Cesc

Jó ezen ellehet vitatkozni, meg vérmérséklettől függ. Hátulról látszódott valóban érdekes volt ez a lépés, s hozzá is ért Neymarhoz, de mint védő azt mondom ilyen "stiklik" nálam beleférnek. Egy csatár érezze mindig a "törődést" a pályán, test-test ellni harc volt, elesett Neymar, odaléptek még neki pluszban, de nem volt olyan vészes nálam, hogy ez piros legyen. S igen látszódott hátulról, tényen nem változtat kiállították Brownt.Sanama írta:végülis csak akkor kell díjazni ha 3hónapra lesérül a SZÁNDÉKOS hátbarúgás után? Teljesen jogos. Neymar rájátszott, de ez piros.Bob_Marley írta:Nálam ez nem piros, de köszönjük.
Hááát, hátulról megnézve, érdekes volt az a lépés, ezt "díjazta" a spori, mindenesetre picit erősnek éreztem.
Szerinted milyen változtatás vezetne eredményre?Gokuci írta:Ha egy csapat 60 percig nem képes egy épkézláb helyzetet felmutatni, akkor miért nem lehet változtatni rajta?
Még jóformán helyzetünk sem volt, ez a szégyen...
Ezért megy a sírás-rívás, nem azért mert nem vezetünk 3-mal...
végülis csak akkor kell díjazni ha 3hónapra lesérül a SZÁNDÉKOS hátbarúgás után? Teljesen jogos. Neymar rájátszott, de ez piros.Bob_Marley írta:Nálam ez nem piros, de köszönjük.
Hááát, hátulról megnézve, érdekes volt az a lépés, ezt "díjazta" a spori, mindenesetre picit erősnek éreztem.
a legutóbbi lassítás jól mutatta, hogy piros lap. szándékosan derékon rúgta Neymart, aki nyílván rájátszott, de ettől függetlenül teljesen jogos. helyes döntés.Bob_Marley írta:Nálam ez nem piros, de köszönjük.
Szokásos higgadt megfogalmazás. Abszolút így látom én is, egyáltalán nincs gond a játékunkkal, picit pontosabb labdák kellenek az utolsó harmadban.herlius írta:Egyelőre nincs gond a játékkal. A gólhiányt leszámítva totálisan kontroll alatt tartjuk a meccset és érezhető néhány szituban, hogy kis szerencsével vagy nagyobb pontossággal akár komoly helyzetbe is kerülhetünk. A második félidőben fokozni kéne a nyomást, de azért csak okosan. Az 1 pont még mindig több, mint amit tavaly ugyanitt begyűjtöttünk.
Lusta voltam leírni, de pontosan így gondolom. Tavaly a nézhetetlen kategória volt mindkét meccsünk velük.TT írta:nemtom mi nektek az unalmas, a bajnokik 60%án nagyobb lötyögős fos megy, mint itt. itt kérem szépen mozog a labda, sőt néha viszonylag gyorsan is. nem tudom mit vártatok egy full bekkelős csapat ellen, pláne tőlük, gálázást? elárulom messi se csinálta bánatot se...max alba megint ott kavarogna a 100. perc körül a kapunál és elájulnátok a csapattól.
neymar meg király, érzi a mozgásokat, csak jobban találná meg a bemozgásokkor a labda, aztán annyit a meccsnek. bartra is csini hátul, szépen szerelte már 2x a bozontost
Mitől lenne ez magyar? Teljesen emberi reakció, és még csak ez is típus függő.btamas83 írta:Ez annyira magyar mentalitás...nem vezetünk félidőben 5-0ra és jön a sár dobálás.