Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Miksi Józsefné írta:Kokszos kis gnóm--- hát elég érdekes jelző a Messit kedvelők lapján, de hát az irás minősiti az embert.
Most márciustól szeptemberig volt egy sérüléses időszaka az fél év, lehet hogy megint nem lesz évekig. Más sportolónak is van peches éve, ilyen volt Nadalnak is a térdével már azt hitték,hogy visszakell vonulnia, meggyógyitották és most dijra dijt halmozz. Messinél senki nem akar jobban egészséges lenni,hiszen célja és terve van amit már milliószor elmondott és leirták. Én drukkolok neki és még sokáig azoknak akik szeretik a fociját,hogy visszatérjene egészségesen és büvöljön el minket váratlan huzásaival és focijával.
Aki meg nem kevdveli nagyon megkérem tartozkodjon a sértő kifejezésektől vagy esetleg saját kedvence oldalára irogasson.Ez nem az az oldal ...

Most komolyan nem érzed ebben a szarkazmust?Kokszos kis gnóm--- hát elég érdekes jelző a Messit kedvelők lapján, de hát az irás minősiti az embert.

Azért én nem hasonlítanám ezekhez Messi esetét. Ronaldo térde szerintem akkor is ennyire gyenge lett volna, ha 23 évesen kezd el focizni, sajnos nála nem ezen múlt a sok sérülés úgy gondolom. Kaká meg már a Milan-ban is sokszor volt sérült, mielőtt elment a Real-hoz, ott meg csak tovább épült lefelé.Subinho írta:sajnos azok a játékosok, akik túl korán/fiatalon lettek meghatározók és alkottak maradandót, nem biztos, hogy 35 éves korukig tolni fogják... lásd: Van Basten, Ronaldo, vagy épp most Kaká, aki többet sérült, mint pályán van...

Subinho írta:sajnos azok a játékosok, akik túl korán/fiatalon lettek meghatározók és alkottak maradandót, nem biztos, hogy 35 éves korukig tolni fogják... lásd: Van Basten, Ronaldo, vagy épp most Kaká, aki többet sérült, mint pályán van...

Nekem itt vmi nagyon bűzlik. Tavaly a szezon végén mikor az a hosszabb sérülése volt, azt megértettem, hogy a hosszú szezon miatt túlterhelt volt. Ok, de akkor mik ezek a folyamatos sérülések? Ráadásul mind rövid távú. A túlterheltség nem lehet magyarázat, mert pont a sérülései miatt, meg Tata pihentetései miatt jóval kevesebbet játszott idén, mint az utóbbi szezonokban. Ráadásul még azt se lehetne mondani, hogy nagyon terhelné magát, mert toronymagasan ő futja a legkevesebbet a csapatban. Persze lehet, hogy hülyeséget mondok, de simán kinézem belőle, hogy nincs bemelegedve a meccsen rendesen, ezért egyszerűen meghúzódik. Azok a sérülések, amiket összeszedett, mind rövid időtartamú volt, ráadásul mind az első félidőben estek meg.corol írta:A baj az, hogy a jobb combizom most már rendszeresen sérül. Abszolut bizonytalan lett Messi a sérülést illetően és nem is kell, hogy "faragják" - mint most is, egy normál játék szituációt követően sérült. Nem túl jó jel ez, 26 évesen ez nagyon nem normális.

Ezzel csak az a gond, hogy Messi ott akar lenni a válogatottban is és a Celtic ellen is. De nem kizárt egy sérülés sem a Celtic ellen...Richárd88 írta:Az is lehet hogy nincs semmi sérülés csak így akarják elkerülni hogy behívják a válogatottba. Mert az argentin kapitány azt mondta hogy nem ad neki szünetet, a csapat érdeke hogy messi is ott legyen velük minden meccsen.
Tehát most lehozták, "elővigyázatosságból", kedden játszik lehozzák a második félidőben mert "rásérült" és így nem kell utaznia a válogatottal.
![]()
jó ez nyilván nem igaz, de ki tudja...
nem nézegette, meg nem vakarta a lábát mint a psg ellen.

Ney a Santosban is szélsőt játszott,nem?neobarca írta:1 "előnye" van Messi sérülésében. Remélem Tata berakja Neymart az eredeti helyére, középcsatárnak és lő pár szép gólt. Ettől magabiztosabb lesz. Meglátjuk...