Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Miért bántottál volna meg?Messidona10 írta:Először is szeretném leszögezni, hogy nem kötekedésnek szánom a mondandómat, és elnézést kérek, ha megbántalak vele. Már rengeteg embertől olvastam/hallottam ezt a színvonallal foglalkozó gondolatot.Dave87 írta: A tegnapi Rayo-ban pl. egyetlen épkézláb játékos nem volt, még egy kiöregedett róka sem, aki legalább minőséget képviselt volna. Senki.
Tegnap sikerült lehúzniuk a saját szintjükre, a 0:4 csalóka.
Először is szeretném leszögezni, hogy nem kötekedésnek szánom a mondandómat, és elnézést kérek, ha megbántalak vele. Már rengeteg embertől olvastam/hallottam ezt a színvonallal foglalkozó gondolatot.Dave87 írta: A tegnapi Rayo-ban pl. egyetlen épkézláb játékos nem volt, még egy kiöregedett róka sem, aki legalább minőséget képviselt volna. Senki.
Tegnap sikerült lehúzniuk a saját szintjükre, a 0:4 csalóka.
nekem ez pont nagyon tetszik, hogy a cesc, iniesta, fabregas hármas folyamatos variálásban van egymással. amióta jött fabregas ezt mondta pep, meg tito is, de a végén mindig az volt, hogy iniesta és xavi kezdett a lényegi meccseken, fabregas meg a kevésbé fontosakon. most úgy tűnik, hogy tényleg folyamatosan rotációban vannak. ez talán jó xavinak, mert nem fog teljesen kifulladni, jó lehet fabregasnak, mert fontosabbnak érezheti magát, és most jó nekünk, mert iniesta meg se közelíti az igazi önmagát jelenleg.mess2009 írta:azt rettenetesen sajnálnám, ha Iniestát valami rotációs alapba degradálná Tata, még akkor is ha most bajok vannak vele, különösen mert ugye folyik az alku a klubbal!(lehet, hogy így akarják elbizonytalanítani a menedzserét?)
Adom, teljesen. A védelmünkben látom megint a hibát. A csatársorunkra azt hiszem ezúttal sem lehet panasz, ahogy a középpályára sem. A védelem viszont katasztrófa. Csak ámulunk, hogy Valdes milyen szinten véd, de ehhez ahhoz is hozzátartozik, hogy a védelmünk ilyen helyzetbe is hozza őt. Amit a Montoya-Adriano duó tegnap lehozott, főleg az első félidőben, az vmi botrány volt. Azon idegeskedtem, hogy Tata hozza már be Alvest, mert Adrianot hamarosan kiküldi a bíró. Aztán nem így lett, de nyugodtan megtehette volna. Ott volt a 11-es, de azon kívül is Valdesnek volt 2-3 nagyon nagy védése, és jópárszor nagyon simán vitték a védelmünkre a bogyót. Ez a nagyok ellen kevés lesz. Aztán az sem tetszik, hogy Valdes egyfolytában felrúgdossa a labdát. Pontos számot nem tudok mondani, de akárhányszor megint fölrúgta a labdát az mindig az ellenfélnél landolt. Messivel. Neymarral, Pedroval mondjuk érdekes is lenne, ha nálunk maradna. A Piqué-Mascherano párost sem fényezném annyira, volt ennél sokkal jobb meccsük is. Nagyon el kéne egy jó középhátvéd.Barcaman14 írta:Megint simán nyertünk, de én személy szerint, ezúttal sem láttam túl nagy előrelépést. A védelmünk tegnap sem állt a helyzet magaslatán, volt pár elég hajmeresztő dolog. A támadásvezetéseink továbbra sem elég energikusak, inkább arra támaszkodunk, hogy Messi vagy Neymar okoz egy kis kavarodást az ellenfél védelmében. Mondjuk ez eddig többnyire be is jött.![]()
Nagyon kevésnek érzem a labda nélküli mozgást illetve a letámadásunk is jócskán veszített a hatékonyságból a Levante elleni első fordulós játékhoz képest. A labdabirtoklási dominanciánkat pedig azért ennyire drasztikus módon nem kéne elhagyni szerintem.
Vannak még hibák bőven, de egyelőre jönnek az eredmények. Viszont az igazán komoly megmérettetéseken ez édes kevés lesz.
Nem, a labdabirtoklás drasztikus változása szerintem abból fakad, hogy Valdes pl. a hozzá kerülő labdák 80%-át felívelte, kézből kirúgta (korábban kigurította, odapasszolta a hozzá közeli védőnknek és indult a tiki-taka). A védők is többször hosszan indítanak.Barbas írta:Hát igen, ha az ellenfél hátul adogat, és a letámadás nem ül, annak ez a következménye.Tom51 írta:Ez a meccs úttörő volt, abból a szempontból,hogy hosszú idő után az ellenfél birtokolta többet a labdát 51-49 arányban.![]()
Hát igen, ha az ellenfél hátul adogat, és a letámadás nem ül, annak ez a következménye.Tom51 írta:Ez a meccs úttörő volt, abból a szempontból,hogy hosszú idő után az ellenfél birtokolta többet a labdát 51-49 arányban.![]()
Iniesta bejött balszélre, többször játszott ott, főleg amikor előnyben voltunk, bár nem fekszik neki igazán, Tello pontosan ezért játszott a jobboson.Yokozuna írta: Érdekesek voltak a cserék. Úgy néz ki, Tata nem találja a helyét Iniestának, és nem is elégedett vele. Pedro helyett jött be, de nem derült ki milyen posztra. Tellot megint a jobb oldalra állította, pedig ott, ahogy egy előző hozzászóló is írta, csak szenved. Amint feltűnik a bal oldalon, egyből veszélyt jelent az ellenfél kapujára.
Messi-Neymar-Fabregas 3-as a kezdőben.Chino írta:Nem tévedtem olyan nagyot.
A hivatalos kezdő:
Valdés, Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano, Song, Xavi, Fàbregas, Pedro, Messi Neymar
Hogy mit látunk Bartraban? Csupán annyit, hogy amikor játszott jó teljesítményt hozott le, pedig abszolút a mély vízbe lett bedobva, de ha ez nem így lenne, annyira szűkösek vagyunk középső hátvéd poszton, hogy muszáj annyit rotálni amennyit tudunk. Főleg most, hogy egy Rayo ellen játszunk és Piqué sem 100 %-os. Nem lenne túl szerencsés ha rásérülne, még Puyol sincs itt. Ennél nincs is megfelelőbb alkalom, hogy Bartra kezdjen. Ha nem játszik akkor sosem fogjuk megtudni, mit is tud, mennyire lehet számítani rá. Piquét, Busquetset, Xavit stb. is űzték volna el a csapatból és látjuk mi lett.Rivaldo11 írta:Komolyan kérdezem, mit láttok Bartrában? Mindenki-vagy majd mindenki-mint a jövő emberéről beszél róla. Ha így lenne, itt megkapná a lehetőséget, de egyszerűen kevés ide a srác. Montoyáról, és Sergi robertoról már nem mondanám el ugyanezt, nekik tényleg lehetne keresnivalójuk, több lehetőségek kell kapniuk.