Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2013.10.12. 15:23:37

visca el barca írta:
böde? a ződek szárja? az uj csillag? a tank?
Azt mondtad, hogy azokat írjam, akik küzdenek :mrgreen: Egyébként szerintem sem válogatott szint, de még mindig jobb, mint Németh, Priskin..
tőzsér sehol nem játszik
Koman sem, a helyére pedig bőven elférne
Gera pedig, még mindig nagyobb segítség lenne, mint dzsudzsák.
a haladás ászai a büdös életben nem lesznek többet válogatottak
Amíg az MB1 6. csapatának középső védelme, a válogatott védelme is..és még csak azt se mondhatom, hogy kevés gólt kapnak.

messideco: =; :)
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.12. 15:21:48

miihii írta:Srácok, értem én, h felettébb dühítő a tegnapi meccs (meg az elmúlt pár év/tized), de ha nem tudunk kultúráltan nyilatkozni, akkor kicsit később próbáljuk meg a dolgot, mert 5-ből 3 post törlésre fog kerülni ilyen ütemben. Kezd zsibbadni az ujjam a törlés gombon... Köszi.
Jobb ötletem van: el kéne küldeni a szeretett focistáinknak. :-D
messideco
Presidente del Barça

2013.10.12. 15:11:40

Siki csapata enyhén fradista, de megbocsátjuk neki.

Nem. :mrgreen:
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2013.10.12. 15:07:58

Srácok, értem én, h felettébb dühítő a tegnapi meccs (meg az elmúlt pár év/tized), de ha nem tudunk kultúráltan nyilatkozni, akkor kicsit később próbáljuk meg a dolgot, mert 5-ből 3 post törlésre fog kerülni ilyen ütemben. Kezd zsibbadni az ujjam a törlés gombon... Köszi.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.12. 14:37:36

FtcSikiHun írta:Kapusposzton mindig is megvoltunk.
Védelembe Vanczák maradhat, Korcsmár, Juhász, Otigba, Kelemen, Kádár, Szolnoki, Laczkó(?).
Középpályán Varga Józsi, Gyömbér, Huszti, Vass, Tőzsér, Vadócz, Gera, Stieber, Lovrencsics, Kokó.
Elől Böde, Nikolics, Szalai, Futács(?), Radó
böde? a ződek szárja? az uj csillag? a tank? tegnap a ugy pattogott lefele a 20 éves sihederről h rossz volt nézni. tipikus példája h itthon az egekbe emelik, amugy meg láthatod nemzetközi mezőnyben mennyit ér. tőzsér sehol nem játszik, vass aki uszintén adja egyre lentebb, elek az mb1-ből nem tud kiemelkedni, kádár, aki a nyúkasztl reservbe nem fért be, gera aki már bottal jár de még erőlködik stb stb

az a baj, hogy mindig az a jó aki pont nem játszik. megnyugtatlak, ha kiállna egy kezdő ezekből, ugyanugy nem lennénk sehol. mindig ez megy. aki egy kapitány alatt leszerepelt azt a következő edző kiselejtzezi (a haladás ászai a büdös életben nem lesznek többet válogatottak), majd behívja az ő általa jónak vélt embereket, akik ugyanugy nullák

van 2-3 "minőségi" labdarúgónk, a többi ugyanaz a selejt, csak más névvel vannak ellátva.

de sebaj majd jön szóza meg mateusz és mindenki elhiszi h jók lehetünk :D

a sok optimista embert meg kb ahhoz tudom hasonlitani, mint a hulye gyereket, aki 100x elengedte a csaját buliba és az 100x megcsalta, majd ennek ellenére elengedi újra meg újra és nem érti miért csalják meg mindig.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.12. 13:16:23

Sanama írta:Olyat aki fut, és ha már rajta van a nemzeti mez, nem szarik az egészbe, és úgy játszik, mint aki ott sem akar lenni, csak hát menni kell.
és azok kik lesznek? írhatnál egy kezdő 11-et :D nem tudom sikerült e észrevenned, de az elmult 5-6 évben vhogy egy ilyen játékost sem találtak... vajon miért?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.10.12. 12:47:34

Bocs, ha már volt.

