sörvirsli írta:Ez a meccs nálam nem csak a szezon de az egész idei év legrosszabbja volt!
Mindenki nudli Montoyán kívül de ez az Alves... szörnyűbb mint az előző szezon Pedro+Alexis párosa! Nagyon remélem,hogy tényleg nem hosszabbítják meg a szerződését (mint ahogy már mondták is egyszer).
A csapattal továbbra is az a gond ami évek óta,ilyen bekkelő betömörülő csapatok ellen: MIÉRT NEM LÖVÜNK TÁVOLRÓL???

Bőven voltak még távoli lövéseink. Volt hogy kétszer egymás után. Ini, Alexis, Xavi és Alves is többször rászúrta, de folyamatosan blokkolták. Az ilyen sündisznó felállásban, hogy minimum 8 védő van a 16-oson belül az átlövés még eredménytelenebb tud lenni, ráadásul sokkal inkább benne van a veszély hogy lekontráznak.
Azért nem volt ez akkora katasztrófa szerintem mint sokan állítják. A védelem teljesen rendben volt. Igazán egy helyzetük volt, de az is egy ártatlan szituációból, mert Alves és VV nem értette meg egymást.
Nyilván nem fogjuk kitenni ezt az ablakba, leginkább Busi teljesítményén akadtam ki, remélem Messi most felszívja magát és nem kezd el görcsölni. Az külön öröm, hogy Alexis személyében van egy új góllövőnk, akinek a mezőnybeli teljesítménye sem esett vissza.
Én személy szerint ezt a meccset X-re vártam, így méginkább örülök, hogy sikerült nyerni.