A Reváns: Barça vs Chelsea
A 3-0-t nem mint reális eredményt írtam be, hanem amit szeretnék
a 0-3-as győzelmet nem tartom valószínűnek sőt sztem kizárt. de ha mégis ez lenne az eredmény londonban akkor én nyugodt lennék utána mert ugye ezen eredmény után a nou camp-ban kellene kikapnunk 0-4-re vagy többre ha gólt is rúgunk
amit viszont megint nem tartok valószínűnek

Majd meglátjuk...
Bár nem árt egy kis egészséges elfogultság
Ha ne adj Isten nem nyernénk a Nou Campban nem tartom valószínúnek a Cselzi győzelmét
Bár nem árt egy kis egészséges elfogultság

Ha ne adj Isten nem nyernénk a Nou Campban nem tartom valószínúnek a Cselzi győzelmét
Hidd el LeoMessi, még, ha 3-0-ra nyertek holnap a Bridge-en, akkor sem döl el semmi!
ONE AND ONLY CHELSEA!!
Nem tudom, hogy mióta vagytok Barca fanok, de én már a 2000-es meccsen is halálra izgultam magam. Ott is és tavaly is vezettünk 3-0-ra a Bridge-en és csak egy kis visszaesés miatt sikerült szépítenetek.
Akkor, 6 éve toronymagas esélyes volt a Barca, tavaly is inkább őket tartották esélyesnek. Mégis mi nyertünk. (TORE ANDRE FLO 3-at rúgott a két meccsen, ha emlékeztek!:DD)
Tehát annyira ne bízzátok el magatokat a holnappal kapcsolatban. Lehet, hogy ti juttok majd tovább, de a holnapi meccs a mienk lesz!:D
A szerda este csak az első félideje lesz a párharcnak, semmi nem fog eldölni!
Akkor, 6 éve toronymagas esélyes volt a Barca, tavaly is inkább őket tartották esélyesnek. Mégis mi nyertünk. (TORE ANDRE FLO 3-at rúgott a két meccsen, ha emlékeztek!:DD)
Tehát annyira ne bízzátok el magatokat a holnappal kapcsolatban. Lehet, hogy ti juttok majd tovább, de a holnapi meccs a mienk lesz!:D
A szerda este csak az első félideje lesz a párharcnak, semmi nem fog eldölni!
ONE AND ONLY CHELSEA!!
Jó valszeg kapunk gólt, de legalább 2vel többet fogunk lőni, tehát már ott eldől a továbbjutás.
Mindjárt meghalok! Ma meg láthatunk egy Madrid verést. Bár nem szeretem a Madridot de legalább most jobbak szurkoljunk h. a spanyol bajnokságnak legyen jövőre izgalmasabb!!!
Min' örökké BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Min' örökké BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sztem nincs ok aggodalomra a Stamfordon is rúgunk nekik egy 3ast.
most mar en sem vaok oan biztos a kinti gyozelemben, de azert a nou campba annyit rugunk nekik, mint a margit nak a bernabeun
Catalonia is not Spain.
Forca Barca
Forca Barca
Ha esetleg mégse Eidur Smári játszik, akkor Maniche. Ez nem lenne jó, mert a portugéze eddig semmit sem mutatott. Eidur azért lenne jobb megoldás, mert ő egy olyan középpályás, aki csatárból lett az. Nagyon jól védekezik, de a vérében van a góllővés is. Ha jó napot kap ki...fú, akkor kegyetlen jó! Én imádom és büszke vagyok, hogy hamarosan hordhatom a mezét!
GO GO SUPER CHELS!!!
GO GO SUPER CHELS!!!
ONE AND ONLY CHELSEA!!
-
- Barça B
ja és ne feledjük a real arsenal-t ma este !
6-1 es formát kívánok nekik:)
de sérülés nélkül...

6-1 es formát kívánok nekik:)
de sérülés nélkül...

-
- Barça B
emberek haver most mondja, h cselzi DIREKT locsolja a pályát hogy [auto_cenzúra] LEGYEN!!!!!!! mert h angolszki ívelgetik, mi meg földökűnm jobban gurítunk.... hát ddeee baeg ez milyen máááár?????????? hol a FIFA ilyenkor??? 

- Rapika
- Entrenador del Barça
Rabo írta:Nah a most inkább a bal oldalon okozhatunk nagyobb meglepetést, ha belletti is beugrik majd a 2 félidőbe és MESSI megmutatja a kékekenek, hogy félni kell tőle
Belletti jobb oldalon játszik!

