Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.09.28. 20:11:16

Mit kell megint Pedrot és Alexist szidni? futnak,küzdenek és még mit is csinálnak,hhmmm, jah semmit. Tello sokkal gyengébb képességű náluk,de ezerszer veszélyesebb és kapura törőbb.
Neymar-Messi duó mellett egyiküket elviseli a csapat, de amikor ezek ketten rovarkodnak elől, az vérlázító tud lenni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.28. 20:05:02

örülök a 3 pontnak, a meccsről meg mindent elmond, hogy nagyjabol 3x aludtam el :lol: messi remélem semmi komoly sérülést nem szedett össze.

amit kiemelnék h a pedro-sanchez duó ma is félelmetes volt, nem hiába retteg tőlük fél európa. hihetetlen cselek, kapura lövések tömkelege, annyi helyzetet teremtettek, hogy számolni nem tudtam őket... vérbeli csatár mindkettő...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ronaldinho89
Capitá del Barça

2013.09.28. 18:54:58

És tényleg. Pedro és Alexis... istenem hányszor de hányszor belefektettem már a bizalmam a chilei-be. és semmi. ez a csávó egyszerűen képtelen megállni a lábán. ha nincs nála a labda elcsuszik. ha nála van leviszi a sulypontját és olyan idétlen testcseleket mutat be hogy maga sem tudja, hol a labda, kellene neki egy mankó. Pedro nulla. egy csel-t mikor vállalt már? nem is emlékszem. a többiek elpötyögnek. siralmas. Neymar Tello, csak ez lehet a megoldás.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.09.28. 18:52:09

Nem is az a baj, hogy Messi megint megsérült, hanem hogy megint nézhetjük Sánchez és Pedro NB 2-es teljesítményét! :evil: Remélem, Neymar hamarosan jön, mert különben... hát, bajban leszünk... #-o Amúgy Messi gólja nagy volt. =D>
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.28. 17:52:26

Tetszik ez a kezdő, örülök, hogy Bartra lehetőséget kap, Neymar meg pihenőt.

Meg kell verni az Almeríát, nincs mese, legjobb az lenne, ha hamar rúgnánk kettőt-hármat, hogy aztán jöhessen Tello meg Rob is húsz-harminc percre a végén.

Mai megérzés: Fabregas legalább egy gólt fog rúgni. :D

Visca el Barça!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.28. 17:08:50

de, ez a hivatalos. már mult7en mondtam h most neymar lesz a soros pihenő, be is igazolódott
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.28. 16:58:25

16:44-kor írta a Mundo, szóval nem hinném, hogy ez a hivatalos kezdő, de lehet...

Valdés, Alves, Bartra, Piqué, Adriano, Cesc, Busquets, Iniesta, Pedro Messi y Alexis.
miihii
KHAL

2013.09.28. 12:30:33

Richárd88 írta:segítsetek már légyszi!
Az eddigi idegenbeli meccseken miért hazai szerelésben játszottunk?
Eddig csak az Atleticó ellen viseltük az új idegenbeli mezt.
Hogy van ez?
Az a lényege, h ugye a hazai csapathoz kell igazodnia a vendégnek, teljesen elütő színűben kell lennie. Se a mez, se a nadrág, se a sportszár nem hasonlíthat, ezért ha a gránátvörös-kék kombó jobban elüt, mint a piros-sárga, akkor abban toljuk. Vagy mostantól alkalmanként a debütáló fekete szerkóban.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Richárd88
Barça C

2013.09.28. 12:16:59

segítsetek már légyszi!
Az eddigi idegenbeli meccseken miért hazai szerelésben játszottunk?
Eddig csak az Atleticó ellen viseltük az új idegenbeli mezt.
Hogy van ez?
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.09.27. 19:30:41

Én is arra gondolok, hogy a Sociedadnak sok a kettős terhelés és amikor majd beindul a spanyol kupa is, akkor lesz igazán nagy feladata a baszkok edzőjének! Mi viszont megnyertük a meccset, a legfontosabb a három pont és szerintem tök mindegy, hogy milyen ellenfél ellen.
Kép
Kép
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.09.26. 00:05:45

Ezt azt hiszem úgy hívják hogy bunda. 30. percben Ramos sima sárgás szabálytalanságra nem kapta meg a 2.at a végén meg volt ez az abszolút vicc. Idén megint a Madriddal akarnak bajnokságot nyeretni a bírók mint tavaly előtt. Akkor össze is jött nekik
94:39 6 - 1
Alcantara
Director del Fútbol

2013.09.25. 20:32:18

Szerintem nem játszottunk mi semmilyen csodafocit. Egyszerűen gyenge volt az ellenfél, motiválatlan. Egy embert láttam, aki megszakadt a Sociedad mezben, rajta nem is lepődöm meg, mert egy nagyon- nagyon jó játékos: Griezmann.

