Kings rotációban DMC a biztos, többi gyakorlatilag lottó.

Glevis barátunknak ott lesz pl Isiah Thomas a nyakán, aki elég korrekt előszezont nyújt.
Cumbee esküszöm éreztem, hogy lefog csúszni, mondjuk véleményem szerint kellett hozzá, hogy pár ember előtted autodraft volt, amúgy valóban top 3 volt az első körben, egyértelműen nagy fogás.
Sajátomról pár gondolat.
1; Klay Thompson
Millsapben nagyon reménykedtem, hogy hátha elfelejtitek, meg tavaly gyengébb volt stb, s lecsúszik, hát sajna nem.
Rögtön Favors lett volna a favorit, persze Slither el is vitte előttem kettővel, Klayt éreztem a legjobb választásnak, s úgy gondolom nem is fogok csalódni.
2; Itt picit megleptem az embereket, Tobias Harris-szel, Greenen gondolkoztam, de őt választottam, ez amolyan megérzés gyanánt, de azért küldtem ajánlatot Greenért már, mert megint nincs C's játékosom.

Kb egy szinten lesznek jó választásnak éreztem.
3; Sajnos itt elvitték előttem Bealt meg Haywardot, tüzért szerettem volna Mayora esett a választás. Game jól leírta nagy várakozás volt tavaly is, aztán picit csalódás, de ne feledjük Nowo felépülése után esett vissza Mayo, előtte 20 pontos átlaga volt, én egy 15-16 pontos átlagot eltudok képzelni nála, annyi helyen hozzám került, hogy akkor már tuti bukó lesz

, de adott körülmény között nem tudtam volna jobbat választani.
4; McGee hülye, nem szeretem, de fantasy az nem érzelmekről szól, idén jó szezont várok tőle, s már az elején elterveztem, hogy Blokkokra kicsit ráerősítek, Drummond kiesett, Sanders már az elején kiesett, Jonas Valanciunas is, McGee meg igazi "alvó" lehet, megért egy negyedik kört nekem.
5;Felton
Visszább fog esni, bár fogyott is, meg NY-ban mindig megy neki, de valamiért úgy gondolom visszább fog esni, de így is egy megbízható irányító, jó menetrend, kellett PG is, örülök, hogy sikerült megszereznem.
6; Brandon Knight
Extrát nem várok, de jól is elsülhet, bent maradók közül őt éreztem az egyik olyan embernek, akit nehéz belőni, de mégis egy masszív 12-3-4 benne van, de van benne javulási esély, húzhattam volna Lint, de ott pl ezt nem látom, így inkább egy fejlődőképes emberre tettem a voksom.
7; Suta MCW

Egész korrekt előszezont futott, s dicsérik is rendesen, all around emberke, s labdalopásokban bőven jó lesz. Miután rookie így nehéz azért hú de sokat írni róla, mert nem kimagasló, de úgy voltam vele kell egy újonc feltétlenül, s szimpi gyerek nekem MCW.

Ez a 10-5-4 s 2,4 labdalopás nem olyan rossz, főleg hogy cseréje úgyse lesz, játszhat majd bőven, s nem 27-28 perceket. Tavaly mindenki félt Waiterstől, idén úgy láttam a draftokon mindenki MCW-t kerülte, tavaly is bejött Waiters, remélem idén is helyes lesz a megérzésem.
8; Nene
Ha egészséges Gortattal szépen fognak mutatni, 13-8-2 szerintem benne van, magasok közül ezen a területen ez már jó. Ráadásul mehet PF-be, ahol jobban tud érvényesülni.
9; DAJ
Csakis azért, mert szerintem Doc befogja kötni, s jó lesz idén, persze bőven benne van, hogy nem, előszezonban nagyon szépen teljesített. Őt is amolyan "sleepernek" érzem, Perket is anno remekül használta ki Doc, szerintem Jordannel is lehet mit kezdeni. Dupla-Dupla közelit érzek, 2 blokk körül, persze ez nagyon optimális, de bízok benne. (nyilván midnenkire ezt írom, különben nem húztam volna be.

)
10; Jason Thompson
Őt valamiért szeretem, s vonzom is, úgy voltam vele legyen ő, tavaly is szépen teljesített.
11; Chalmers Csak azért mert Miami, s huszadik PG-nek elmegy. Meg amúgy is egy top5 irányítót illik behúzni.

12; Big Baby, itt ez belefért, mindegy kit húztam volna, ez amolyan lehet belőle valami.
Másokról most nem akarok írni ha nem baj, majd a virtuális pályán kiderül minden. Cumbeeval kezdek, ahogy azt sejteni lehetett, idén neki van az egyik legerősebb csapata, sok jóra nem számítok, övé elit csapat, sajátomat egy jó középmezőnybe sorolom. Az biztos FT%-tól nem kell félni, ott teljes hulladék a csapatom. Magas állományomat nem érzem rossznak Howard-Griffin-McGee-Nene-DAJ-Thompson-BigBaby bőven vállalható kategória. Felton-Knight-MCW-Chalmers irányító fogat egy közepes, vagy inkább alatta, de nem olyan vészes.
Pontokért, illetve all around játékért, Anthony-Mayo-Thompson-Harris a felelős. Egy jó középcsapatnak érzem a csapatot, de látok fejlődési lehetőségeket. Én is úgy érzem közös draftjaink közül ez volt az egyik legkiegyensúlyozottabb, s egyik legjobb draftom, a valóságban kiderül. Cél a PO-ba becsúszni, de nyilván nem lesz egyszerű. De első blikkre úgy érzem nem lehetetlen küldetés, kis szerencse jó lépések, s sérülésmentes idény kell hozzá. S ezt is tudom kívánni mindenkinek viszont.
ESPN-n nagyon fura volt ez a keeperek betöltése az elején, nekem le is fagyott a rendszer, mert csak Aldridge-om volt, jó hogy szóltatok hogy már elkezdődött a dolog, mert néztem volna órákig a képernyőt. D: Így is Jenningset behúzta nekem a gép, hát mit ne mondjak kapásból 5 embert tudtam volna írni, akit ezerszer szívesebbn láttam volna a csapatomban, de ez van ezt megkaptam.
4 LaMarcus Aldridge, Por PF K
20 John Wall, Wsh PG K
36 Jeff Green, Bos SF K
52 Brandon Jennings*, Det PG
77 Evan Turner, Phi SG
84 Jimmy Butler, Chi SG
109 Carlos Boozer, Chi PF
116 Amir Johnson, Tor PF
141 Avery Bradley, Bos SG
148 Robin Lopez, Por C
173 DeMarre Carroll, Atl SF
180 Tayshaun Prince, Mem SF
205 Bismack Biyombo, Cha C
Többi pickem úgy érzem abszolút rendben volt, majd kiderül, a tavalyinál csak jobb szezonom lehet.