Remélem ezzel a meccsel végleg elfelejtjük Cesc csatárposzton való játszatását.. Sánchez egész jónak mondható ott középen, a beindulásokat nagyon érzi, meg a sebessége is megvan a berobbanásokhoz. Fabregas meg osztogatni tud inkább, első 3 fordulóba -
1|
2 meg még volt pár hasonló passza a szezon kezdetén - élmény volt nézni a védelem mögé belöbbölt labdáit. De ha ő a "középcsatár", akkor ugye nehéz. Komolyan inkább játszatnám itt Pedrot vagy akár Dongout - na jó, talán túlzok már kicsit - mint őt. Nem érzi ezt a posztot, 10 meccsenként nyújt itt jó teljesítményt, és azt sem nagy csapat ellen. Nem értem miért nem lehet a középpályán játszatni. Még ha halovány is mostanában akkor se lett volna gáz, mert a többiek sincsenek nagy formában. Mondjuk Xavi most már ismét elég jó, de ő is elég döcögősen kezdet, Iniesta viszont meg sem közelíti tavalyi formáját. A tegnapi labdaeladása is.. Thiagot az ilyenekért szokta mindenki a fórumon savazni anno.. Simán lehetett volna többször középpályán játszatni Messi sérülése alatt is Cescet, elől meg a Tello-Sánchez-Neymar-Pedro sort rotálni. Szerintem, de hát nem én vagyok az edző. Ezt sose fogom megérteni miért kell Cescre erőltetni ezt a hamis9-est azt hiszem..
Mondjuk lassan ezt a hamis9-es csatáros dolgot is újra kéne gondolni szerintem, mert szenvedés volt nézni tegnap ahogy Neymar meghúzza a szélen, és középen SENKI nem volt aki várta volna a labdát..