Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
miihii
KHAL

2013.10.15. 07:07:06

h3x0r írta: Ne beszeljetek hulyeseget, 2008 ota :D
Látszik, h sok volt a kéremleves, ha már a madridista kollegának kell kiigazítani a számmisztikát :oops:

Közismert tény, h Guardiola alapította a BARCÁt, azóta lehet divatból szurkolni a feltörekvő kiscsapatnak, akit szánalomból tolnak a bírók és a világ felsőbb vezetői is.

Persze lehet, h valaki nem ilyen törzsgárd(iól)a tag, így 1-2-3 éve hungarokatalán, de a lényeg, h aki igazán májer, az már a kezdetek óta, azaz 5 éve szurkol a szövetség csapatának. (Amíg meg nem combosodik kicsit a PSG, aztán akkor bezárhatjuk a fórumot...)
sjd írta:
Amúgy meg bagoly mondja, azzal kezdted azt a hsz-t, hogy a kéremleves "ragozását" magyaráztad. Ennél már nincs lejjebb nyelvtannáciságban, amikor egy fiktív szó ragozását oktatod :mrgreen:
Sakk-matt :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.15. 00:03:18

messideco írta:Van nekem egy összeesküvés-elméletem...
nekem legalább kettő... :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.10.14. 23:49:17

Van nekem egy összeesküvés-elméletem...
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.14. 23:45:40

recrea írta: Mondom, pont olvastam az eszmecserét, igazad volt, okosabb voltál, ez nem tetszett valakinek.
Ebbe pont most futottam bele, ugyanennek a tudományos háttere:
http://io9.com/the-backfire-effect-show ... 1443792942" target="_blank
h3x0r
Madridista

2013.10.14. 23:38:26

Gareth Tello írta:
bence-barca írta:Nem azért, de ezzel nem vagy egyedül, hiszem ideát mindenki 3 éve szurkoló csak maximum. :mrgreen:
Na, azért ne túlozz... Egy, maximum kettő.
Ne beszeljetek hulyeseget, 2008 ota :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.10.14. 23:06:50

Kash írta:Mostanában sokat vagyok face-en, nem folyamatosan, hanem mondjuk naponta 20-25x felnézek, 5-10 perceket vagyok csak fent. Matyi barátunk valami eszméletlen :lol: Éjjel-nappal, szinte mindig fent látom, hajnal 2-kor is van, hogy látom...Nyugtassatok meg, hogy csak bejelentkezve hagyja magát, mert néha már félelmetes tud lenni.Mátyás Gulyás...Félelmetes :lol:
Mit keresel te fent még éjjel 2-kor? :mrgreen:
Ja, amúgy sokszor úgy hagyom bejelentkezve, nem jelentkezgetek mindig be-ki. :D
Félelmetes. :mrgreen:
Amúgy is, mit nézegeted te, hogy mikor vagyok fent? :lol:
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:59:49

Gareth Tello írta:
recrea írta:GT előbb-utóbb megkapja, h jópofizik meg nyal, bár okosan itt is hasonlóan visszafogottan fórumozik a témában, én pl nem tudom ilyen jól leplezni, h 16 éve utálom a habfehér nagyképű bandát. :mrgreen:
Remélem, megkapom hamarosan. :( :mrgreen: Amúgy meg nem is lenne értelme úgy odamenni, ahogy csinálta pár barçás, rögtön elkezdték nyomni, hogy fúj, de elfogultak vagytok, undorító, satöbbi, mocskos Real, satöbbi, aztán kapták is a végleges bant.
Ez pontosan így van, és ha már a nyalás a téma, akkor ezt azért látod és maradsz ott kitiltás nélkül, mert viszonylag intelligens ember vagy. :^o :mrgreen:

Na jó, sört iszok....apropó, BL meccset beszéltük, mikor megyünk a Paulanerba?
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:55:30

