Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látszik, h sok volt a kéremleves, ha már a madridista kollegának kell kiigazítani a számmisztikáth3x0r írta: Ne beszeljetek hulyeseget, 2008 ota
Sakk-mattsjd írta:
Amúgy meg bagoly mondja, azzal kezdted azt a hsz-t, hogy a kéremleves "ragozását" magyaráztad. Ennél már nincs lejjebb nyelvtannáciságban, amikor egy fiktív szó ragozását oktatod![]()
nekem legalább kettő...messideco írta:Van nekem egy összeesküvés-elméletem...
Ebbe pont most futottam bele, ugyanennek a tudományos háttere:recrea írta: Mondom, pont olvastam az eszmecserét, igazad volt, okosabb voltál, ez nem tetszett valakinek.
Ne beszeljetek hulyeseget, 2008 otaGareth Tello írta:Na, azért ne túlozz... Egy, maximum kettő.bence-barca írta:Nem azért, de ezzel nem vagy egyedül, hiszem ideát mindenki 3 éve szurkoló csak maximum.
Mit keresel te fent még éjjel 2-kor?Kash írta:Mostanában sokat vagyok face-en, nem folyamatosan, hanem mondjuk naponta 20-25x felnézek, 5-10 perceket vagyok csak fent. Matyi barátunk valami eszméletlenÉjjel-nappal, szinte mindig fent látom, hajnal 2-kor is van, hogy látom...Nyugtassatok meg, hogy csak bejelentkezve hagyja magát, mert néha már félelmetes tud lenni.Mátyás Gulyás...Félelmetes
Ez pontosan így van, és ha már a nyalás a téma, akkor ezt azért látod és maradsz ott kitiltás nélkül, mert viszonylag intelligens ember vagy.Gareth Tello írta:Remélem, megkapom hamarosan.recrea írta:GT előbb-utóbb megkapja, h jópofizik meg nyal, bár okosan itt is hasonlóan visszafogottan fórumozik a témában, én pl nem tudom ilyen jól leplezni, h 16 éve utálom a habfehér nagyképű bandát.![]()
Amúgy meg nem is lenne értelme úgy odamenni, ahogy csinálta pár barçás, rögtön elkezdték nyomni, hogy fúj, de elfogultak vagytok, undorító, satöbbi, mocskos Real, satöbbi, aztán kapták is a végleges bant.
Az biztos. Ott azt olvasom mekkora sötétség van itt, itt azt mennyire elfogultabbak ott. (ami persze tényleg így van, jóval elfogultabb bagázsGareth Tello írta: Egyébként ugyanolyan szurkolótábor, mint a miénk, az összes ugyanolyan, csak mindegyik azt képzeli magáról, hogy más, mint a többiek.
* kutyázikshutterisland írta:a fenét, matyinak van pár felbérelt embere, akik éjszaka is rendbe teszik a farmot, válaszolnak a rajnongói üzenetekre, visszalájkolják a cicis csajok képeit, meg ilyenek.
addig is tartani kell a frontot, amíg a boss a thai lányokkal cicázik.![]()
A kocka mindenit.Kash írta:Mostanában sokat vagyok face-en, nem folyamatosan, hanem mondjuk naponta 20-25x felnézek, 5-10 perceket vagyok csak fent. Matyi barátunk valami eszméletlenÉjjel-nappal, szinte mindig fent látom, hajnal 2-kor is van, hogy látom...Nyugtassatok meg, hogy csak bejelentkezve hagyja magát, mert néha már félelmetes tud lenni.Mátyás Gulyás...Félelmetes
Remélem, megkapom hamarosan.recrea írta:GT előbb-utóbb megkapja, h jópofizik meg nyal, bár okosan itt is hasonlóan visszafogottan fórumozik a témában, én pl nem tudom ilyen jól leplezni, h 16 éve utálom a habfehér nagyképű bandát.
Na, azért ne túlozz... Egy, maximum kettő.bence-barca írta:Nem azért, de ezzel nem vagy egyedül, hiszem ideát mindenki 3 éve szurkoló csak maximum.
Nem vérre megy, annál sokkal komolyabb a téma.shutterisland írta:azért kaptam, mert offoltam, és mikor ezért szóltak, akkor visszakérdeztem, hogy egy korábbi (az érintett fórumozótól "elkövetett" offolás miért nem volt gond, s az enyém miért az.recrea írta:
Azért kaptad a pihit, mert visszaosztottad a csávót, pont beleolvastam akkor a topikba?! Hatalmas volt, nagyon tetszett.![]()
Nem is értem, hogyan bírjátok GT-vel azt a jópofizást?! Főként a közös topikban.
egyébként a közös topicokban én rohadtul elvagyok, premier league, off, zene, serie a, akármi, nagyon sok jó arc van ott, általában a kritikus témában (barca vs real) szoktak csak feszültségek lenni.