Holnap itt a meccs!!
Már ahogy a nyilatkozatokat olvastam,felment a pumpám!
Egy nagy haverom (régóta cselzi drukker,már ambranovic előtt is az volt)
állandóan cukkol,hogy majd megmutatják nekünk...

Bízom Messiben,Eto'o-ban ,Roniban,Decoban és a VÉDELEM ÖSSZES TAGJÁBAN!!Meg tudjuk csinálni!

Te jó ég mi lesz itt?
Európa legjobb támadó csapat védekezőbbé alakítja a felállását, a legjobb védekező meg támadóbbá az övét...
Sztm Murinjó el akarja dönteni a csatát otthon, remélem sikerül is, csak nekünk
!!!
Európa legjobb támadó csapat védekezőbbé alakítja a felállását, a legjobb védekező meg támadóbbá az övét...
Sztm Murinjó el akarja dönteni a csatát otthon, remélem sikerül is, csak nekünk

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
ugyis nyerünk mert tudjátok ronaldinho csele az a meghuzos biciglis csel azt megcsinálja a 16 oson belül................szoval értitek ...ez már 1 gol...és a többi ugy mint a margit ellen.....HAJRÁ RONALDINHO!!!!! 

Hogy Teneked mennyire igazad van!!!Silvanus írta:Megmondom egyébként mit gondolok: ha holnap este az a bizonyos három ember: Eto'o, Messi és Ronaldinho úgy lép pályára, hogy formájuk csúcsán vannak, és maximálisan nyugodtak, elszántak... akkor beszélhetünk mi itt akármilyen védelemről, meg középpályáról, meg sok-sok apró hülye összetevőről... NINCS ESÉLYE A CHELSEA-nek!!!
Ez a Messi gyerek olyan hülyét fog csinálni a londoniak védelméből, hogy azt öröm lesz nézni, addig míg el nem törik a lábát...
Allah növessze szakálladat...
A próféta beszéljen belőled!!!
ÁMEN
Forca Barca
Azért vicces, h tavaly óta Murinjó is belátta, h a mi felállásunk a jobb, és átváltott ő is "arra"...
Nem tudom, h örüljek-e Eidurnak, védekezésben kevesebbet fog tenni, az tuti, de sztm a Chelsea egyik legokosabb játékosa, régebben(még az orosz idők előtt) miatta kedveltem főleg a kékeket... Sztm szenzációs játékos, de nekem nem vall Murinjóra, h támadóbb felfogásuvá alakítja a kpályát, és csak egy igazi vkp-t rak be... Sztm ez csali...
Nem tudom, h örüljek-e Eidurnak, védekezésben kevesebbet fog tenni, az tuti, de sztm a Chelsea egyik legokosabb játékosa, régebben(még az orosz idők előtt) miatta kedveltem főleg a kékeket... Sztm szenzációs játékos, de nekem nem vall Murinjóra, h támadóbb felfogásuvá alakítja a kpályát, és csak egy igazi vkp-t rak be... Sztm ez csali...
-
- Director del Fútbol
Megmondom egyébként mit gondolok: ha holnap este az a bizonyos három ember: Eto'o, Messi és Ronaldinho úgy lép pályára, hogy formájuk csúcsán vannak, és maximálisan nyugodtak, elszántak... akkor beszélhetünk mi itt akármilyen védelemről, meg középpályáról, meg sok-sok apró hülye összetevőről... NINCS ESÉLYE A CHELSEA-nek!!!
Ez a Messi gyerek olyan hülyét fog csinálni a londoniak védelméből, hogy azt öröm lesz nézni, addig míg el nem törik a lábát...

"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
na igen. mondjuk a védelmük a két szélen elég jó (Del Horno, Gallas) és mindkettő tud támadni is. Terryt ismerjük.
Gúdjonsszen (
) rendkívül hasznos játékos és a támadósoruk sem lett gyengébb, sőt. ami nekem kérdés, hogy Eidur tudja-e produkálni a szükséges
védőmunkát, amit előtte Essien. emelett szintén komoly feladat a pontrúgások, beívelések levédekezése.
elég jól fejelnek a szovjetek.
Gúdjonsszen (

védőmunkát, amit előtte Essien. emelett szintén komoly feladat a pontrúgások, beívelések levédekezése.
elég jól fejelnek a szovjetek.