Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért az komoly, h egy ilyen kerettel (10 ember ide vagy oda) beállnak olyan szinten védekezni, h a Lavezzi-Ibra-Cavani csodatrió mindegyik tagját lehozza Blanc... ezt csak Mou csapatainál néztük el, de még ott is épphogy...visca el barca írta:én a 80. percben kinyomtam a francba. van elég bajom, nem fogok még ezeken is idegeskedni. ekkora sansz nem lesz még1 h elkapjuk őket. amugy az x reálisabb lett volna, de ez van.
Igen ott lépett pályára, viszont a szabály úgy tudom egyértelműen fogalmaz. aki felnőtt válogatott volt, az nem lehet más nemzet válogatottja.Capon írta:Nem tudom mennyi igazságalapja van, de azt olvastam, hogy csak barátságos meccsen lépet pályára a Brazilokkal és nem tétmeccsen és ez lehet más "elbírálás alá esik" így válthat válogatottat.
Costának nincs szüksége kapura, a falon is átmegy az állatja...Alcantara írta:...
Ezek szerint vannak kiskapuk, csak nem mindegy ki akar átmenni rajta és ki nyitja ki előtte!
Hát Fred most már megnyugodhatrecrea írta:Tegnap tudatosult bennem, h Diego Costa brazil...szerintem iszonyat formában focizik, kiválóan indul be üres területre és jól megtartja a labdát. Cselek ülnek, gólok jönnek. Érdemes lenne megdorgálni, és beépíteni a válogatottba, mert Fredet kevésnek érzem.
A viselkedése nem, de a focija nagyon tetszik, az meg különösen, ahogy viszonyul a védelelemhez, tartanak tőle, mint mókus az erdőtűztől, most már a játéka miatt is...ritka tulajdonság ebben a csatár ínséges korban.
Örüljenek csak a suttyók, úgyis előrébb végzünk majd.visca el barca írta:öcsém h kinyaltunkfél szemmel streamen néztem a meccset, az x reálisabb lett volna, de hát a focit golra játsszák...
Úgy hogy minden alapemberük elment. Csak meg kell nézni a játékoskeretüket. Alig van nagyobb név, pontosabban én Gourcuff-öt és Gonalons-t, és Gomis-t emelném ki. A többi? Ismeretlenek.Xavi001 írta:Lyon , hogyan lett ilyen középcsapat a Ligue 1-ben ? :/
elég csak megnézni a kezdőjüket, én is alig ismerek belőle játékost, nem még aki nem követi a francia ligát... csak idén eladták fűnek-fának a 2 legjobb csatárukat meg a legjobb védőjüket... tavaly meg ugye lloris is elment, és mindegyiket töltelék játékosokkal pótolták..Xavi001 írta:Lyon , hogyan lett ilyen középcsapat a Ligue 1-ben ? :/