Hollandia - Magyarország 8-1 :
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.12. 12:18:03

Persze. Építsünk csak stadionokat. Még véletlenül se a kajakosokat/kenusokat, vízilabdásokat, kéziseket támogassuk... Szánalom...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.12. 12:13:31

Barcaman14 írta:Hajnal, Koman és társai...
és kit teszel be helyettük? szakályt meg kleinheisert? tök mind1 ki az edző, meg hogy taktikailag mit tud, amig nincs legalább 5-6 külföldi szinten is helytálló labdarugo addig semmi értelme az egésznek.
az egyetlen esély az lenne, hogy idehozunk egy olyan edzőt aki csak és kizárólag a kőkemény bekkelésre épít, aztán vhogy le kell honi a meccseket 0-0-ra, meg 1-0-ra.. én meg arra (sem) vagyok kiváncsi :D
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.10.12. 11:54:30

PUYOL-XAVI-INIESTA
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.10.12. 11:44:38

Csodák nem fognak történni, bárki is lesz az új kapitány. Nyilvánvaló, hogy átfogóan az egész magyar foci egy hatalmas gödörben van hosszú évek óta és alapjaiban kéne változtatni.

De a tegnapi illetve a románok elleni produkció szégyenében egyformán osztozik szerintem a játékoskeret és Egervári is. Jó pár embernek a válogatott közelében sem kéne lennie képességek alapján, jó pár embernek pedig le kéne üvölteni a fejét, hogy ne csak alibizni járjon haza.

Egervári egy töketlen edző. Arról nem is beszélve, hogy 3 év alatt nem sikerült kialakítani egy koncepciót, amit követünk a pályán. Felküldte őket a gyepre, aztán majd lesz valahogy. Egy darab meccset sem láttam, amikor egyértelműen lejött volna, hogy mit akarunk játszani. Ez pedig mindent elmond a szakmai tudásáról. Ezenfelül pedig abszolút képtelen lelket önteni a játékosokba. Már a megjelenésén is ez tükröződik. 2 sorsdöntő meccsre mentünk ki úgy, mintha nyűg lenne az egész.
Hozzáteszem, ez természetesen a játékosok hibája is.

Viszont egy karakán edzővel valamelyest kompenzálni lehetne ezt. Egy olyan ember kéne, aki nem válogat be olyan embereket, akik a klubjukban alig játszanak és a válogatottba is csak kocogni jönnek. Gondolok itt az évek óta állandó nevekre elsősorban. Hajnal, Koman és társai...
Olyan ember kéne, akinek van elképzelése a futballról és ezt át is tudja adni a csapatnak, mert addig nem fogunk semmire sem jutni, amíg nem alakul ki egy konkrét terv, amit követünk és tökéletesítünk.
Olyan ember kéne, aki ki meri nyitni a száját, feltudja rázni a brigádot és drasztikus lépésektől sem riad vissza ha kell. Persze ez a magaslaton ülő emberkéknek bökné a csőrét rendesen, mert ilyen olyan országban élünk sajnos. :roll:

Mindent összevetve, felőlem mindegy, hogy külföldi vagy magyar edző lesz a következő, csak edző legyen és ne egy halvérű rongybaba. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
geridoss
Director del Fútbol

2013.10.12. 11:26:10

Itt van három videó, ajánlom mindenkinek, nézze meg, nézze végig, és gondolkodjon el rajta, mibe mennyi pénzt ölünk és milyen eredménnyel. Elképesztő.

http://www.youtube.com/watch?v=daelfAhCyvI" target="_blank

http://www.youtube.com/watch?v=DC4ylXtjPJI" target="_blank

http://www.youtube.com/watch?v=feVtgiR4JJc" target="_blank
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Boixos
Llegenda del Barça

2013.10.12. 11:16:04

messideco írta:Magyar... válogatott...focista ilyen profilképet tesz ki:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7532_n.jpg

