így valószínüleg tényleg bentmaradunk.
azért lassan kijön (pláne, ha a Game által belinkelt cikket is elolvassa az ember

VENI, RUDI, VICI.

szerk. bocsánat, természetesen nyolcból, nyolc a frankó.
Sanama írta:Ja, azt hittem már valami ilyen konfliktus elsimitási dolog volt, vagy valami hasonló.Boixos írta:fényképezés volt.
...a gyászszünet alatt az ultrák az olasz himnuszt énekelték (és nem csak itt, állítólag a Lazio és a Verona ultrái is hasonlóképp tettek – az Inter-Román sem volt néma csönd, de szervezetten nem történt semmi), ami tekintve, hogy egy afrikai menekülteket szállító hajó lampedusai tragédiája miatt rendelték el az egy perces néma tiszteletadást, akár üzenetként is felfogható....NST blog
Ja, azt hittem már valami ilyen konfliktus elsimitási dolog volt, vagy valami hasonló.Boixos írta:fényképezés volt.
Game90 írta:Boixos!
Gervinho hogy nyomja nálatok?Mert a Senal-ban volt 1-2 felvillanása, de igazából szegény nagyon buta ehhez a játékhoz, az rendben volt, hogy 10-ből 9x megverte a védőjét, de utána 10-ből 9x rossz megoldást választott.
Isten ments,h megbántsalak, hisz a Romával semmi bajom sincs,nem is volt, de kicsit hajaz ez a feltámadás,idénykezdet az Arsenaléra...kíváncsi vagyok melyiknek fogy el a lendület előbb. Már ha elfogy. Utóbbinál remélem is, míg olaszban felőlem befuthat bárki,csak ne a Milan...és ha már a kereteket nézzük, örülnék egy Juve-Roma-Napoli sokáig tartó versenyfutásnak.Boixos írta:Italia legjobb csapata oktat Milánóban.;)
Elképesztő, ezt azért nem vártam volna.Boixos írta:Italia legjobb csapata oktat Milánóban.;)
Bob_Marley írta:Azt hittem Boixos fog itt ódákat zengeni.D...
Azt hittem Boixos fog itt ódákat zengeni.lui1698 írta:Roma 5-0-ra elverte a Bologna-t, így 6 forduló után 100%-osan vezetik a bajnokságot, 1 kapott góllal. Rudi Garcia nem semmi munkát végez ott, meg kell hagyni.
bejött a sima papírforma, így egy laza két éves pauza után...kanty írta:Amit az AS Roma megérdemelten megnyert.Boixos írta:Aztán nem elfelejteni, h holnap Derby di Roma!!!!!!Az első félidő ritka rossz volt, de aztán a másodikban már pörögtek az események. Totti meg így 90 évesen is hihetetlen. Gyorsasága már teljesen megkopott, de még mindig kijön, hogy milyen esze van a játékhoz.
Amit az AS Roma megérdemelten megnyert.Boixos írta:Aztán nem elfelejteni, h holnap Derby di Roma!!!!!!
Szerintem óriási visszaesés lesz a Milannak, hogy Boateng helyére visszahozták Kakát. Boateng a csapat húzóembere volt, a nagy meccseken is általában villantott. Kaká meg ahogy írod, 4 éve padozik. Én nem várok tőle igazán semmit. A 6 milliós fizetése meg egy vicc. David Villa top formában gólkirályként, EB-gólkirályként, Eb-győztesként, pár hétre rá vb-győztesként és gólkirályként keresett ennyit. Kaká meg 4 éve nem mutat semmit. Nálam ez rossz biznisz.Varatrix írta:Kaká visszatér a milánhoz. Végre, borzalmas volt nézni hogy 4 évig padon ül a világ egyik legjobb játékosa. Nagyon remélem, hogy lehet még pár igazán jó éve.
Közben tudom meg hogy Boaten lelépett, hát csapatként nem tudom előrébb lesznek e így.