A kisebb költségvetésű csapatok nem bírják a kettős terhelést (BL és bajnokság), mellette ott lesz novembertől a spanyol kupa (addigra lehet kizúgnak a BL-ből).

A másik amiért nem tapsikolom véresre a tenyeremet a bajnokságban: minden kisebb csapat gyengült szinte, elindult a nagy elvándorlás a La ligából.
A Sevilláról írtam a szezon előtt, hogy félek kiesési gondjai lesznek( szimpatikus csapat számomra)
itt volt aki másként látta, feltörekvő fiatalok stb..
Jelenleg rá kell nézni a tabellára, tök utolsók.

A csodafoci elnevezést hagyjuk meg az egyenes kiesésre tavasszal.
Én mondjuk azzal is megelégednék, ha vért izzadnánk és úgy győznénk a végjátékokban.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.09.25. 18:51:02

Azért a mi jó játékunkhoz az ócska ellenfél is kellett. ez a sociedad nagyon gyenge volt. láttam őket a lyon ellen játszani, és ég és föld a két csapat. mindenki láthatta, hogy sokszor kocogva jöttek vissza a középpályásaik, abszolút nem támadták a labdás embereket. a védelmük kapart ahogy bírt, de 4 emberrel nem lehet megállítani a barcás rohamokat. taktikailag értékelhetetlen az ellenfél játéka. szedett-vedett társaság, se tűz, se akarat nem volt bennük. rápihennek a következő heti BL meccsre. elég kemény csoportba kerültek, nem akartak megszakadni ellenünk, mert ha a legjobbjukat hozzák, akkor is bedaráljuk őket. egyszerűen lefeküdtek nekünk.
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.25. 15:35:52

Nekem úgy kompletten nagyon tetszett az egész meccs, az első és második félidő egyaránt. Igaz, nem mutatott nagy ellenállást a Sociedad, de ez nagy mértékben köszönhető a játékosainknak, játékunknak. Aki hiányolta a látványt eddig az most elégedett lehet, menten a sarkazások, Neymar megmozdulásait öröm volt nézni. Az a kapufa az elején szerintem annyira nem volt vészes, mivel két védőnk is a földre került így nyilván teljesen üresen maradhatott a támadó. A letámadás nagyon jól működött, Alexisra sem mondanék semmi rosszat. Tegnap is sokszor a szerencse mentette a Realt, hogy ne találjon be. Szerintem kell egy ilyen ember is a támadósorba, főleg Alves oldalára. A chilei nem egyszer a saját tizenhatosunk körül szerelt. Ha az egész hármasban minden játékos annyira támadó szellemű lenne, még veszélyesebbek lennének a kontrák. Így jól kiegyenlítik egymást. Az első félidőben rúghattunk volna még néhányat és egy szabályos gólt is elvettek, ennek ellenére lezártuk a meccset. Utána már ment a könnyedebb játék, de az látszott, hogy ha égne a ház tudnánk még lőni. Messi lecseréléséről nem írnék sokat. A sajtó fel fogja kapni, de nem volt semmi komoly szerintem. Sergi Roberto viszont nagyon jól szállt be. Azt hittem majd Ini helyére áll be aki felhúzódik, de Messi posztján maradt amin csodálkoztam, de nem 'mit is' ? be, többször veszélyt okozott.
Ha így állnánk neki minden meccsnek a nagyobbak sem jelenthetnek majd akkora akadályt.
Masch sérülése sajnálatos, de így Bartra is több szerepet kap és a Kapitány is lassan visszatér, szóval nem lesz itt akkora gond.
Forca Barca!!!!
barlacy
Jugador del Barça