Nincs több kérdésem...

mi a probléma? egy nyüzüge fiatalember szereti a sopronit egy libalegelő mellett. :mrgreen:
szánalmas.
PUYOL-XAVI-INIESTA
messideco
Presidente del Barça

2013.10.12. 11:13:22

Magyar... válogatott...focista ilyen profilképet tesz ki:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7532_n.jpg

Nincs több kérdésem...
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2013.10.12. 11:01:56

Boixos írta:
fcjoc írta:Egervárit reggel ébreszti a felesége !
- Keljel, már 9 van!
- Mi ? Még egyet kaptunk ??
sztem ő lenne a legboldogabb, ha ilyenben lett volna része ma reggel, de sajnos a felesége ezt már nem teheti meg, mert a közelmúltban eltávozott.
Természetesen itt egy minden rossz indulattól távol eső dologgal szerettek volna poénkodni.
messideco
Presidente del Barça

2013.10.12. 11:00:38

Ismét jön a tízmillió szövetségi kapitány ideje :mrgreen: #-o

Valami nincs rendben, ezt tudjuk.

Még mindig az a vicces, hogy 34 mérkőzésen 17 győzelemmel, nyolc döntetlennel zárt Egervári. Persze ezek nagy része barátságos nyert meccsek voltak.

Nem tudom, hogy ki lesz az új szövetségi kapitány, és hogy mennyire fog a szövetség bábja lenni, és hogy követnie kell-e bizonyos szabályokat a játékosok behívásával kapcsolatban.

Egervári mindent összevetve kevésnek bizonyult, bár voltak bíztató jelek, de csak egyszer mondtam ki azt magamban, hogy VAN CSAPAT. Ez egy éve volt, a törökök elleni győztes hazai meccsen, illetve a svédverésen, még az eb-selejtezőknél.

Idegenben mindig nulla volt a szerethető. Tele gatyával álltak ki mindenhol. Sajnos a felkészülési meccsek sem szolgáltak semmilyen célt, vigyáztak a válogatottak, hogy nehogy lesérüljenek esetleg. Anglia, Litvánia, Azerbadzsán, Litvánia, Lichtenstein, Lengyelország, Bulgária, Csehország, Írország, Izrael, Norvégia, Fehéroroszország, Kuvait, Csehország ellen vívtunk barátságos meccseket. Jól látszik, hogy európai, de főleg a közép-európai légióban levő országokkal mértük össze? erőnket. Kellett volna más futballkultúrákkal is kipróbálni magunkat, dél-amerikából, Németország, Svájc, de akár a mediterrán térségből, hogy tapasztalatot szerezzenek a játékosok.

Vanczák Vili kirobbanthatatlan.
Guzmics-Devecseri -MB1 minőség-az a durva, hogy még itt is vannak náluk jobbak.
Kádár-Elek -jobb sorsa érdemes, de külföldön leszereplő játékosok...
Hajnal -sajnos ő is kiégett.

Pár embert megtartanék a jövőre is, a fentieket nem, Gerát sem.
Nálam maradna Dzsudzsi, egy jó verés után esetleg Koman, Nikolics, Korcsmár, Némethben talán van potenciál.
Kötelesnek mindenképp hely kellene, Tőzsér, Vadócz, Huszti nonszensz, hogy nics tűzközelbe.
És a sokat emlegetett fiatalok közül is kerülne valaki, pl. Holman, Radó, Kovácspisti, Otigba.
A végy egy jó kapust megvan, a védelmet össze kell rakni, és állandósítani.

