corol írta:A baj az, hogy a jobb combizom most már rendszeresen sérül. Abszolut bizonytalan lett Messi a sérülést illetően és nem is kell, hogy "faragják" - mint most is, egy normál játék szituációt követően sérült. Nem túl jó jel ez, 26 évesen ez nagyon nem normális.
Nekem itt vmi nagyon bűzlik. Tavaly a szezon végén mikor az a hosszabb sérülése volt, azt megértettem, hogy a hosszú szezon miatt túlterhelt volt. Ok, de akkor mik ezek a folyamatos sérülések? Ráadásul mind rövid távú. A túlterheltség nem lehet magyarázat, mert pont a sérülései miatt, meg Tata pihentetései miatt jóval kevesebbet játszott idén, mint az utóbbi szezonokban. Ráadásul még azt se lehetne mondani, hogy nagyon terhelné magát, mert toronymagasan ő futja a legkevesebbet a csapatban. Persze lehet, hogy hülyeséget mondok, de simán kinézem belőle, hogy nincs bemelegedve a meccsen rendesen, ezért egyszerűen meghúzódik. Azok a sérülések, amiket összeszedett, mind rövid időtartamú volt, ráadásul mind az első félidőben estek meg.
Azt meg sztem kizárhatjuk, hogy kamu a sérülése. Ő az, aki mindig játszani akar és gólokat szerezni. Nem hinném, hogy ezért elsuvasztana 2 válogatott meccset. Ráadásul, akkor inkább logikusabb lenne, ha a Valladolid ellen a meccs végén "sérült volna meg".