konkrétan szinte semmi érdemi konfliktusom nincs már a fórumon, pedig azért nem szoktam hagyni magam.
aki meg utál, az úgyis betalál, szőrszálhasogat, azt már megszoktam, haters gonna hate.
egyébként szerintem GT esik most abba a hibába, amibe én estem évekkel ezelőtt, hogy túl haverkodósra veszi a figurát, még ha ez is lenne a normális, mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
nem, abból nem lett volna gond, azzal követtem el a hibát, hogy visszakérdeztem, hogy ez miért gond, ha neki is lehetett.Shutter, most így átpillantva, komolyan azért kell nélkülöznöd a madridisták vendégszeretetét, mert be mertél tenni egy Alves meg Neymar képet a topikba?
Nem azért, de ezzel nem vagy egyedül, hiszem ideát mindenki 3 éve szurkoló csak maximum.sjd írta: Mint múltkor megtudtam, életemben nem sok Barca meccset láthattam
Az az igazság, hogy néhány emberrel abszolút lehet haverkodni (hogy az általad használt terminussal éljekshutterisland írta:egyébként szerintem GT esik most abba a hibába, amibe én estem évekkel ezelőtt, hogy túl haverkodósra veszi a figurát, még ha ez is lenne a normális, mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
Értem, köszi.sjd írta:Mint múltkor megtudtam, életemben nem sok Barca meccset láthattam, vagy az intelligenciám kritikán aluli. Na most Barca meccset sokat láttam, a többit szerintem össze tudod rakni.(Ja és még ugye azt nem is mondtam, hogy humorérzékem sincs és mindent halál komolyan veszek.)
sjd írta:Amúgy meg bagoly mondja, azzal kezdted azt a hsz-t, hogy a kéremleves "ragozását" magyaráztad. Ennél már nincs lejjebb nyelvtannáciságban, amikor egy fiktív szó ragozását oktatod![]()
Mint múltkor megtudtam, életemben nem sok Barca meccset láthattam, vagy az intelligenciám kritikán aluli. Na most Barca meccset sokat láttam, a többit szerintem össze tudod rakni.Gareth Tello írta: Remélem, egyértelmű, mire gondoltam az előbb...
Egészen nyugodtan, én meg azt(szóköz)hiszem ezentúl is ki fogom javítani.Kash írta: Na mind1, nem nagyon érdekel ez a dolog, én úgy szoktam meg hogy Tim-el és Kanty-ot...Azthiszem ezentúl is igy fogom irni.
Kis naivshutterisland írta: mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
azért kaptam, mert offoltam, és mikor ezért szóltak, akkor visszakérdeztem, hogy egy korábbi (az érintett fórumozótól "elkövetett" offolás miért nem volt gond, s az enyém miért az.recrea írta:Azért kaptad a pihit, mert visszaosztottad a csávót, pont beleolvastam akkor a topikba?! Hatalmas volt, nagyon tetszett.shutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok (), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét.
![]()
![]()
Nem is értem, hogyan bírjátok GT-vel azt a jópofizást?! Főként a közös topikban.
Tim is ottvolt, ő ki sem látszott a tisztára nyalt tányéroktól.visca el barca írta:ez a "gomba" "krém" "leves" finom?Kash írta:talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.
http://www.izekotthonrol.com/data/docum" target="_blank ... 81299e.jpgezeknek a zacskós kajáknak olyan íze van mintha 2 dl vízbe beletennél 1 tyúkhúsleveskockát
ez a "gomba" "krém" "leves" finom?Kash írta:talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.
http://www.izekotthonrol.com/data/docum ... 81299e.jpg" target="_blank
Azért kaptad a pihit, mert visszaosztottad a csávót, pont beleolvastam akkor a topikba?! Hatalmas volt, nagyon tetszett.shutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok (), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét.
![]()
sjd írta:Te jó ég, már nem -val/-vel a toldalék?![]()
![]()
Hmm...sjd írta:[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]Kash írta: Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa.![]()
Bocs, de remélem megérted, hogy ezek után kénytelen vagyok mégis messideco pártjára állni.
Nemrégen volt a fókuszban (Vagy az aktivban?) hogy változtak a helyesirási szabályok, és a régen megszokott düh-vel (Amit ráadásaul nem is értek, hogy miért kell igy irni...) mostantól dühhel vagy düh-hel, és nem pedig düh-vel. Na mind1, nem nagyon érdekel ez a dolog, én úgy szoktam meg hogy Tim-el és Kanty-ot...Azthiszem ezentúl is igy fogom irni.Kolléga, az a korszak már véget ért
halálba kergettél mindenkit a multkor belinkelt cipőddelshutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok (), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét.
![]()