estig mindenkinek kitartást, estére pedig jo meccsnézést!
és semmi stressz! ártalamas az egészségre!

VISCA EL BARCA!
tavaly Dufffffffal játszotta el ugyanezt a Nou Campban.PetI írta:Nekem is pont ez az érzésem! Mintha tavaly Eidur G.-nell is ez lett volna a helyzetvisca el barca írta:gallas a fejemet rá h jatszani fog...
vagy csak kamu az egesz...vagy ha nincs 100%-os allapotban , mondjuk csak 70-ben murinho van olyan g**i h beteszi...
Nekem is pont ez az érzésem! Mintha tavaly Eidur G.-nell is ez lett volna a helyzetvisca el barca írta:gallas a fejemet rá h jatszani fog...
vagy csak kamu az egesz...vagy ha nincs 100%-os allapotban , mondjuk csak 70-ben murinho van olyan g**i h beteszi...
De Motta sokkal keményebb és védekezésbe hosznosabb, most rá van szukségunkG-Jay írta:Hat szerintem azért van bommelnek is volt egy pár jó meccse szal szerintem nem lenne rosszabb mint Motta aki meg alig játszott vmit
abszolút nem értek egyet ezzel.visca el barca írta:frankie valszeg a bl tapasztalattal rendelkezoket fogja favorizalni a kérdéses posztokon. sylvinho helyett gio, motta helyett vb...
"Lehetséges, hogy befolyással lesz a játékunkra, erről azonban az angolokat kellene megkérdezni, bár kétlem, hogy beismernék." - kezdte a kapitány. "Ráadásul a pálya a mi csapatunkat sokkal jobban korlátozza, hiszen olyan játékot játszunk, amihez jó minőségű pálya kell. Gyorsan járatjuk a labdát, s nagy sebességgel játszunk, s nem szoktunk hozzá, hogy ilyen rossz körülmények között kelljen megmérkőzni az ellenféllel."
"Ha erősen koncentrálunk, s nem adjuk el a labdát a középpályán, ahol a Chelsea nagyon erős, akkor nyerhetünk. Persze ez nem lehet kifogás. Profik vagyunk, eleget játszottunk ahhoz, hogy mindenféle pályán megálljuk a helyünket."