Na, én is elkezdtem a szövetségi kapitányosdit, FM-ben folytatom. :mrgreen:

Mindenki menjen szurkolni Andorra ellen, van még esély! #-o
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.10.12. 10:35:13

fcjoc írta:Egervárit reggel ébreszti a felesége !
- Keljel, már 9 van!
sztem ő lenne a legboldogabb, ha ilyenben lett volna része ma reggel, de sajnos a felesége ezt már nem teheti meg, mert a közelmúltban eltávozott.

egyébként azoknak adok igazat, akik nem annyira várnak itt egetrengető változásokat egy új embertől, mert maga az egész rendszer szr úgy, ahogy van. igen, meg lehet nézni, h az uccsó 30 évben kik irányították a magor edzőképzést, ilyen mezey gyuribácsikkal az élen, aki kb annyira van képben a mostani állapotokkal kapcsolatban, h mondjuk a hollandokról ilyet mondott: megfogható az ellenfél, mert csapatként még nem annyira jó és egységes, mint a magyar. vagy a sanyibá, aki azt mondta a románokról, még a meccsek előtt, h "a románok elleni négy pont nem bravúr". gratulálok.
de megnézhetjük, h milyen pl a kiskölkök képzése, h tényleg az alapokról induljunk. nem tudom, h más miket tapasztalt, de én azt látom a környezetemben, h olyan gyerekek játszanak, akiknél a szülők elég keményen nyomják a lét a brigádba, és nem feltétlenül szükséges, h ezek a gyerekek tehetségesek legyenek. eközben a kevésbé lóvés spílerek ott ülnek a padon, amíg 8-10 évesen tele nem lesz a tökük az egésszel, és lekoccolnak. tele van az egész szakma korrupt fazonokkal, rendkívűl sokan élnek kamu "teljesítményekből" és ez nem ma kezdődött, hanem évtizedek óta ez megy már. ja, és amikor idejön egy ilyen kispályás, ruppótlan, nyeretlen kétéves alex ferguson előadást tartani, akkor húzzák a szájukat, h miafszértkellettidejönni, kérdést meg nem tesz fel senki sem, pedig tolmács is volt... ők mindent tudnak, ugye.... ezek után lehet más kimenetele a dolgoknak, mint a tegnapi 8-1? csodálkozik valaki, h a kemény pénzekből fenntartott magyar kupacsapatok már júliusban(!!!!) kiestek mindenhonnan, amikor a komoly brigádok még nyaralnak? RÖHEJ!
mikor fognak ezek csúszni, mászni a labdákért, mint mondjuk a liter tejért játszó san marinoiak?
ilyen háttérrel, soha.
PUYOL-XAVI-INIESTA
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.12. 10:20:14

Vakmacska írta:Az amcsik még filmet is csináltak belőle Kurt Russellel, mikor egy senki edző amatőr játékosokból összerakott az olimpiára egy hokicsapatot, és nyertek.
Lehet, hogy nekünk is ezt kéne csinálni.
Mondjuk ez true story,éppenséggel:)
Amúgy én egyet értek,itt foci nem lesz jódarabig. Amíg egy megye egyes meccsen élvezhetőbb a játék,mont egy nb1es bajnokin,addig nem is kell semmit várni.
Nem azért de nem hogy fejlődtünk volna,de visszaestünk andorra,málta,lichtenstein,san marino szintre...azért ez szomorú.
8 gólt kapni,szégyen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
salas9
Entrenador del Barça

2013.10.12. 09:52:33

Nekem a mérkőzés után egy Ady vers ugrott be:

Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szívű sihederje,
Verje csak, verje, verje.

Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
Én magyarnak születtem.
Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
Üssön csak, ostorozzon.

Ha van Isten, földtől a fényes égig
Rángasson minket végig.
Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
Mert akkor végünk, végünk.
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2013.10.12. 09:26:03

Egervárit reggel ébreszti a felesége !
- Keljel, már 9 van!