Gareth Tello írta: Egyébként ugyanolyan szurkolótábor, mint a miénk, az összes ugyanolyan, csak mindegyik azt képzeli magáról, hogy más, mint a többiek.
Az biztos. Ott azt olvasom mekkora sötétség van itt, itt azt mennyire elfogultabbak ott. (ami persze tényleg így van, jóval elfogultabb bagázs :mrgreen: )
Ez olyan, h mindig a vesztes félnek vannak a kifogásai. Bírók, színészkedés, görbült fű stb...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.14. 22:55:07

shutterisland írta:a fenét, matyinak van pár felbérelt embere, akik éjszaka is rendbe teszik a farmot, válaszolnak a rajnongói üzenetekre, visszalájkolják a cicis csajok képeit, meg ilyenek.
addig is tartani kell a frontot, amíg a boss a thai lányokkal cicázik. :lol:
* kutyázik
:mrgreen:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.14. 22:54:23

a fenét, matyinak van pár felbérelt embere, akik éjszaka is rendbe teszik a farmot, válaszolnak a rajnongói üzenetekre, visszalájkolják a cicis csajok képeit, meg ilyenek.
addig is tartani kell a frontot, amíg a boss a thai lányokkal cicázik. :lol:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.14. 22:51:33

Kash írta:Mostanában sokat vagyok face-en, nem folyamatosan, hanem mondjuk naponta 20-25x felnézek, 5-10 perceket vagyok csak fent. Matyi barátunk valami eszméletlen :lol: Éjjel-nappal, szinte mindig fent látom, hajnal 2-kor is van, hogy látom...Nyugtassatok meg, hogy csak bejelentkezve hagyja magát, mert néha már félelmetes tud lenni.Mátyás Gulyás...Félelmetes :lol:
A kocka mindenit.
recrea írta:GT előbb-utóbb megkapja, h jópofizik meg nyal, bár okosan itt is hasonlóan visszafogottan fórumozik a témában, én pl nem tudom ilyen jól leplezni, h 16 éve utálom a habfehér nagyképű bandát. :mrgreen:
Remélem, megkapom hamarosan. :( :mrgreen: Amúgy meg nem is lenne értelme úgy odamenni, ahogy csinálta pár barçás, rögtön elkezdték nyomni, hogy fúj, de elfogultak vagytok, undorító, satöbbi, mocskos Real, satöbbi, aztán kapták is a végleges bant.
Egyébként ugyanolyan szurkolótábor, mint a miénk, az összes ugyanolyan, csak mindegyik azt képzeli magáról, hogy más, mint a többiek.

No mindegy, a lényeg, hogy nem nyalok, hanem leírom a véleményemet. :)
bence-barca írta:Nem azért, de ezzel nem vagy egyedül, hiszem ideát mindenki 3 éve szurkoló csak maximum. :mrgreen:
Na, azért ne túlozz... Egy, maximum kettő.
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 22:45:42

Mostanában sokat vagyok face-en, nem folyamatosan, hanem mondjuk naponta 20-25x felnézek, 5-10 perceket vagyok csak fent. Matyi barátunk valami eszméletlen :lol: Éjjel-nappal, szinte mindig fent látom, hajnal 2-kor is van, hogy látom...Nyugtassatok meg, hogy csak bejelentkezve hagyja magát, mert néha már félelmetes tud lenni.Mátyás Gulyás...Félelmetes :lol:
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:45:31

shutterisland írta:
recrea írta:
Azért kaptad a pihit, mert visszaosztottad a csávót, pont beleolvastam akkor a topikba?! Hatalmas volt, nagyon tetszett. :D

Nem is értem, hogyan bírjátok GT-vel azt a jópofizást?! Főként a közös topikban.
azért kaptam, mert offoltam, és mikor ezért szóltak, akkor visszakérdeztem, hogy egy korábbi (az érintett fórumozótól "elkövetett" offolás miért nem volt gond, s az enyém miért az.

egyébként a közös topicokban én rohadtul elvagyok, premier league, off, zene, serie a, akármi, nagyon sok jó arc van ott, általában a kritikus témában (barca vs real) szoktak csak feszültségek lenni.
konkrétan szinte semmi érdemi konfliktusom nincs már a fórumon, pedig azért nem szoktam hagyni magam.
aki meg utál, az úgyis betalál, szőrszálhasogat, azt már megszoktam, haters gonna hate.

egyébként szerintem GT esik most abba a hibába, amibe én estem évekkel ezelőtt, hogy túl haverkodósra veszi a figurát, még ha ez is lenne a normális, mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
Nem vérre megy, annál sokkal komolyabb a téma. :D

Mondom, pont olvastam az eszmecserét, igazad volt, okosabb voltál, ez nem tetszett valakinek.

