Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Perez papa keze mindenhova elér...1 este 2 bírót fizetett le.Deus írta:Mi van ezzel a sporival? Jogos tizit nem adott meg.
Előbb pont azt csinálta..a nigga csávó bexopatta Adriánót meg pikét és Bartra tisztázott.Tobias88 írta:Eljutottunk oda hogy Bartra is gyorsabb és jobban védekezik mint Pique... Viszont arra szerintem nem képes, hogy Pique hibáit kijavítsa mint Masche szokta, hogy 1.5 ember munkáját végzi
Tobias88 írta:Eljutottunk oda hogy Bartra is gyorsabb és jobban védekezik mint Pique... Viszont arra szerintem nem képes, hogy Pique hibáit kijavítsa mint Masche szokta, hogy 1.5 ember munkáját végzi
ez nagyon ott van, és nagy igazságbojankrkic27 írta:ez a Tello olyan egyszerű, mint a faék.... :@
Ezt el is fogadom, s egyáltalán nem mondom, hogy szép volt, de nem volt olyan vészes, hogy pirosat érjen, legalábbis nálam. Lehet írni, hogy szándékra adták a pirosat ezt is elfogadom, de ilyen csínytevések beleférnek szerintem, elesett, picit odaléptek neki, azzal a szándékkal, hogy öreg jobban is jársz ha lent maradsz. A küzdelem hevében egy védői reakció volt, pechjére látványos volt, s pont látta a spori is meg Neymar is fetrengett egy órátSanama írta:
Földön fekvő emberhez még bokszban sem nyúlnak, se kézzel se lábbal, se sehogy.
Ameddig talpon van és faragják, faragják, de mikor már földön van és még egyet adnak neki direkt, az a legalja.