Ez a szutyok madrid nem fog 7 perc alatt gólt rúgni, higgyétek el!Szakacs írta:Nem azert de csinalhattak realos szurkolok etas tagoknak mondvan magukat es arra gondolva hogy a kov meccsen kipihentek lesznek a jatekosaik es hamar lonek golt

Ez a szutyok madrid nem fog 7 perc alatt gólt rúgni, higgyétek el!Szakacs írta:Nem azert de csinalhattak realos szurkolok etas tagoknak mondvan magukat es arra gondolva hogy a kov meccsen kipihentek lesznek a jatekosaik es hamar lonek golt
naja.Boixos írta:persze, odakint minden ilyen balhéban alapjáraton az ETA a sáros. kivéve, amikor a vonatokat küldték el a rohattak. azok arabok voltak. de ha a mostani az ETA volt, akkor elbukták, mert nyerhetett volna a szoszi és ugye ők is baszkok.
Hát igen.Az összefoglalóban azt mondták,hogy valami baszk terroristák voltak talán?Boixos írta:telefonáltam, h "tavasszal is sz...pni fogtok!". csakhát elég hiányos a spanyolnyelv tudásom, lehet h vmit rosszul mondtam, azt ez lett belőle. monnyuk a madrid járt jobban, mert megégtek volna. legalábbis, annak alapján, amit a spanyol híradóban mutattak a meccsről.Zsolti írta:Nem tudja valaki pontosan miért szakadt félbe a reál-san sebastian meccs?télleg valami bombariadó volt???
félre a tréfát, elég szemét dolog, h ilyen [auto_cenzúra] világban élünk, ahol benne van a pakliban, h ilyenek is megtörténhetnek.
telefonáltam, h "tavasszal is sz...pni fogtok!". csakhát elég hiányos a spanyolnyelv tudásom, lehet h vmit rosszul mondtam, azt ez lett belőle. monnyuk a madrid járt jobban, mert megégtek volna. legalábbis, annak alapján, amit a spanyol híradóban mutattak a meccsről.Zsolti írta:Nem tudja valaki pontosan miért szakadt félbe a reál-san sebastian meccs?télleg valami bombariadó volt???
Nem olvasol híreket?Zsolti írta:Nem tudja valaki pontosan miért szakadt félbe a reál-san sebastian meccs?télleg valami bombariadó volt???
Keress magyar Barcás honlapok közt!HAnonymus írta:Magyarra fordítva tudnád esetleg?BarcaJanko írta:Ezt játszák a "Szentélyben" minden meccs elQtt és után, a BARCA himnusza.Bodi írta:Megkérdezhetem,hogy az aláírásod szövege micsoda?Kösz
Magyarra fordítva tudnád esetleg?BarcaJanko írta:Ezt játszák a "Szentélyben" minden meccs elQtt és után, a BARCA himnusza.Bodi írta:Megkérdezhetem,hogy az aláírásod szövege micsoda?Kösz
Ha van esze, akkor nem m1 vesztes csapatba!!Zsolti írta:Újabb párharc alakulhat ki a két klub között,ha komolyan gondoljuk Edu leigazolását,ugyanis a reál is meg akarja szerezni.
Ezt játszák a "Szentélyben" minden meccs elQtt és után, a BARCA himnusza.Bodi írta:Megkérdezhetem,hogy az aláírásod szövege micsoda?Kösz
jólvan Bodi jólvan, fogsz te még neked könyörögni de akkor már késő leszBodi írta:Én is Enriquékhez állok ám!:D
Ha harc hát legyen harc! Pusztuljon a fígóó!!Charlie írta:Ajaj.Enrique-vel megerősítjük akkor a hatalmunkat!!!!Badi írta:nefélj lesz itt fegyelem ha elnök leszek, letaszítalak beneteket a tróntól és átveszem a hatalmat:)Charlie írta: Ennyi elnök 1 csapatnálNem baj kevesebb munkánk lex,de azért én szerződtetem Bélát
![]()
![]()
C.![]()
![]()
C.
Be szokott jönni! Csak nem ír semmit! Többször fenn volt, amikor én is, csak nem írt. Szerintem más is tanúsíthatja.Enrique írta:Többet nem hiszem h vissza fog jönni... Én nem tenném a helyében...
Ajaj.Enrique-vel megerősítjük akkor a hatalmunkat!!!!Badi írta:nefélj lesz itt fegyelem ha elnök leszek, letaszítalak beneteket a tróntól és átveszem a hatalmat:)Charlie írta:Ennyi elnök 1 csapatnálBadi írta:598:)
figyeld meg holnap már megalakul a triumvirátus:)Nem baj kevesebb munkánk lex,de azért én szerződtetem Bélát
![]()
![]()
C.![]()