Sok mindenre jó tényleg az idő múlása, de a Magyar válogatottra immunis.. [-X
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.10.12. 09:15:51

Az lett volna meglepő hogyha ezek után maradt volna Egervári.Legalább benne volt annyi tisztesség, hogy elszégyelte magát az ilyen produkció láttán és felált (még jó páran megtehetnék ezt).Addig mások pedig élik életüket a luxus verdáikkal és a több milliós prémiumokkal tovább, amit az ilyen mentalitással és akarásal szerintem minden ember furcsál. :cry: Ezek tönkreteszik a focit, jöhet Souza vagy akárki, hogyha ugyanaz lesz a történet mint eddig és eközben csak egy szereplő cserélődik a körből (aki sztem nem csak egymaga felelős a történtekért). :?
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.12. 09:13:52

Az amcsik még filmet is csináltak belőle Kurt Russellel, mikor egy senki edző amatőr játékosokból összerakott az olimpiára egy hokicsapatot, és nyertek.
Lehet, hogy nekünk is ezt kéne csinálni.
A másik: a válogatott játékosokkal közölni kéne, hogy nincs fizu a meccsekért. Csak akkor, ha kijutunk valahova. Vajon hányan vállalnák el a szereplést így?

A 14 éves unokatesóm az ÚTÉ-ban játszik. Mit tanítottak meg neki? Azt hogy feldekázza a labdát a nyakába, és ott tartva levegye a pólóját. De labdát lekezelni, passzolni, azt neeem. Azt nem kell egy focistának tudnia. És ez a legnagyobb baj: mehet ki bárki a pályára, ha az alapokkal nincs tisztában, akkor ne várjunk el semmit.

Egyébként én nagyon reménykedek abban, hogy elcsípjük a második helyet. Hogy miért?
Mert hátha kifogunk egy jobb csapatot, pl Franciaországot, és ott is kapunk egy méretes zakót.
Hátha abba egy ilyen tetű, zsírdisznó csányi is belebukik. Bár, jobban átgondolva nem biztos.
Ennek a sok ingyenélőnek van elég vastag bőr a képén, hogy maradjon.

STADIONOKRA van pénz. Az úszóink hozzák az aranyakat. A kajakosok is. A vizilabdázókról nem is beszélve, sőt a kéziseink is folyamatosan jól szerepelnek. Inkább nekik adnák a milliárdokat. Ők megérdemlik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2013.10.12. 09:16:30-kor.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2013.10.12. 08:41:57

Szerintem nem voltunk rosszak, csak a hollandoknak szerencséjük volt. Nyolcszor.
De semmi baj! Van még esély. Megverjük Andorrát, hollandok verik a törököket, és az észtek a románokat. Utána meg már jöhet bárki a pótselejtezőn, ott egyértelműen mi vagyunk a favoritok!
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.12. 08:31:01

ekkora különbség.., nincs ekkora,... nem lehet.... éppen "most mérték meg őket"! pontosan ennyi a különbség. mit akartok még milyen megmérettetést?! a bizonyítvány neve pedig: nemzetközi szintű alkalmatlanság. sajnos.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.10.12. 01:03:18

Ami feltűnő volt egész meccsen,hogy csak lötyögtünk kb...Ahogy anno a Hofi mondta,lökje meg meg rúgja fel, vagy legalább menjen közel hozzá...Szal ez hogy mozizunk egész meccsen...És persze lehet mondani hogy minden poszton jobbak a hollandok,és szimplán csak kijött a különbség...De ilyen nincs...Egy meccsen millió dolog van amivel lehet csökkenteni akár át is hidalni a különségeket...Gondolok itt a futásra,agresszív emberfogásra,taktikai faltokra,és hát a lelkesedésre...Hányszor nehezíti meg kis csapat is a nagyok dolgát...Pl egy kupa sorozatban,a premier leagueben,vagy spanyolhonban...De legjobb példa Alcorcon...Créket elverték 4-0ra,majd meg tudták őrizni az elnyőt és kiejtették őket...Pedig ott nagyobb szakadék volt képességekben a 2 klub között,mint a holland-magyar válogatott között van...Vagy magyar példa anno pl a ZTE is megverte a MU-t...

De mégha nem is győzelem vagy x,szal ilyen nincs hogy két profi válogatott között(a magyar csak papíron az),ekkora különség legyen...Nem lehet...Nincs is azért ekkora...Okés 4-5 nulla,azt mondom hát ez van sz.arok vagyunk...De ez szégyen...És még hízelgő azt kell hogy mondjam,simán lehetett volna több is...

