Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen igen azért Pedro már megette a kenyere javát így 26 évesen. Remélem van életbiztosítása...bennike123 írta:Valóban jó formában van Alexis őt megtartanám hiszen csere is kell a rotáció miatt, de Pedrót szívesen eladnám mielött még kiöregszik, és szerintem megér~35-40 milliót hogy megint világverőek legyünk perzse még meg kell erősíteni a védelmet stb.
Valóban jó formában van Alexis őt megtartanám hiszen csere is kell a rotáció miatt, de Pedrót szívesen eladnám mielött még kiöregszik, és szerintem megér~35-40 milliót hogy megint világverőek legyünk perzse még meg kell erősíteni a védelmet stb.kubala13 írta:Gareth Tello írta:Van egy nagyon jó ötletem, megkéne szerezni Agüero-t! Messi és Neymar fejenként két védőt és egy középpályást magára húz a két szélen míg Agüero illene a játékba és könnyen megverné a spanyol védőket! elől verhetetlenek lennénk!
Bocsi csak egy baj van ezzel :van egy bomba formában lévő Alexis Sánchesünk és egy átlagos Pedrónk akkor minek egy rohadt drága Agüero ?![]()
![]()
Hát, azért én a biztonság kedvéért elhoznám melléjük Aubameyangot és Mkhitaryant is, hogy a támadóalakzat is rendben legyen.Varatrix írta:Én még azért elhoznám nyáron: Piszcsek, Subotic, Sahin, Balzsikowsky, Bender, Grobkreutz. Hatos pakott pluszba. Esetleg Ter Stegen mögi Pinto helyett jöhetne Weidenfeller.
Így a keret okés is lenne, de nem hiszek Martino rotációjában, ez hosszútávon nem jó, szóval én Még Kloppot elhoznám a nyáron, mert kéne egy normális edző.
És állítólag jövőre Quatar Airways máris le lesz váltva és az Evonik finanszírozza majd az új keretünket, csak annyi kikötésük van, hogy sárga-fekete mezünk legyen mert az jobban illik a felirathoz.
Én még azért elhoznám nyáron: Piszcsek, Subotic, Sahin, Balzsikowsky, Bender, Grobkreutz. Hatos pakott pluszba. Esetleg Ter Stegen mögi Pinto helyett jöhetne Weidenfeller.Gareth Tello írta:Én is remélem, hogy igazak a hírek, jó lenne minél hamarabb lezárni ezt az ügyet, hogy aztán jövő nyáron teljes mértékben koncentrálhassunk a többi igazolásra (Hummels, Gündogan, Reus, Lewandowski).
Szerintem amiket írtál abból csak pár fog megvalósulni. Songot semmiképp se engedném el, mert egy vkp kevés egy ilyen csapatba. Alvest eladnám amíg kapunk érte pénzt. Montoyával és Bartrával hosszabítanék. Azokat akik nem tudnak bekerülni a keretbe pl. Afellay Cuenca eladnám, hogy kapjunk érte pénzt.Barcaman1993 írta: ON: Ha Courtois megszerezhető közelségbe kerül, akkor le kell rá csapni. Már várom a Reinával kapcsolatos híreket.Egyébként eléggé meglepő, de simán előfordulhat, hogy nagy mozgás lesz itt a nyáron. Valdes megy, Alvessel egyelőre nem akarnak hosszabbítani, Montoya szerződése a nyáron lejár, Bartra szerződése is (bár sztem ő mindenképpen marad), Song meglepő lenne, ha maradna, JDS is elvágyódik, a Pedro-Alexis pakk egyikétől is meg kéne szabadulni, ha képtelenek konstans jó teljesítményt hozni. És akkor még ott van Sergi Roberto, Cuenca, Afellay. Deulofeu, Rafinha és Bojan meg kölcsönben. Érdekes lesz, az biztos.
Deus írta:Courtois és Ter Stegen csomagnak nagyon örülnék. Courtois lenne az első számú kapusunk, Ter Stegen pedig a második számú.
Már megbocsáss, de minek? Az egyikőjükre szükség van ez egyértelmű. 2 ilyen minőségű kapust meg egy csapat sem tud elhordozni. Kétlem, hogy bármelyikőjük az epizódszereppel megelégedne, ráadásul mindkettőjükért fizetni kéne. Jó lenne ha maradna Pinto, de ha nem, akkor egy hozzá hasonló "vén rókát" kéne hozni.Deus írta:Courtois és Ter Stegen csomagnak nagyon örülnék. Courtois lenne az első számú kapusunk, Ter Stegen pedig a második számú.
JustOneQuestion írta:http://www.bild.de/sport/fussball/mats- ... .bild.html
Az nem lenne rossz.kadarzsolt85 írta:http://www.sport.es/es/ ezt a mundo,a bild,az as ,a marca szinte mindegyik sport oldal lehozta nem lenne rossz uzlet nagyot nyernenk vele az biztos meg csak 25 eves ha jol tudom.