Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ó, nekem már volt olyan, nem is egyszer.Gergolino írta:Veled ellentétben most fordult velem elő először, hogy egy teljes fordulóban egyáltalán nem kapok pontot, bízok a jobb mai folytatásban
Ráadásul mindjárt beelőzöl
Veled ellentétben most fordult velem elő először, hogy egy teljes fordulóban egyáltalán nem kapok pontot, bízok a jobb mai folytatásbanGareth Tello írta:78,5 pont ebben a fordulóban, 5. hely, legjobb eredmények menüpont: első hely.![]()
19:00 Real Betis - Elche 1:2 1:2 20.00visca el barca írta:gyanús vagy Te nekem, gyerek, sztem lefizettél minden admint-hogy megint hozzádcsapjanak vagy 30 pontotkicsit gyanus h minden meccsért kapsz 15-20 pontokat
Hát nemvisca el barca írta:bakker éppeszű ember nem tippel ilyeneketnekem tegnap jött 1.17, kemény
bakker éppeszű ember nem tippel ilyeneketGareth Tello írta:Tegnapi csoda:
18:00 Valencia - Real Sociedad 1:2 1:2 19.00
20:00 Osasuna - FC Barcelona 1:1 0:0 12.00
22:00 Espanyol - Atletico Madrid 1:0 1:0 21.00
Ö s s z e s e n 52.00
![]()
Fel is léptem vagy 50-60 helyet a ranglistán, 17. vagyok.
Oké, akkor majd jelezd, ha megvagy, aztán beírkálom újra az eredményeketSlither írta: Sztem ez megoldana a problemat, de lehet hogy elotte meg resetelnem kell a randlista tbalat az adatbazisban.
Sztem ez megoldana a problemat, de lehet hogy elotte meg resetelnem kell a randlista tbalat az adatbazisban.miihii írta:Azt úgy tudom, h a Tipp események szerkesztésénél kiveszem a pipát a Lejátszott sorból és akkor újra tudom írni az eredményt anélkül, h törlődnének a tippek?Slither írta:Ha tényleg vmi gikszer volt az adatbázisban a ranglista táblával, akkor annyit tudunk tenni, hogy töröljük a bevitt eredményeket, és újra felvisszük őket, így újra legenerálja a pontokat a rendszer.
Mert ha ez megoldja, akkor majd talán holnap végignyálazom újra az eddigieket.
Kösz az ötletet.visca el barca írta:nagyon érzem ezeket a barca 4-1-eketkár h alig kapok érte pontokat
amugy ahogy elnézem a mai, tegnapi eredményeket, megint borult minden...
![]()
Nekem csak hét ponttal van kevesebb feltüntetve.visca el barca írta:most vettem észre h az összesített táblán nekem meg kb 50-nel kevesebb pontom van feltüntetve mint amennyit valójában elértem
Azt úgy tudom, h a Tipp események szerkesztésénél kiveszem a pipát a Lejátszott sorból és akkor újra tudom írni az eredményt anélkül, h törlődnének a tippek?Slither írta:Ha tényleg vmi gikszer volt az adatbázisban a ranglista táblával, akkor annyit tudunk tenni, hogy töröljük a bevitt eredményeket, és újra felvisszük őket, így újra legenerálja a pontokat a rendszer.
Igen, tavaly ha jól emlékszem ilyen 30 oldal körül volt, szóval kb. 600-700 felhasználó lehet, aki tippel.Slither írta:Hát találtam egy olyan furcsaságot, hogy a ranglistában csak 256 user van. Sztem ennél biztos hogy több tippjátékos van, szóval vmi miatt törlödtek a bejegyzések az adatbázisból... vki aki szokta nézni a ranglistát, megerősíthetné, hogy eddig több mint 13 oldal volt.
Ehhez annyit tudok még mondani, h amikor beírom az eredményt és küldöm, akkor ugye kiírja, h erre a meccsre XY számú tipp érkezett. Nos, ez a szám nem nagyon szokott több lenni 130-160-nál emlékeim szerint. Kicsit furcsálltam, mert korábban bőven magasabb szokott lenni, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mondom most csak ennyien tolják és kész.Slither írta:Hát találtam egy olyan furcsaságot, hogy a ranglistában csak 256 user van. Sztem ennél biztos hogy több tippjátékos van, szóval vmi miatt törlödtek a bejegyzések az adatbázisból... vki aki szokta nézni a ranglistát, megerősíthetné, hogy eddig több mint 13 oldal volt.