Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy én fogalmaztam rosszul (bár nekem nem tűnik úgy, de lehet) vagy te értettél félre szimplán.Gareth Tello írta:18 évesen simán szurkolhatok nekik 30 éve.bence-barca írta: A Spurst elhiszem, hisz aligha szurkolhatsz nekik 20-30éve, mikor utoljára nyerhettek valamit.![]()
![]()
De értékelem a humorod.![]()
Persze, ahogy a regisztrációm ideje is mutatja, 2012-ben lettem Barça-drukker.bence-barca írta:Persze, mint ahogy a Barcának is már a triplázás előtt szurkoltál.![]()
A Spurst elhiszem, hisz aligha szurkolhatsz nekik 20-30éve, mikor utoljára nyerhettek valamit.![]()
Csak összerakja őket Hodgson papa, Sturridge elöl, mögötte Rooney, a jobboson Townsend, nem lesz ez rossz csapat, bármennyire is rühellem őket.bence-barca írta:Én ugyan nem néztem az angolok elleni meccset, de egyik oszttársam azt mondta jó meccs vt, szóval lehet benne vmi.
(Most az angol játékosok twitter üzeneteiből nem indulok ki, mert ők nyilván cédázzák magukat.)
Ebben van valami.bence-barca írta:Persze, h nem mivel még nem találkoztak nagy csapatokkal. Ha VBn kiejetenék sokak kedvenceit [pl olasz, spanyol, német, argentin, stb stb (ezek csak példák, nem gondolom, h németeket v spanyolokat kiejtenék)] akkor azért nagy véleményváltozások lennének.
Persze, mint ahogy a Barcának is már a triplázás előtt szurkoltál.Gareth Tello írta: Így igaz, bár engem nem érint ez a kérdés, én már 2003 óta nekik szurkolok.![]()
Amúgy az angolok meccsét nézte valaki? Tényleg ilyen jól játszottak?
Persze, h nem mivel még nem találkoztak nagy csapatokkal. Ha VBn kiejetenék sokak kedvenceit [pl olasz, spanyol, német, argentin, stb stb (ezek csak példák, nem gondolom, h németeket v spanyolokat kiejtenék)] akkor azért nagy véleményváltozások lennének.messideco írta: És az az érdekes, hogy nincs olyan, vagyis én még nem találtam olyan embert, aki azt mondja, hogy nem szereti őket.
Kíváncsi vagyok, melyik válogatottban fog szerepelni végül.messideco írta:Januzaj
messideco írta:Depay
Azért ne túlozzunk...messideco írta:Reszkethet a világ...
Így igaz, bár engem nem érint ez a kérdés, én már 2003 óta nekik szurkolok.bence-barca írta:Mé most el kell kezdeni szurkolni nekik, h pár év múlva ne divatozzanak be.![]()
Amúgy szimpatikus csapat nekem is, '16-os EBre nem bocsátkoznék jóslatokba, de egyelőre azért 'az egyik legnagyobb esélyest' túlzásnak tartanám, szimplán csak esélyesek lehetnek és könnyen okozhatnak meglepetést. (noha itt nem a végső győzelemre gondolok)
Mé most el kell kezdeni szurkolni nekik, h pár év múlva ne divatozzanak be.Game90 írta: Belgákat nagyon bírom, fel is pattantam a bandwagon-ra![]()
Belgákat nagyon bírom, fel is pattantam a bandwagon-raVictorValdes19 írta:a 2016-os eb-n az egyik legnagyobb esélyesek között lehetnek a belgák mellett
Brazíliába vagy a távolabbi jövőben?messideco írta:A Clasie-Strootman-Maher hármashoz mit szólnál, kell mindenféleképpen egy/a vadállat a gépezetbe?
Nagyon jó az Oranje kapusposzton (is). Cilessent tehetségesebbnek tartom, mint Vermeert, de a vb-n lehet, hogy egyikük se lesz ott. Vorm helye nálam biztos, Stekit is kivinném, és akkor marad Krul/Cilessen nálam.messideco írta:Jót tesz kapusposzton a konkurrencia: Vorm,Krul,Stekelenburg,Zoet, Cilessen-Vermeer(értelemszerűen csak az egyik).
Depay pályára lépett a holland nemzeti tizenegyben. Messi nem.messideco írta: Történelem! Depay debütált a holland csapatban. Messit kiálították két percre rá, őt nem...
Ugyan már, VdB-t ismerve teljesen esélytelen, hogy egy ilyen meccsen ne a legjobb csapatot küldje pályára.bence-barca írta:Itt van egy ilyen zsíroskenyér meccs, de persze, h 5 játékosnak is kezdenie kell a Barcaból a válogatott meccsen. Kissé azért zavaró, pont ezen a meccsen próbálgathatna VdB.
Oléé olléé Nigéria !!Gareth Tello írta:Kamerun 0-0-t játszott Tunéziával a világbajnoki selejtezők rájátszásán, az első mérkőzésen. Song végigjátszotta a találkozót, Bagnack sajnos nem kapott lehetőséget.
Nigéria meg Emenike 90. percben szerzett góljával (büntetőből) verte Etiópiát idegenben 2-1-re.
A portugálokat, nagyon sima lesz.bence-barca írta:Kíváncsi vagyok magyarok kit kapnak.
Dánke.Gareth Tello írta: Október 21-én (Zürichben).
Október 21-én (Zürichben).bence-barca írta:A pótselejtezők párosítását mikor sorsolják ki?
a tegnapi meccsük alapján én éppenhogy fordítva gondolom. tény: magas szinvonalon fociznak de a hatékonyságuk ugyanúgy gyenge, mint a Barcáé és egy gyors támadófelfogású csapat átgázolhat rajtuk. Costa kétségtelenül sokat segíthet, miközben Fabregast el kellene felejteni, - szerintem, tegnap is harmat gyenge volt.Gareth Tello írta:Nem kedvelem különösebben Diego Costát (sőt), de véleményem szerint nagyon jól fog jönni egy ilyen szintű középcsatár a spanyoloknak, én Torresnél, Negredónál stb. jobb játékosnak tartom DC-t. A spanyol csapat pedig ismételten brutál erős lesz a vébén, pláne, ha kiviszi Del Bosque a Thiago-Isco-Koke-féle vonalat is.
-------------Casillas-------------
Carvajal--Ramos--Piqué--Alba
--------------Busquets----------
---Fabregas------------Isco-----
Mata----------DC--------Iniesta
(A védelem B változata: Ramos-Piqué-Bartra-Alba.)