...eszter21 írta: Hogy mondhatsz ilyet? Például nagyon szépen kirúgta a labdát. Majd a Valencia ellen...
Azzal, hogy szépen kirúgta a labdát? Szerintem nagyon kreatív volt...redlions írta:Sokat érek vele...eszter21 írta:Hogy mondhatsz ilyet? Például nagyon szépen kirúgta a labdát. Majd a Valencia ellen...redlions írta:Ronaldinho [auto_cenzúra]...Remélem a Valencia ellen a régi lesz!
Nem értem őt...
Sokat érek vele...eszter21 írta:Hogy mondhatsz ilyet? Például nagyon szépen kirúgta a labdát. Majd a Valencia ellen...redlions írta:Ronaldinho [auto_cenzúra]...Remélem a Valencia ellen a régi lesz!
Nem értem őt...
Hogy mondhatsz ilyet? Például nagyon szépen kirúgta a labdát. Majd a Valencia ellen...redlions írta:Ronaldinho [auto_cenzúra]...Remélem a Valencia ellen a régi lesz!
Nem értem őt...
tudtam, h Eszti megvédi Ronnie-teszter21 írta:Nem játszott azért olyan rosszul... A Valencia ellen majd jobban fog játszani. Most még fájt a bokája is meg úgy gondolta, h az Albacete ellen meglesz a győzelem anélkül is, h megerőltetné magátHAnonymus írta:Na ez most belém esküszöm lelkett öntött! Igazad van. Addig meg csak kibírjuk valahogy...Charlie írta:Nyugi már csak 2-3 meccset kell kibírni,és jön az erősítés![]()
C.
Nem játszott azért olyan rosszul... A Valencia ellen majd jobban fog játszani. Most még fájt a bokája is meg úgy gondolta, h az Albacete ellen meglesz a győzelem anélkül is, h megerőltetné magátHAnonymus írta:Na ez most belém esküszöm lelkett öntött! Igazad van. Addig meg csak kibírjuk valahogy...Charlie írta:Nyugi már csak 2-3 meccset kell kibírni,és jön az erősítés![]()
C.
Na ez most belém esküszöm lelkett öntött! Igazad van. Addig meg csak kibírjuk valahogy...Charlie írta:Nyugi már csak 2-3 meccset kell kibírni,és jön az erősítés![]()
C.