Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végig böngésztem, de nem közvetíti semmi. A Sportklub ad egy pótselejtezőt: Ukrajna-Franciaország. Egyébként igen, oda-visszavágós párharcok vannak.bali 15 írta:Holnap közvetíti valamelyik magyar adó a Portugália-Svédország meccset?
Amúgy ugye ez is oda-visszavágós alapon megy ugye?
Ja, őt ismerem, FIFA-ban egész jó.bence-barca írta:A torna gólkirályát Svédország adta, Valmir Berisha. Bár most még nem mondanak sokat ezek a nevek, ki tudja... lehet 5 éven belül már igen.
Kemény lesz. A tippem:sörvirsli írta:A VB pótselejtezők:
Portugália-Svédország
Ukrajna-Franciaország
Görögország-Románia
Izland-Horvátország
Amúgy elég szép, hogy Ronaldo vagy Zlatan mindenképpen lemarad a vébéről, miközben a románok vagy a görögök biztosan kint lesznek...bence-barca írta:Nagyon reménykedek, h Ibra ott lesz a VBn, nagy kedvenc. Viszont portugálok ellen nehéz lesz, bár vhogy nem győznek meg az erejükről a luzitánok. De jó is lenne... sosem kedveltem őket.
bence-barca írta:Kinek is? Annak a pár Spurs drukkernek?
Kinek is? Annak a pár Spurs drukkernek?Gareth Tello írta:Kuriózum lesz a (z ex-) spursös középpályások párharca: Sigurdsson vs Modric.
Portugália-Svédországsörvirsli írta:A VB pótselejtezők:
Portugália-Svédország
Ukrajna-Franciaország
Görögország-Románia
Izland-Horvátország
bence-barca írta:
Á, azt azért nem, a fórumot nem tudom feleségül venni.bence-barca írta:Francokat, őt hagytad volna ott a fórumért.
Gareth Tello írta:
Francokat, őt hagytad volna ott a fórumért.A kettes pontra meg nem tudok mit mondani, nyilvánvaló, hogy ha megtaláltam volna életem szerelmét, akkor már rég itt hagytam volna ezt a fórumnak nevezett valamit.
Verstanden, félreértettem, entschuldigung.bence-barca írta: Vagy én fogalmaztam rosszul (bár nekem nem tűnik úgy, de lehet) vagy te értettél félre szimplán.
Pont azt írtam, h a Spursnél elhiszem (azt, h régebb óta szurkolsz), mert ugye aligha éltél olyan régen. Verstehen ?![]()
Angolok valahogy nekem soha nem vtak szimpik. Nem mondom, h rühellem őket, mint te, de nem fogtak meg sose, teljesen hidegen hagynak. Súlytalanok egyszerűen. Persze örülnék, ha lenne még vki, akivel lehetne számolni (persze csak akkor, ha azok, akiknek szorítok így is átlépnének rajtuk).
Ennyi.Initom írta:Szerintem jelenleg a világon egy komoly riválisa van a spanyoloknak (papíron) a németekNa ha valakitől, tőlük aztán reszkethet a világ !
Ez sok dolgot bizonyít:recrea írta:Így is összeszorgoskodtál másfélszer annyi hozzászólást, mint én 9 év alatt.Ez két dolgot bizonyít: 1. öreg vagyok 2. sosincs csajod
![]()
Így is összeszorgoskodtál másfélszer annyi hozzászólást, mint én 9 év alatt.Gareth Tello írta:Persze, ahogy a regisztrációm ideje is mutatja, 2012-ben lettem Barça-drukker.bence-barca írta:Persze, mint ahogy a Barcának is már a triplázás előtt szurkoltál.![]()
A Spurst elhiszem, hisz aligha szurkolhatsz nekik 20-30éve, mikor utoljára nyerhettek valamit.![]()
Úgyhogy ne gyertek nekem Ronaldinhóval, Decóval meg Giulyvel, mert nem ismerem őket.