Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó kis cikk, köszi.Game90 írta:Ramsey:
KATT
Egy olyan csapat, amelyben Higuaín és Callejón is játszik? Még jó, hogy nem.Game90 írta:Amúgy a Napoli nem számított erőpróbának?
Mondjuk az tényleg gyönyörű volt.Game90 írta:Lewandowski lekönyökölte Koscielny-t
Kb.bence-barca írta:Erre már sok helyen láttam utaást meg olvastam róla, de ez mégis honnan jön? Angol blikk?Game90 írta:Állítólag Zaha meghúzta Moyes lányát...![]()
![]()
bence-barca írta: Amúgy tegnap Arsenalnak megvolt az első komolyabb erőpróbája (merthogy a Spurs mint tudjuk nem vt az) és kikaptak. Nem tudom, h játszottak, de azért itt látszott, h egy erősebb ellen már vannak bajok. Ugye múltkor volt itt említve eddig a bajnokságban nem játszottak a nagyokkal, szóval ez intő jel lehet.
bence-barca írta:
Igen, a Spurs még nem volt az, Bale már nem volt, Eriksenék még nem, olyan ez, mint amikor a kocsmában összeszólalkozol egy félkarú emberrel, verekedni kezdtek, jól elagyabugyálod, aztán mindenkinek büszkén meséled, hogy mekkora király vagy.bence-barca írta:Amúgy tegnap Arsenalnak megvolt az első komolyabb erőpróbája (merthogy a Spurs mint tudjuk nem vt az) és kikaptak. Nem tudom, h játszottak, de azért itt látszott, h egy erősebb ellen már vannak bajok. Ugye múltkor volt itt említve eddig a bajnokságban nem játszottak a nagyokkal, szóval ez intő jel lehet.
Gareth Tello írta: Szerintem Zahát sem utasítanád vissza.![]()
Did he score? If he did it's more than the rest of the squad can do.Game90 írta:Állítólag Zaha meghúzta Moyes lányát...![]()
Szerintem Zahát sem utasítanád vissza.bence-barca írta:Mm a lányának.
Erre már sok helyen láttam utaást meg olvastam róla, de ez mégis honnan jön? Angol blikk?Game90 írta:Állítólag Zaha meghúzta Moyes lányát...![]()
Kasamié nagyon brutál.bence-barca írta:Nem is akármilyen gólokkal.![]()
Nem is akármilyen gólokkal.Gareth Tello írta: most éppen a Fulhamtől kapnak egy alázást hazai pályán, eddig 4-1 Berbatovéknak...
Szép kis sorozat, az az Everton-City-Chelsea hármas nagyon durva lesz egymás után.Game90 írta:Na igen, csak most fog majd kiderülni, hogy mire lehetünk képesek ebben a szezonban. Most jön egy must win (Crystal Palace), utána két rangadó (Liverpool, ManUnited), egy meglepetéscsapat (Southampton), két must win (Cardiff, Hull), három rangadó (Everton, ManCity, Chelsea), majd két kellemetlen ellenfél (Newcastle, West Ham). Kemény menet lesz és pluszban még ott van a BL is, Dortmund, Napoli, OM... Mondjuk úgy vagyok vele, hogy még mindig nem vagyunk csúcsformában (védelem még nem állt össze, Flamini és Özil még 2 hónapja sincsenek a csapatnál, Cazorla csak most épült fel, Podolski és Walcott pedig hamarosan visszatérhetnek).
Azért a BL-hely sem olyan biztos, City, Chelsea biztosan ott lesz, az Arsenal nagyon erős eddig, és ott van még a Pool és a Spurs is.ozsimiki írta:Hát ez a M.U.-nak már-már visszahozhatatlan lesz, főleg ilyen játékkal...ha lenne a SIR akkor azt mondanám, még simán benne van,h bajnokok is leszünk,mert előfordult párszor,h kilátástalanból lett hirtelen elég jó sorozat és játék. De itt nem 1 csapatot kell üldözni idén,és nem fog ez annyira tökéletesen összeállni, BL meglesz,de első helyre kb 5%ot adok, realista típus vok.
Na igen, csak most fog majd kiderülni, hogy mire lehetünk képesek ebben a szezonban. Most jön egy must win (Crystal Palace), utána két rangadó (Liverpool, ManUnited), egy meglepetéscsapat (Southampton), két must win (Cardiff, Hull), három rangadó (Everton, ManCity, Chelsea), majd két kellemetlen ellenfél (Newcastle, West Ham). Kemény menet lesz és pluszban még ott van a BL is, Dortmund, Napoli, OM... Mondjuk úgy vagyok vele, hogy még mindig nem vagyunk csúcsformában (védelem még nem állt össze, Flamini és Özil még 2 hónapja sincsenek a csapatnál, Cazorla csak most épült fel, Podolski és Walcott pedig hamarosan visszatérhetnek).ozsimiki írta: Arsenal még mindig kitart,viszont azért a sorsolása nem épp volt rossz eddig (talán csak a Tottenhammel játszottak a nagyok közül)
miihii írta:Hmm, ilyen taktikával a helyükben simán játszatnék inkább 3-5-2-t az 5 védős rendszer helyett
Hmm, ilyen taktikával a helyükben simán játszatnék inkább 3-5-2-t az 5 védős rendszer helyettGareth Tello írta:Nem olyan régóta. De igazából ez 3-5-2 támadásban (a két szélsőbekk fellép), csak védekezésben 3-5-2.bence-barca írta:Pool mióta tolja 5 védős rendszerrel? Manapság ez ritkább, ezért meglep.![]()
Nem olyan régóta. De igazából ez 3-5-2 támadásban (a két szélsőbekk fellép), csak védekezésben 3-5-2.bence-barca írta:Pool mióta tolja 5 védős rendszerrel? Manapság ez ritkább, ezért meglep.
Ez tényleg zseniális.Game90 írta:Év gólja:
http://youtu.be/9uUcjadx7sU" target="_blank
Pool mióta tolja 5 védős rendszerrel? Manapság ez ritkább, ezért meglep.Gareth Tello írta: LIVERPOOL: Mignolet - Johnson, Toure, Skrtel, Sakho, Cissokho - Henderson, Gerrard, Moses - Suarez, Sturridge.
T. Howard - S. Coleman-P. Jagielka-Heitinga- L. Baines - L. Osman-K. Mirallas-S. Naismith-J. McCarthy-R. Barkley - R. LukakuGareth Tello írta: De előbb egy Liverpool-Everton:
hát bocs, de most az arsenal alap csapata igen erős és naon jó formába is vannakGareth Tello írta:Asszem, többet nem jövök...shawn írta:másik 2 az arsenal és a liverpool lenne 1-2 emberrel kiegészülve úgyh azt hagyom![]()
Asszem, többet nem jövök...shawn írta:másik 2 az arsenal és a liverpool lenne 1-2 emberrel kiegészülve úgyh azt hagyom