Ettől függetlenül, amit már többször írtam, jópofa társaság van ott, pár sör mellett komoly röhögések lennének, focit kéne egyszer tolni velük. :lol:

GT előbb-utóbb megkapja, h jópofizik meg nyal, bár okosan itt is hasonlóan visszafogottan fórumozik a témában, én pl nem tudom ilyen jól leplezni, h 16 éve utálom a habfehér nagyképű bandát. :mrgreen:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.14. 22:44:47

Shutter, most így átpillantva, komolyan azért kell nélkülöznöd a madridisták vendégszeretetét, mert be mertél tenni egy Alves meg Neymar képet a topikba?
nem, abból nem lett volna gond, azzal követtem el a hibát, hogy visszakérdeztem, hogy ez miért gond, ha neki is lehetett. :)

(már alig várom, hogy valaki idetéved, és benyomja oda, hogy itt sírom ki magam, holott erről szó nincs, csak kérdeztétek, hogy volt, én pedig válaszoltam.) :)
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:42:02

sjd írta: Mint múltkor megtudtam, életemben nem sok Barca meccset láthattam
Nem azért, de ezzel nem vagy egyedül, hiszem ideát mindenki 3 éve szurkoló csak maximum. :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.14. 22:38:11

shutterisland írta:egyébként szerintem GT esik most abba a hibába, amibe én estem évekkel ezelőtt, hogy túl haverkodósra veszi a figurát, még ha ez is lenne a normális, mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
Az az igazság, hogy néhány emberrel abszolút lehet haverkodni (hogy az általad használt terminussal éljek :D ), ők nem veszik figyelembe, hogy az ellenoldalt képviselem, vagy nem törődnek vele, másokkal viszont nem annyira lehet ezt csinálni. :D
És van, akivel egyszer lehet, másszor meg nem, van, akiről pedig nem helyesen állapítom meg, hogy lehet-e vele vagy sem. :D Szóval nem könnyű dolog ez.

De végül is még csak kb. fél éve vagyok ott, szóval van még időm tanulni, remélem. :mrgreen:
sjd írta:Mint múltkor megtudtam, életemben nem sok Barca meccset láthattam, vagy az intelligenciám kritikán aluli. Na most Barca meccset sokat láttam, a többit szerintem össze tudod rakni. :mrgreen: (Ja és még ugye azt nem is mondtam, hogy humorérzékem sincs és mindent halál komolyan veszek.)
Értem, köszi. :mrgreen:

Egyébként tényleg nincs humorérzéked. :mrgreen: :mrgreen:
sjd írta:Amúgy meg bagoly mondja, azzal kezdted azt a hsz-t, hogy a kéremleves "ragozását" magyaráztad. Ennél már nincs lejjebb nyelvtannáciságban, amikor egy fiktív szó ragozását oktatod :mrgreen:

Mondat végére pont. :mrgreen:
Egyébként igazad van, bocs. :(

Grammarnazi-téma lezárva.
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:36:49

Shutter, most így átpillantva, komolyan azért kell nélkülöznöd a madridisták vendégszeretetét, mert be mertél tenni egy Alves meg Neymar képet a topikba? :D Ahogy látom, a "helyieknél" sem aratott osztatlan sikert a moderálás.
Gareth Tello írta: Remélem, egyértelmű, mire gondoltam az előbb... :D
Mint múltkor megtudtam, életemben nem sok Barca meccset láthattam, vagy az intelligenciám kritikán aluli. Na most Barca meccset sokat láttam, a többit szerintem össze tudod rakni. :mrgreen: (Ja és még ugye azt nem is mondtam, hogy humorérzékem sincs és mindent halál komolyan veszek.)

