Bob_Marley írta:Mihu írta:Feldobnék egy témát ha nem gond.
Legemlékezetesebb becsajozás

Extrém vagy képtelen szituáció, vagy tipikus, na őt biztos nem tudom felszedni, közbe mégis sikerült, meg ilyesmikre gondolok.
Ez aranyos téma.

Én egyetemen picit ittas állapotban véletlenül megfejeltem egy csajt, mert megbotlottam a pultnál, aztán "egymásra találtunk" aznap este. Szerencsére nem volt komolyabb baja, de elég vicces szituáció volt.

Egy darabig keményfejűnek hívtak a haverok.

:DDDDDDDDDDD Hatalmasat röhögtem

Ilyen csajozási módszerről még nem hallottam
Én ballagási banketten jöttem össze az exemmel. Továbbiakban A... Osztálytársak voltunk 5 évig, 3 évig nem szóltunk egymáshoz, mert elsőben összekaptunk, nem voltunk vmi szimpatikusak egymásnak. 2 évig minden nap rengeteget beszélgettünk, de meg se fordult a fejünkben (na jó az enyémben igen

de annyira nem volt komoly) hogy legyen valami. Aztán az étteremben már jól betöltöttünk, ott sürgött-forgott körülöttem, ölelgetett meg minden, és egyszer azt mondja: van egy rágód? Én meg éppen rágóztam, és mutattam a számban lévő rágót. Azt mondja: jó, majd ideadod mikor átmentünk a diszkóba. Hohóóóóó mondom

Aztán 1.5 óráig nem találkoztunk, egyszer mentem a WC-re, keresztül a tömegben, visszafelé meg megláttam másik osztálytársamat, ott táncoltak 3an csajok. Megöleltem K.-t, majd A. megpuszilt, csak hát lecsúszott szájra, mert már siettem tovább

Na és akkor mondta, hogy várj meg kint, mindjárt megyek. És hát utána "odaadtam' neki a rágómat (

) Onnantól meg már történelem.