Ami feltűnő volt egész meccsen,hogy csak lötyögtünk kb...Ahogy anno a Hofi mondta,lökje meg meg rúgja fel, vagy legalább menjen közel hozzá...Szal ez hogy mozizunk egész meccsen...És persze lehet mondani hogy minden poszton jobbak a hollandok,és szimplán csak kijött a különbség...De ilyen nincs...Egy meccsen millió dolog van amivel lehet csökkenteni akár át is hidalni a különségeket...Gondolok itt a futásra,agresszív emberfogásra,taktikai faltokra,és hát a lelkesedésre...Hányszor nehezíti meg kis csapat is a nagyok dolgát...Pl egy kupa sorozatban,a premier leagueben,vagy spanyolhonban...De legjobb példa Alcorcon...Créket elverték 4-0ra,majd meg tudták őrizni az elnyőt és kiejtették őket...Pedig ott nagyobb szakadék volt képességekben a 2 klub között,mint a holland-magyar válogatott között van...Vagy magyar példa anno pl a ZTE is megverte a MU-t...
De mégha nem is győzelem vagy x,szal ilyen nincs hogy két profi válogatott között(a magyar csak papíron az),ekkora különség legyen...Nem lehet...Nincs is azért ekkora...Okés 4-5 nulla,azt mondom hát ez van sz.arok vagyunk...De ez szégyen...És még hízelgő azt kell hogy mondjam,simán lehetett volna több is...
A hozzáállásunk borzalmas volt,nem harcoltunk,nem küzdöttünk,nem futottunk,nem támadtuk a labdás embert,és mellette a védőink a 16os vonalára tisztátak,gólpasszokat adtak...Botrány...Eleve amikor Egervári azt mondta hogy csoda kell a hollandok ellen,no abban a pillanatban ki kellett volna dobni,mert egy edző ilyen nem mondhat...Ez nem hozzáállás...A játékosokra szintén érvényes,igy nem lehet hozzáállni,ez botrány...
És vereséget szenvedtünk taktikailag,taktika...,már a románok ellen látszódott hogy gyakorlatilag nincs nálnuk ilyen, taktikailag nullák vagyunk,és ez edző kérdés is...Megint más hogy ilyen játékos mentalitással Pep is zakózott volna...Node ő nem hívna be olyan játékosokat akik labdát csak edzésen látnak mert padoznak,vagy eleve,szal a labdát nem tudják levenni néhányan,de alapot sem,csak annyit: futni...És kérdem én ha már védekezés akkor miért nem zárnak vissza rendesen a középpályások,a területvédekzésről meg am blokk egyik játékos sem hallott...
Hallottam olyan véleményt hogy taktikaliag kaptunk ki,olyat is hogy a játékosok mentalitása miatt,vki azok minőségének tudja be a bajokat...Sztem egybe mindennel baj van...Ezzel is azzal is, mindennel...Ezért lett 8...Ha csak egy egy ponton hibás a "képlet" nem lett volna ekkora katasztrófa...
Megoldás: Egervári nyílván azonnal lelépett,de gondolom az audit viszi azért...Én nem fogadtam volna el a lemondását,ott hagytam volna ülje végig padon az andorra elleni meccset,egye meg amit főzött...Biztos több néző lett volna,egy pár ezren ki mentek volna szidni a...tudjuk...Azt hagy főljön a levében...Visszatérve megoldás...Új edző,hát nem tudom,hogy jobban járnánk e egy külföldivel,ugyanis a világon semmit nem tudnak a magyar játékosokról a külföldi edzők,mert már lassan 30éve nincs focink...kb fél év lenne mire képbe kerülne bárki is...Lehet jobb lenne vki itthonról...Várhidivel nem volt gondd sztem,dehát persze kizárt...Paulo Sousa még esetleg ő már ismeri a közeget,de tuti nem vállalná pont ezért is...

Pintér Attila,talán...Dehát nem tudom...Ha a magyar "foci"ra gondolok,és kell az idéző jel,akkor vhogy a hozzá ne értés jut eszembe...Nem tudom van e edző aki fabakát is érne...Bár sokkal rosszabb nem lehet...Max a Csank Jani...No az még lenne vmi újra...Dehát a kis Bozsik megmondta: "Csank János európai szintű edző"...
Játékosok,meg hogy ki hova...Hát a mostani gárda jelentős része mehet,pláne a védelem...Akik elől vannak azokat nehéz szidni mert labdát igazából nem kapnak úgy meg nehéz...Középpályán is sokakat kirúgnék...Nem mondom hogy aki most volt súllyesztő,mert azért ha a csapat rossz akkor aki jobb, az se képes semmire nyílván...Dehát újjak kellenek...Az Nb1ből hát nem tudom,külföldről padról meg szintén...Igazából hozzanak fiatal tehetségeket,azt a csapat egységre,taktikára kell helyezzük a hangsúlyt,nyílván nem lehet sehonnan előszedni egy Xavit,vagy Van Persiet...Legyünk egységesek hajtsunk,legyen egy jól begyakorolt taktikánk,egy-két mostani válogatott egészüljön ki egykét fiatallal azt majd lesz vmi...Jelenleg többet tenni nem lehet...Azt várni hátha jön egy jobb generáció...Mást úgysem tehetünk...Ebből itt nem lesz rendes foci még évekig az tuti,egyszerűen nincs honnan rendes labdarúgókat keríteni...Később fene tudja,jövőbe meg nem látunk...