A tavalyi bajnoki címünket csak annak köszönhetjük, hogy a Real annyira elcseszte a nyári felkészülést, hogy már az első Classicora elég nagy előnyre tettünk szert...
A dinamikusabb focit játszó csapatok ellen egyszerűen életképtelen a taktikánk.
Bár megjelentek új elemek a játékunkban amiknek én személy szerint nagyon örülök. 
Örülök annak, hogy megpróbálkozunk azzal amiről már évek óta beszélünk, vagyis Messi tehermentesítésével. Ezért igazoltuk Neymart.
De mivel a taktikánk még mindig nagyban tartalmazza a középpályán való intenzitást teljesen nélkülöző, impotens adogatást, ezért Neymar nem képes teljes egészében kibontani a szárnyait. 
Neki kell az, hogy nagy sebességben vigye a labdát az ellenre, kell neki a lendület.
Amúgy szeretem a játékát. Hozza a trükköket. De szegény egyenlőre csak halványan mutatja azt amiért valóban idehoztuk:  hogy Messin kívül más is veszélyt jelentsen az ellenfél kapujára.
Örülök, hogy visszatért a letámadás, mert így nem kellett átállni egy 2 vkp-s rendszerre.
Mivel tavaly nem volt letámadás, az egy szál vkp Busquetsre akkora nyomás nehezedett hirtelen, hogy össze is omlott az egész hátsó alakzat védelmestül. 
A védelemmel most is vannak bajok, de szerintem azt télen orvosolni lehetne egy jó igazolással.
Remélem, hogy a télen elhozzuk a Riverből azt a Balanta gyereket. Bár nem lenne akkora nagy szám, de Hummelst felejtsük már el. Amúgy is zavar, hogy mi is részt veszünk az egyetlen egy olyan csapat lerablásában ami képes méltó ellenfele lenni a Bayernnek a Bundesligában.
Persze ez csak az én szememet szúrja, nem kell komolyan venni