A hozzáállásunk borzalmas volt,nem harcoltunk,nem küzdöttünk,nem futottunk,nem támadtuk a labdás embert,és mellette a védőink a 16os vonalára tisztátak,gólpasszokat adtak...Botrány...Eleve amikor Egervári azt mondta hogy csoda kell a hollandok ellen,no abban a pillanatban ki kellett volna dobni,mert egy edző ilyen nem mondhat...Ez nem hozzáállás...A játékosokra szintén érvényes,igy nem lehet hozzáállni,ez botrány...

És vereséget szenvedtünk taktikailag,taktika...,már a románok ellen látszódott hogy gyakorlatilag nincs nálnuk ilyen, taktikailag nullák vagyunk,és ez edző kérdés is...Megint más hogy ilyen játékos mentalitással Pep is zakózott volna...Node ő nem hívna be olyan játékosokat akik labdát csak edzésen látnak mert padoznak,vagy eleve,szal a labdát nem tudják levenni néhányan,de alapot sem,csak annyit: futni...És kérdem én ha már védekezés akkor miért nem zárnak vissza rendesen a középpályások,a területvédekzésről meg am blokk egyik játékos sem hallott...

Hallottam olyan véleményt hogy taktikaliag kaptunk ki,olyat is hogy a játékosok mentalitása miatt,vki azok minőségének tudja be a bajokat...Sztem egybe mindennel baj van...Ezzel is azzal is, mindennel...Ezért lett 8...Ha csak egy egy ponton hibás a "képlet" nem lett volna ekkora katasztrófa...

Megoldás: Egervári nyílván azonnal lelépett,de gondolom az audit viszi azért...Én nem fogadtam volna el a lemondását,ott hagytam volna ülje végig padon az andorra elleni meccset,egye meg amit főzött...Biztos több néző lett volna,egy pár ezren ki mentek volna szidni a...tudjuk...Azt hagy főljön a levében...Visszatérve megoldás...Új edző,hát nem tudom,hogy jobban járnánk e egy külföldivel,ugyanis a világon semmit nem tudnak a magyar játékosokról a külföldi edzők,mert már lassan 30éve nincs focink...kb fél év lenne mire képbe kerülne bárki is...Lehet jobb lenne vki itthonról...Várhidivel nem volt gondd sztem,dehát persze kizárt...Paulo Sousa még esetleg ő már ismeri a közeget,de tuti nem vállalná pont ezért is... :P Pintér Attila,talán...Dehát nem tudom...Ha a magyar "foci"ra gondolok,és kell az idéző jel,akkor vhogy a hozzá ne értés jut eszembe...Nem tudom van e edző aki fabakát is érne...Bár sokkal rosszabb nem lehet...Max a Csank Jani...No az még lenne vmi újra...Dehát a kis Bozsik megmondta: "Csank János európai szintű edző"... :D :D :D

Játékosok,meg hogy ki hova...Hát a mostani gárda jelentős része mehet,pláne a védelem...Akik elől vannak azokat nehéz szidni mert labdát igazából nem kapnak úgy meg nehéz...Középpályán is sokakat kirúgnék...Nem mondom hogy aki most volt súllyesztő,mert azért ha a csapat rossz akkor aki jobb, az se képes semmire nyílván...Dehát újjak kellenek...Az Nb1ből hát nem tudom,külföldről padról meg szintén...Igazából hozzanak fiatal tehetségeket,azt a csapat egységre,taktikára kell helyezzük a hangsúlyt,nyílván nem lehet sehonnan előszedni egy Xavit,vagy Van Persiet...Legyünk egységesek hajtsunk,legyen egy jól begyakorolt taktikánk,egy-két mostani válogatott egészüljön ki egykét fiatallal azt majd lesz vmi...Jelenleg többet tenni nem lehet...Azt várni hátha jön egy jobb generáció...Mást úgysem tehetünk...Ebből itt nem lesz rendes foci még évekig az tuti,egyszerűen nincs honnan rendes labdarúgókat keríteni...Később fene tudja,jövőbe meg nem látunk...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Válasz küldése