Amúgy meg bagoly mondja, azzal kezdted azt a hsz-t, hogy a kéremleves "ragozását" magyaráztad. Ennél már nincs lejjebb nyelvtannáciságban, amikor egy fiktív szó ragozását oktatod :mrgreen:
Kash írta: Na mind1, nem nagyon érdekel ez a dolog, én úgy szoktam meg hogy Tim-el és Kanty-ot...Azthiszem ezentúl is igy fogom irni.
Egészen nyugodtan, én meg azt(szóköz)hiszem ezentúl is ki fogom javítani. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:34:30

shutterisland írta: mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
Kis naiv :lol:
Ezt azon az oldalon mondod, ahol egy Pepe van. :D

Amúgy most nutella után gombakrémleves lesz felkapva? :-k
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.14. 22:30:26

recrea írta:
shutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok ( #-o ), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét. :)
Azért kaptad a pihit, mert visszaosztottad a csávót, pont beleolvastam akkor a topikba?! Hatalmas volt, nagyon tetszett. :D

Nem is értem, hogyan bírjátok GT-vel azt a jópofizást?! Főként a közös topikban.
azért kaptam, mert offoltam, és mikor ezért szóltak, akkor visszakérdeztem, hogy egy korábbi (az érintett fórumozótól "elkövetett" offolás miért nem volt gond, s az enyém miért az.

egyébként a közös topicokban én rohadtul elvagyok, premier league, off, zene, serie a, akármi, nagyon sok jó arc van ott, általában a kritikus témában (barca vs real) szoktak csak feszültségek lenni.
konkrétan szinte semmi érdemi konfliktusom nincs már a fórumon, pedig azért nem szoktam hagyni magam.
aki meg utál, az úgyis betalál, szőrszálhasogat, azt már megszoktam, haters gonna hate.

egyébként szerintem GT esik most abba a hibába, amibe én estem évekkel ezelőtt, hogy túl haverkodósra veszi a figurát, még ha ez is lenne a normális, mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2013.10.14. 22:33:20-kor.
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 22:18:53

visca el barca írta:
Kash írta:talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.
http://www.izekotthonrol.com/data/docum" target="_blank ... 81299e.jpg
ez a "gomba" "krém" "leves" finom? :D ezeknek a zacskós kajáknak olyan íze van mintha 2 dl vízbe beletennél 1 tyúkhúsleveskockát :lol:
Tim is ottvolt, ő ki sem látszott a tisztára nyalt tányéroktól.
Az a gyilkos galóca kicsit csípős volt, a többi viszonylag fogyasztható volt ^^
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.14. 22:11:22

Kash írta:talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.
http://www.izekotthonrol.com/data/docum ... 81299e.jpg" target="_blank
ez a "gomba" "krém" "leves" finom? :D ezeknek a zacskós kajáknak olyan íze van mintha 2 dl vízbe beletennél 1 tyúkhúsleveskockát :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:09:10

shutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok ( #-o ), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét. :)

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.14. 22:07:34

sjd írta:Te jó ég, már nem -val/-vel a toldalék? :shock: :shock: :shock:
Kép
:mrgreen:

Remélem, egyértelmű, mire gondoltam az előbb... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.10.14. 22:19:45-kor.
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 22:06:38

sjd írta:
Kash írta: Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa. :twisted: :mrgreen:
[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]

Bocs, de remélem megérted, hogy ezek után kénytelen vagyok mégis messideco pártjára állni. :mrgreen:
Hmm... :arrow:
Kolléga, az a korszak már véget ért
Nemrégen volt a fókuszban (Vagy az aktivban?) hogy változtak a helyesirási szabályok, és a régen megszokott düh-vel (Amit ráadásaul nem is értek, hogy miért kell igy irni...) mostantól dühhel vagy düh-hel, és nem pedig düh-vel. Na mind1, nem nagyon érdekel ez a dolog, én úgy szoktam meg hogy Tim-el és Kanty-ot...Azthiszem ezentúl is igy fogom irni.

miihii:
Átnéztem az előző HSZ-eimet, átvizsgáltam, hol hibázhattam a krémlevest illetően, talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.

Ez eddig 2 karó a suliban, sokat fórumozok az utóbbi 1 napba :?
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.14. 22:02:41

halálba kergettél mindenkit a multkor belinkelt cipőddel :lol: :lol: :lol:
Kép
Válasz küldése