A mezőnymunka, s a csapatjáték a legfontosabb, s a végén ki rúgja be lényegtelen erre utaltam. Messi feladata, hogy gólt rúgjon, de ki is alakít helyzeteket, másnak más a feladata, de összességében jön ki egy érdemjegy, főleg miután ez csapatjáték, Pedro a legtöbbször maximálisan elvégzi a feladatát, én ezért is szeretem őt.
Az viszont számít, hogy ziccereket belövi vagy nem, Sanchezzel együtt. Az elmúlt 2évben nem megy egyiknek se, a tegnap este kivétel volt.
Mindig kell egy bűnbak Keita (kinek a távozását is megéreztük...) aktuálisan, Pedro az. Nagy ördöngőség nem történt, ugyanúgy hozza a játékát, csak a szélsők többször húzódnak befelé, s ha odakerül be tudja rúgni mint láthatjuk. Néha nem tudom hova tenni az álláspontokat, a csatár rúgjon gólt mert az minősíti, vagy ne rúgjon gólt sztoriban. Részemről továbbra is tartom a mezőnymunka a legfontosabb, az hogy Messi rúg 300at vagy más a lőtéri kutyát nem érdekli. Szép volt Pedro, ugyanígy tovább, sokat dolgozik ahogy ezt megszokhattuk, s erre mindig szükség is lesz, mellé jön 1-2 gól az bónusz.
Pedronak volt egy jó 1,5éve, amikor mindent belőtt kis túlzással, ami elékerült. Emiatt kihagyhatatlan lett a csapatból, mert mi van ha csak egyszer elé kerül. Amúgy már akkor sem volt semmi extra a gyerek, rengetegen szidták már 1.évében is, hogy egy labdát nem tud átvenni(ami amúgy igaz is), de akkor bőven meg lehetett védeni azzal, hogy gólt, gólokat lő.
Mostanra már a gólok sem jönnek tőle, és jobb játékos meg nem lett.
Őt ezéret minősíti 90%-ban az, hogy sikerül-e gólt lőnie vagy sem. Mivel ennyi a játéka, semmi mást nem tud hozzátenni, 2 védőt nem tud megverni, nagy zsugát nem tud adni,stb.stb.