2013.09.25. 11:05:54

Az első félidőben csodafocit játszottunk.Nem az ellenfél volt gyenge! -mi voltunk jók!
Sokadszor látjuk, hogy Alves "elkószálása" mindíg gólveszélyt jelent és most is: az ő oldaláról jött a támadás, melynek gól lett a vége...Szeretjük, de fegyelmezni kellene!(arról, hogy beadásai milyenek-ódákat lehetne zengeni...)
Sanchez számomra talány.Ügyetlen, a nadrág igazgatása meg külön idegesítő.Gyors, jól fut,esik is ha kell ha nem, szóval a padosak klasszisokkal jobbak mint ő.
Nagyon érdekes volt Messi cseréje.Miért is kellett?Ha pihiztetni akarta volna a tréner miért nem korábban? Azt láttuk, hogy Neymar kihajtotta magát.Messi?
Meglátjuk.
Nagyon jók leszünk, csak már jönne Puyi!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.25. 10:59:33

Gyorsan el lett intézve a meccs szerencsére. Valóban látszódott a Sociedadon, hogy erővel nem bírják ezt, szép gólok voltak, a legfontosabb a 3 pont is zsebben, lehet menni tovább.

Amikor arról van szó, így gyenge a spanyol bajnokság úgy gyenge, azért hozzátartozik, hogy egyszerűen nincs meg a két nagy csapaton kívül a többieknek, hogy 20-25 fős erős keretet fenntartsanak. Félek tőle a Sociedad is hasonló mederbe kerül mint anno a Celta vagy a Villareal, 1-2 kiemelkedő év, jó játékosok, remek csapat, de nem bírják a terhelést, s hiába BL szereplés, vagy EL 1-2 év és kiesnek, ne így legyen.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.25. 10:23:42

Ez volt talán az idei legjobb meccsünk eddig, bár ezúttal sem tanúsított túl nagy ellenállást az ellenfél. Én is majd csak akkor leszek teljesen nyugodt, ha ezt a formát hozzuk a komolyabb ellenfelek ellen is. Ahogy vártam, ez a Sociedad egy eléggé kifacsart brigád képét keltette, pedig még az idény elején jártunk.

Ami a legjobban tetszett, hogy megint agresszívan és kisebb periódusokat leszámítva végig letámadtunk és rengeteg labdát visszaszereztünk már a támadó harmadban. Jó lenne ha rájönnék, hogy ez nagyon sokat számít a játékunkban és állandósítani tudnánk.
Plusz szinte mindenki hozott egy ezúttal egy jó egyéni teljesítményt is, így Xavi és Iniesta is feljavult.

A 2. félidőben ped9g jött a már már szokásos visszafogottabb játék és a védelmi megingás, amiből természetesen gólt is kaptunk.

Összességében jó volt ez, csak ne kelljen várni a következő hasonló produkcióra megint 4-5 fordulót. Hétvégén az Almeriát verni kell és bízni egy x-ben a madridi derbin. :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mess2009
Director del Fútbol

2013.09.25. 08:53:18

egy alvás után:
én közepesnek minősíteném az ellenfelet, így azután egy remek első és egy játszadozós második félidőt láttam.
jó dolgok: a támadó potenciálunk erős, a két alapemberen kívül a Pedro Alexis Tello hármas jó alternatíva.középen rendben vagyunk, Ini lassan vissza ér a kispad erős.és ne feletkezzünk meg a tökéletes hárompontos sorozatunkról!
kevésbé jó dolgok:
a védelem továbbra is gyenge pont ami majd akkor tetőzik, ha olyan csapatok jönnek ahol egy-két klasszis csatár is van a csapatban és ráadásul gyors, erős kontrajátékot játszanak. Alves továbbra is elkószál (a gólnál ami az ő oldaláról jött a képben sem volt látható!) a beadásai továbbra sem hatékonyak de ettől még őt klasszinak tekinthetjük, Adrianó és (sajna Alba is) kényszer-védők az alapvonal közelében könnyen átverhetőek, Pique most is "hozott" egy csúnya kötényt de mellette parádés ütemű szerelések sorát is - ő ilyen, Masch. mára stabil - a legstabilabb - a posztján (nálunk) Bartrát pedig játszatni kell!!!!
a meccsen még azért az is látszik, hogy nem csak Tata új, de a szezon is és egymást is keresgélik gyakorta. Sanchez már-már komikus "vaksága" sokszor az az érzésem valakinek a kaput is mozgatni kellene, hogy betaláljon...
a meccs viszont jó volt, a három pont méginkább .
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.25. 07:22:16

