ferninho írta:Igazából nagyon érdekes a történet...
Volt egy Wesley Sneijder nevezetű ember.
Megnyerte a Bajnokságot, a Kupát meg a BL-t (pont azt a csapatot kiejtve, akiknek a játékosai előtte végeztek) is és emellé VB döntőn csak a hosszabbításban kaptak ki a Hollandok.... Végül ezzel a teljesítménnyel Sneijder a legjobb 3ban nem volt bent...
akkor ezek alapján Ribérynek mégis mi alapján kellene megnyernie az Aranylabdát?...
vagy egyszer ezt nézzük egyszer azt?.... Ribéry se emelkedett ki annyival a Bayernből, hogy nála az számítson... Ott is a csapat volt a lényeg, mint az Interben.
Igazából Messi egyáltalán nem érdemelné meg CR-rel karöltve, Ribérynél sincs semmi helye főleg a 2010-es eset után...
Én már írtam többször is, hogy Iniestának adnám a legszívesebben, de sajnos erre szinte semmi esély sincs...
(meg a mostani ősze se volt a legjobb....)
Így meg bármi is történik biztos nem leszek elégedett az eredménnyel.
én akkoriban követtem az Inter meccseit, egy interes jóbarátom végett. Londonban éltem épp. de azt még soha senki nem tudta megmagyarázni, hogy miért is kelett volna Sneijdernek megkapni az aranylabdát, azon kívül, hogy triplázott és vb döntőt játszott. merta játéka szürke volt, ha tetszik , ha nem. és ne jöjjön nekem senki h nem így van, mert az Inter meccsek 80%-át láttam, a vb-t is. pl Milito százszor többett tett abban az évben a triplázásért. a holland válogatottban sem Sneijder volt a motor.
még valami: emlékeim szerint, amikor volt az az aranylabda szavazás, érdekes addig még semmi hangja nem volt annak, hogy Sneijdernek kéne kapnia, sőt előzetesen meg sem említette senki, pontosan mert nem volt annyira kiemelkedő. nagyon sok ismerősöm szinte alig tudott róla...persze miután megnyerte Messi megint, egyből elő lett kapva, hogy Sneijder miért nem. kellett találni gyorsan valakit. és futótűzként el is terjedt. senki ne jöjjön nekem azzal, h akkor Sneijder érdemelte volna. egy emlékezetes pillanatára sem emlékszem. ezzel szemben Messiére rengeteget, sorra döntötte meg abban az évben is az egyéni rekordokat, eszméletlen dolgokat művelt a pályán és 3 kupát is begyűjtött. erről ennyit. Sneijder nagyon jó focista, de nem volt sem az aranylabda közelébe sem Messi közelében akkor!!! persze jó ezzel takarózni és a Messi utűálok, illetve arivális csapat szurkolói belekapaszkodhatnak valamibe, hogy az önérzetük ne csorbúljon.
idén Ribery a fő várományosa, Ő azért a pályán is elképesztő dolgokat művel és Messi sem futott teljes szeont a sérüléásei miatt. ha teljes szezont tud futni, akkor kétség kívül Messinek kellett volna kapnia..ill lehet h megkapja, egyáltalán nem csodálkoznék és megérdemeltnek tartanám. max az önérzetesek megint okoskodhatnának egy évig...h miért nem Robben...