Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Perkálni fognak. A Khedira-esetnél ezt írták: A Real Madrid pénzbeli kárpótlást fog kapni a FIFÁ-tól Khedira sérülése miatt. A nemrégiben bevezetett szabályozás értelmében a játékos biztosítása a sérülést követő 28. nap után aktivíálódik és napi 20 548 eurót kap az érintett labdarúgó klubja egészen a felépüléséig.neobarca írta:Remélem nekünk is fizetnek, ahogyan a realnak Khedira miatt...![]()
Csak éppen most jönnek a szezon legnehezebb meccsei: Bilbao (i), Villareal (o), Getafe (i)... Nagyon ránk jár a rúd. Förtelmesen nehéz lesz ezt a 3 meccset behúzni, a sérültek listája meg csak nő...shutterisland írta:elvileg csak 3-6 hét, annak bele kellene férnie.
Nagyon sajnálnám, ha pont most nem láthatnánk még itt védeni. Élete formájában van talán, a VB-n is kezdő kapus lehetne. AjjajGareth Tello írta:Azt írják, hogy lehet, hogy izomszakadása van... Kellett.hank1ee írta:Valdést le kellett cserélni a spanyolok Dél-Afrika elleni vesztes meccsén, súlyosnak tűnő lábsérülés miatt. Ha tényleg az lesz, most azt mondom, Messi sérülése után ez a lehető legjobbkor...
Azt írják, hogy lehet, hogy izomszakadása van... Kellett.hank1ee írta:Valdést le kellett cserélni a spanyolok Dél-Afrika elleni vesztes meccsén, súlyosnak tűnő lábsérülés miatt. Ha tényleg az lesz, most azt mondom, Messi sérülése után ez a lehető legjobbkor...
Pellegrini nem elégedett vele, ha jól tudom, nem egyet bakizott mostanában. A Sunderand ellen is a román Pantilimon kezdett a kapuban.Deus írta:Olvastam valahol, hogy egyik nagy eselyes csapat a Manchester City. Bar ha jol tudom ott Hart ved nem? Eleg furcsa nekem, hogy le akarjak cserelni Hartot, pedig o is jo kapus.
Olvastam én is. Bár sztem még fenntartással kell kezelni az ilyen híreket. Minden esetre kihívás lenne neki az tuti. Bááár én inkább el tudnám képzelni egy angol topcsapatban...visca el barca írta:99 százalék, hogy Víctor Valdés, a Barcelona kapusa jövő nyártól a francia éllovas Monacónál folytatja pályafutását.