Ez kompletten nagyon jó kis meccs volt. Negatívan igazán nem tudnék senkit kiemelni, de azért a góljuknál nem tudom, hogy Piqué Shakirát, vagy Milánt figyelte. :D Mindegy is, azt hiszem. Annyit sajnálok, ha csak a 100%-os helyzeteinket belőjük, akkor itt 10 van közte. Messike elég sok helyzetet helyzetet kihagyott, de varázsolt ismét. Neymarra mit lehet még mondani? Kezdem úgy érezni vele magam, mint Messivel és Inivel. Gól, gólpassz, zsuga hegyek. Eddig 2 gól és 5 gólpassz a neve mellett. Szabályos gólpasszt is adott Xavinak, amit elvett a lengető... Xavi és Ini nagyon jól tette a bogyót. Öröm volt őket nézni. Csak így tovább. =D>
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.24. 22:55:59

Ez a Sociedad nem volt ellenfél, a fejemet fogtam, hogy mik maradtak ki, és még így is nagyon sima lett ez a meccs. Kicsit úgy vagyok, mint a Levante elleni meccsel, szép meg jó minden, csak az a baj, hogy nem igazán volt kihívás ebben a mérkőzésben.
Neymarnak végre megvan a gól, a mai meccs alapján Alexisnek is érik ugyanez, sokkal felszabadultabban játszott ő is végre, a legvégén meg tényleg csak a kapufa döntött. Mondjuk a támadóposztokon nem igazán látom Tata elképzelését, hol kitolja Messit szélre, Sanchezt középre, hol csak simán középre teszi Sanchezt, Alvesnek teret nyitva, néha meg a Neymar-Messi-Sanchez formáció megy, mindezt egy meccsen belül. Az első félidőben volt ebből egy enyhén burleszkszerű jelenet, amikor Alves-Messi-Sanchez egymás nyakán állt 2 négyzetméteren a felezővonal mellett, és úgy igazán egyikük sem akart bemenni középre. Szóval ezt valahogy rendbe kéne rakni, mert jelen állás szerint a saját játékosaink sem tudják lekövetni a pozícióváltásokat.
Bartra viszont nagyon jól szállt be, több fontos szerelése is volt, így hirtelen egyáltalán nem látszott Mascherano hiánya. (Reméljük, hogy Puyol mihamarabb vissza tud térni, és akkor hosszabb távon sem fogjuk megérezni.) Iniesta meg már egészen a régi formáját idézte.
Csak ismét attól félek, hogy ezek a jó teljesítmények egy komolyabb csapat ellen el fognak tűnni, aztán tiszavirág életű lesz a mai örömfoci.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.09.24. 22:41:08

Sanama írta: támaszkodó combját talpalta telibe ...
gondolom minimum 2 hét pihi neki...
Kép

Titi - The Legend!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.24. 22:35:24

Dr.Dre írta:
Yokozuna írta:Az ámokfutó Busquetsnek köszönhetően egy sérülés, ami nagyon nem jött jól.
Hogyhogy? Masch miatta sérült meg vagy mi? nem láttam az esetet...
támaszkodó combját talpalta telibe ...
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.24. 22:28:01

Dr.Dre írta:
Yokozuna írta:Az ámokfutó Busquetsnek köszönhetően egy sérülés, ami nagyon nem jött jól.
Ja, talppal beleszállt a comjába. :?
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.09.24. 22:26:16

Kép

Titi - The Legend!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.09.24. 22:16:46

Az ámokfutó Busquetsnek köszönhetően egy sérülés, ami nagyon nem jött jól. Csak bízni lehet abban, hogy nem tér vissza a tavaly már megszenvedett, Bartrával felálló védelem, főleg idegenben.
A gyengécske ellenfél ellen gyakorlatilag lelazsálták a meccset. Messi dekoncentrált volt, és Iniestát sem lehet dicsérni. Eddig rosszak voltak az első félidők, ilyen szempontból történt változás, mert most már a második sem volt valami fényes. Busquets góljánál jó, hogy nem vették észre, hogy ketten is lesen bóklásztak, az egyikük a kapus előtt.
Pozitív, hogy nyertünk, és volt néhány látványos passzjáték. Neymar és Xavi egyenletesen jó teljesítményt nyújtanak már hetek óta. Alves és Adriano is igyekezett.
Válasz küldése