Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt mondtad, hogy azokat írjam, akik küzdenekvisca el barca írta:
böde? a ződek szárja? az uj csillag? a tank?
Koman sem, a helyére pedig bőven elférnetőzsér sehol nem játszik
Amíg az MB1 6. csapatának középső védelme, a válogatott védelme is..és még csak azt se mondhatom, hogy kevés gólt kapnak.a haladás ászai a büdös életben nem lesznek többet válogatottak
Jobb ötletem van: el kéne küldeni a szeretett focistáinknak.miihii írta:Srácok, értem én, h felettébb dühítő a tegnapi meccs (meg az elmúlt pár év/tized), de ha nem tudunk kultúráltan nyilatkozni, akkor kicsit később próbáljuk meg a dolgot, mert 5-ből 3 post törlésre fog kerülni ilyen ütemben. Kezd zsibbadni az ujjam a törlés gombon... Köszi.
böde? a ződek szárja? az uj csillag? a tank? tegnap a ugy pattogott lefele a 20 éves sihederről h rossz volt nézni. tipikus példája h itthon az egekbe emelik, amugy meg láthatod nemzetközi mezőnyben mennyit ér. tőzsér sehol nem játszik, vass aki uszintén adja egyre lentebb, elek az mb1-ből nem tud kiemelkedni, kádár, aki a nyúkasztl reservbe nem fért be, gera aki már bottal jár de még erőlködik stb stbFtcSikiHun írta:Kapusposzton mindig is megvoltunk.
Védelembe Vanczák maradhat, Korcsmár, Juhász, Otigba, Kelemen, Kádár, Szolnoki, Laczkó(?).
Középpályán Varga Józsi, Gyömbér, Huszti, Vass, Tőzsér, Vadócz, Gera, Stieber, Lovrencsics, Kokó.
Elől Böde, Nikolics, Szalai, Futács(?), Radó
és azok kik lesznek? írhatnál egy kezdő 11-etSanama írta:Olyat aki fut, és ha már rajta van a nemzeti mez, nem szarik az egészbe, és úgy játszik, mint aki ott sem akar lenni, csak hát menni kell.
és kit teszel be helyettük? szakályt meg kleinheisert? tök mind1 ki az edző, meg hogy taktikailag mit tud, amig nincs legalább 5-6 külföldi szinten is helytálló labdarugo addig semmi értelme az egésznek.Barcaman14 írta:Hajnal, Koman és társai...
messideco írta:Magyar... válogatott...focista ilyen profilképet tesz ki:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7532_n.jpg
Nincs több kérdésem...
Természetesen itt egy minden rossz indulattól távol eső dologgal szerettek volna poénkodni.Boixos írta:sztem ő lenne a legboldogabb, ha ilyenben lett volna része ma reggel, de sajnos a felesége ezt már nem teheti meg, mert a közelmúltban eltávozott.fcjoc írta:Egervárit reggel ébreszti a felesége !
- Keljel, már 9 van!
- Mi ? Még egyet kaptunk ??
sztem ő lenne a legboldogabb, ha ilyenben lett volna része ma reggel, de sajnos a felesége ezt már nem teheti meg, mert a közelmúltban eltávozott.fcjoc írta:Egervárit reggel ébreszti a felesége !
- Keljel, már 9 van!
- Mi ? Még egyet kaptunk ??
Mondjuk ez true story,éppenséggel:)Vakmacska írta:Az amcsik még filmet is csináltak belőle Kurt Russellel, mikor egy senki edző amatőr játékosokból összerakott az olimpiára egy hokicsapatot, és nyertek.
Lehet, hogy nekünk is ezt kéne csinálni.