Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem sem fogtok kizúgni, de hát a remény hal meg utoljára.Game90 írta:Vérciki lenne, ha innen kiesnénk.
Game90 írta:Spurs? Ja, elfelejtettem, hogy ti csak holnap játszotok...
Vérciki lenne, ha innen kiesnénk.Gareth Tello írta: KATT
Alig összetett a helyzet.![]()
Ma egyébként fogalmam sincs, melyik BL-meccset nézzem majd, valahogy egyik sem hoz lázba különösebben...
KATTGame90 írta:Azért az vicces, hogy ha úgy alakulnak a dolgok, akkor 12 ponttal is kieshet az Arsenal...
Az a vicces, hogy az Emirates-ben viszonylag jó játékkal kikaptunk, itt meg a meccs 3/4-ében közünk nem volt a meccshez és nyertünk.ozsimiki írta:Ejha...vicces volt ez az ágyús siker...innentől Dortmundnak mindkettőt nyerni kell,és akkor tovább is jut! Bár nem ártana ha a Napolit vhogy nagyobb gkval vernék, mert előfordulhat 3as holtverseny a csoport élén,és bizony egy nem fog továbbjutni...
Ha már Ibra.ozsimiki írta: Ibra elkenné a szájukat.
1. még a naptári évből a negyede hátra van.REMY írta:Igazából ezt nem értik meg sokan.connor írta: az aranylabda pedig annak a játékosnak jár, aki az adott naptári évben a legjobb volt
még jó hogy a foci csapatjáték.Adjuk Messinek, mert ő jobb, mint Huszti? Ugyanakkor alulmaradt vele szemben a BL-ben, és mondjuk nem nyert 1 címnél többet.
Három éve akkor nem tudom mit nézel, már ne haragudj. Az egyéni teljesítmény a nyerő már pár éve.Én azt hiszem, hogy a csapattal elért címeknek kellene többet nyomni a latba
Uhh... Amúgy hallod, te tudod mi az az Aranylabda? Kik, és miért kapják?S.Agüero írta:Nem akkora játékok ő, hogy aranylabdás legyen. Aztán majd meglátjuk.
Igazából ezt nem értik meg sokan.connor írta: az aranylabda pedig annak a játékosnak jár, aki az adott naptári évben a legjobb volt
Ehhez az aranylabda szavazáshoz először is azt kellene eldönteni, hogy mi számít többet: az egyéni teljesítmény vagy a csapattal nyert címek. Jobban fogalmazva: melyik a hangsúlyosabb. Én azt hiszem, hogy a csapattal elért címeknek kellene többet nyomni a latba, mert a futball egy csapatsport és lehetsz Messi vagy Ronaldo, de ha mögötted nincs egy jó csapat akkor nem nyerhetsz címeket (lsd.: argentin és portugál válogatott). Ennek tükrében én akármennyire is szeretem a Barca-t 2010-ben Sneijder-nek, idén pedig Ribery-nek adnám az aranylabdát. Mégpedig azért, mert a vezérei voltak egy TRIPLÁZÓ csapatnak (Sneijder pedig a VB döntőig menetelő holland válogatottnak is). Ha "csak" a BL cím és teljesítmény lenne Ribery kezében, azt mondanám, hogy mérlegelni kellene, Messi spanyol bajnoki címe és egyéni teljesítményének a súlyát és akkor inkább Messi lenne a favorit nálam is.ZolTano írta: ez szép és jó. de! az aranybogyó mindig a legjobbnak jár. nos ez Messi. a mai napig úgy látom, hogy nála jobb nincs. eszméletlen asrác. persze megérdemli Ribery meg anno xavi meg Iniesta is...de! nincs kétség a legjobb Messi. ha megnézed Messit a meccsein meg Ribery-t, akkor többször esik le az ember álla Messit látva mint... bárki mást látván.. erről ennyit. amugy sztem sem kaja meg ötödször. ez van!
ez szép és jó. de! az aranybogyó mindig a legjobbnak jár. nos ez Messi. a mai napig úgy látom, hogy nála jobb nincs. eszméletlen asrác. persze megérdemli Ribery meg anno xavi meg Iniesta is...de! nincs kétség a legjobb Messi. ha megnézed Messit a meccsein meg Ribery-t, akkor többször esik le az ember álla Messit látva mint... bárki mást látván.. erről ennyit. amugy sztem sem kaja meg ötödször. ez van!Deus írta:Reszemrol is megy a szavazat Ribery -re.
Szerintem nagyon megerdemli most. Masreszt, nagyon sokat rontana az egesz aranybogyon, ha megint Messi nyeri. Negyszer nyert egymasutan, eleg lesz. Nem azt mondom, hogy Messi nem erdemli meg, hanem azt, hogy mar sok. Foleg a nem barcasoknak.